Sierra Nevada, Spanje

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Sierra Nevada, Spanje

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.032 beoordelingen

Prachtige tocht in het niet-toeristische deel van de Sierra Nevada! In Granada werden we met een busje opgepikt om dan 45 minuten te rijden naar een hoogte in de Sierra Nevada. We fietsten in een gevarieerd landschap met prachtige uitzichten. Zeer goede e-bike. Er waren zelfs een sportjas, sportbroek en fietshandschoenen voorzien. Onderweg gestopt voor een gezonde snack. Regelmatig korte pauzes om een slok water te drinken. We vonden het heel tof om de terugtocht met de fiets tot in het centrum van Granada te doen! En bovendien: vriendelijke, enthousiaste gids en chauffeur! Een aanrader!

Wij hadden de mazzel dat we ook de enige 2 waren met de tour, een fantastische ervaring om door de sierra nevada te fietsen. En inderdaad voor iedereen toegankelijk op de e-bike. Het is voornamelijk afdalen en soms kleine stukjes omhoog maar dat gaat met de e-Nike super. Onze gids was Maria en we hebben het heel gezellig gehad!

Informatief, informeel en veel aandacht voor de deelnemers

Onze gisd was een Nederlander die alles perfect heeft toegelicht in het Engels, Frans en Spaans bij het bestellen van onze lunch. Leuke dagtocht die ook een offroad inkijk geeft in de Sierra Nevada.

Een hele mooie manier om bijzondere plekken van de Sierra Nevada te zien. De gids Miguel heeft veel kennis van de omgeving die op een prettige manier deelt. Geld meer dan waard, kun je rustig doen!

Wij hebben super hard genoten van deze uitstap! Goede fietsen, toffe begeleiding en prachtige omgeving. Hoogtepunt van onze trip! En zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader!