Sierra Nevada, Spanje
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sierra Nevada, Spanje

Wil je alle activiteiten in Sierra Nevada, Spanje ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sierra Nevada, Spanje

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 738 beoordelingen

Fantastische ervaring met een adrenaline kick die iedereen aan kan!

Buiten dat de activiteit absoluut het geld waard was, hadden we ook een hele leuke groep en de meest geweldige gidsen! Pepe en manolo, fantastische kerels! Twee met veel lef, gekkigheid maar ook alle geduld voor ieder in de groep. Ze nemen de tijd voor je, óók als je het spannend vind. Veel humor beleefd deze dag! Waar het uitkomt, gaan we volgend jaar weer!

Schitterende tour door mooi natuurgebied

Tot onze verrassing werden wij opgehaald door een Nederlandse gids, welke zeer bekend is in de omgeving en goed op de hoogte is van de natuur in de Sierra Nevada. Wij voelden ons erg comfortabel tijdens de gehele rit en als afsluiting een schitterende zonsondergang op 2550 meter hoogte. Ernst bedankt voor deze onvergetelijke ervaring, Carla & Martin

Informatief, informeel en veel aandacht voor de deelnemers

Onze gisd was een Nederlander die alles perfect heeft toegelicht in het Engels, Frans en Spaans bij het bestellen van onze lunch. Leuke dagtocht die ook een offroad inkijk geeft in de Sierra Nevada.

Een hele mooie manier om bijzondere plekken van de Sierra Nevada te zien. De gids Miguel heeft veel kennis van de omgeving die op een prettige manier deelt. Geld meer dan waard, kun je rustig doen!

Je zit niet te lang in de bus, goede afwisseling van rijden en activiteiten. Genoeg tijd voor jezelf om de dorpjes te ontdekken. Uitgebreide ham-proeverij en prima lunch.