Sierra Nevada, Spanje
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sierra Nevada, Spanje

Wil je alle activiteiten in Sierra Nevada, Spanje ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sierra Nevada, Spanje

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 63 beoordelingen

Prachtige tocht in het niet-toeristische deel van de Sierra Nevada! In Granada werden we met een busje opgepikt om dan 45 minuten te rijden naar een hoogte in de Sierra Nevada. We fietsten in een gevarieerd landschap met prachtige uitzichten. Zeer goede e-bike. Er waren zelfs een sportjas, sportbroek en fietshandschoenen voorzien. Onderweg gestopt voor een gezonde snack. Regelmatig korte pauzes om een slok water te drinken. We vonden het heel tof om de terugtocht met de fiets tot in het centrum van Granada te doen! En bovendien: vriendelijke, enthousiaste gids en chauffeur! Een aanrader!

Wij hadden de mazzel dat we ook de enige 2 waren met de tour, een fantastische ervaring om door de sierra nevada te fietsen. En inderdaad voor iedereen toegankelijk op de e-bike. Het is voornamelijk afdalen en soms kleine stukjes omhoog maar dat gaat met de e-Nike super. Onze gids was Maria en we hebben het heel gezellig gehad!

Wij hebben super hard genoten van deze uitstap! Goede fietsen, toffe begeleiding en prachtige omgeving. Hoogtepunt van onze trip! En zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader!