Signal Iduna Park

Signal Iduna Park: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Dortmund: BVB Signal Iduna Park zelfgeleide tour

1. Dortmund: BVB Signal Iduna Park zelfgeleide tour

Geniet van een zelfgeleide audiotour door het Signal Iduna Park, de thuisbasis van het beroemde Duitse voetbalteam BVB. Je rondleiding begint in Foyer West, waar een instructeur je zal uitleggen hoe de audiotour werkt. Ze laten je zien hoe je de verschillende interactieve en multi-visuele stations kunt scannen en sturen je op weg naar de westelijke tribune. Dit is een rondleiding op eigen gelegenheid, wat betekent dat je het stadion op eigen gelegenheid verkent en de aanwijzingen volgt. Op de hele route zijn er meerdere scanbare QR-stations, die je uitnodigen om meer te weten te komen over het stadion, de club en de spelers via het toestel dat je bij je hebt. De verwachte duur van de tour is 60 minuten. Een hoogtepunt van de tour is de "mix zone", het gebied waar rivaliserende teams elkaar voor het eerst ontmoeten. De spelershutten, de spelerstunnel en natuurlijk het eigenlijke veld wachten ook op je om verkend te worden. Je mag niet op het veld komen of het gras aanraken, maar je mag wel op de bank van de coach zitten en de BVB-spirit inademen.

Dortmund introductie Segway Tour

2. Dortmund introductie Segway Tour

Combineer een milieuvriendelijke manier van plezier maken met het ontdekken van de culturele hoogtepunten van de stad. Volg het pad door de sportattracties van Dortmund in het zuidelijke deel van de stad. Bekijk de Multipurpose Arena Westfalenhallen en het voetbalstadion Signal Iduna Park. Bezoek de atletiekarena Helmut-Koernig-Halle, die deel uitmaakt van het Olympisch Trainingscentrum Westfalen, en het openluchtzwembad Volksbad, dat op de monumentenlijst staat en ten zuiden van het stadion Rote Erde ligt.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Signal Iduna Park: topattracties in de buurt

Sitemap Signal Iduna Park

Wil je alle activiteiten in Signal Iduna Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Signal Iduna Park

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 423 beoordelingen

Wij vonden het erg leuk!!!! Het is zeker een aanrader! Een kijkje in de kleedkamer, door de tunnel naar het veld en dan plaatsnemen op de bank!!! Gewoon een absoluut hoogtepunt!

Als je het stadion goed kent en veel kennis hebt van de geschiedenis van de club, kan ik je alleen maar aanraden om het alleen te doen! pure emotie.

De jongere man was een beetje stil bij de kassa, maar verder verliep het vlot en is zeker een must-have in Dortmund!

Was heel anders dan gepland. Ze mag zelf de stadium bekijken wat heel leuk was

Geweldige tour om helemaal alleen te doen. Gewoon aan te bevelen