Silves

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Silves: de beste attracties

Sitemap Silves

Wil je alle activiteiten in Silves ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Silves

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 175 beoordelingen

Inmiddels zijn we alweer een paar dagen thuis van onze heerlijke vakantie en denken we nog met veel plezier terug aan de wijnproeverij. Maria is erg vriendelijk, enthousiast en heeft ons niet alleen over wijn verteld maar ook een leuke rondleiding gegeven in Silves. En of dat nog niet genoeg was weten we nu ook meer over de geschiedenis van Portugal. De wijnen waren allemaal stuk voor stuk heerlijk en ook de lunch was meer dan genieten. Twijfel dus niet langer en boek deze onvergetelijke excursie!

Wij hadden geluk- dubbel geluk: het was mijn verjaardag en we hadden een private- toer! Een geweldig leuke tour-guide Daniël, die heel wat wist te vertellen over de geschiedenis, natuur en wat er zo al te zien was. Hij was erg prettig in de omgang en erg duidelijk. Wij hebben een heel erg leuke dag gehad. Kreeg zelfs nog een stukje taart met kaarsje na de lunch. Echt een aanrader- en zeker Daniël!

Het was heel gaaf om zo aan het einde van de wereld te staan. De rotskusten zijn schitterend en heel goed te zien wanneer je kiest voor de rondvaart-optie. De gids was erg goed, bracht ons nog naar extra plaatsen die hij kende omdat hij er opgegroeid is. Hij vertelde erg keuken we hebben veel opgestoken. Een erg indrukwekkend dag.

We hebben een super leuke middag gehad, de service was onwijs goed en het vervoer goed geregeld, we hebben eerst een kleine rondleiding gehad in Silves met wat vrije tijd, daarna zijn we naar de wijngaarden geweest waar we naast de rondleiding ook heerlijke wijnen hebben geproefd.

Hele leuke tour met een vriendelijke tourguide die veel wist te vertellen met veel enthousiasme. We hebben een hoop nieuwe dingen geleerd en ontzettend genoten van de lekkere wijnen.