Simi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Sitemap Simi

Wil je alle activiteiten in Simi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Simi

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 611 beoordelingen

Leuke boottocht waar goed rekening werd gehouden met de Corona maatregelen. Het was goed duidelijk waar je wel en niet kon/mocht zitten. Eerst het kerkje van aartsengel Michael bezocht waar je een paar leuke foto’s kan maken. Daarna doorgevaren naar het eiland Symi waar een leuk en kleurrijk stadje te zien was. Er was voldoende tijd om rond te lopen en te lunchen in één van de vele restaurantjes die het eiland rijk is.

Over het geheel zit je veel op de boot, zonnebrand crème, een petje maar ook winddichte kleding is een aanrader. Kloosterbezoek leuk, maar niets rustigs aan zoals beschreven in de excursie. Horden toeristen maar ja, er zijn meer mensen die het zien willen. Verder echt een fijn uitstapje als je maar goed voorbereid bent. Neem voldoende water mee.

Leuke vaartocht met twee mooie bestemmingen

Mooie vaartocht naar twee mooie bestemmingen, die je een echt vakantie gevoel geven ! Enkel minpuntje was dat de mail met gegevens niet kwam, maar na even “ geappt “ te hebben alsnog ontvangen werd. Dit heeft de pret zeker niet gedrukt.

Mooi, ontspannend, kortom de moeite. Gemengde gevoelens bij het kloosterbezoek. De toerist verdringt de gelovige. Behoorlijke lange tussenstop om Symi te bezoeken en dat op het heetst van de dag. Aangenaam briesje aan Symi beach.

Prachtig dorpje op eiland Symi. vrij lange overtocht met boot vanuit Rhodos. Neem warme kleding mee voor de boottocht (in ieder geval in voor-en en naseizoen). Prima hotelservice per shuttle bus. leuke chauffeur Kostas!