Kies data

Sint-Jacobskerk (Gent)

Sint-Jacobskerk (Gent): tours & activiteiten die je niet wilt missen

Gent: zelfgeleide speurtocht en stadswandeling

1. Gent: zelfgeleide speurtocht en stadswandeling

Ontdek de hoogtepunten in Gent met een interactieve smartphone app. Wandel door de stad en los locatiegebonden raadsels op tijdens deze wandeling. Bewonder de gotische Sint-Michielskerk en het middeleeuwse kasteel Gravensteen.  Ontdek al wandelend 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Vind aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te onthullen. Profiteer van de uitdaging om logica, verbeelding, observatie en teamgeest te gebruiken om het spel uit te spelen. Voel de spanning van het oplossen van elk raadsel. Start of pauzeer de activiteit wanneer je maar wilt. Bekijk de stad in je eigen tempo. Lees interessante informatie en weetjes. Neem onderweg de tijd om foto's te maken. Onthul een spannende puzzel aan de buitenkant van elke attractie

Gent: stadsintroductie in-app gids & audio

2. Gent: stadsintroductie in-app gids & audio

Loop door een prachtige route van de stad, ontdek verborgen juweeltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app 'World City Trail' uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van het exterieur en het interieur van de locatie. Luister of lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende checkpoint. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling op elk moment, zonder een schema. Pauzeer het voor de lunch, drink een drankje, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Start je tocht vanuit de Sint-Michielskerk, in het centrum van Gent! Bezoek Sint-Michielsburg met zijn unieke architectuur en verken Sint Niklaaskerkt met zijn prachtige architectuur. Maak een foto van het Belfort van Gent dat rechtstreeks uit een sprookje komt en laat je verdwalen in de Sint-Baafskathedraal met zijn unieke interieur en imposante buitenkant. Kom meer te weten over de sierlijke gotische gevel van het stadhuis van Gent. Toch zal de Korenmarkt je gsm-geheugen vullen, want het is het hart van Gent. Bewonder Place de Neuve met zijn imposante standbeeld. De wonderbaarlijke Sint-Jacobskerk zal je betoveren. U zult genieten van de Vrijdagmarkt met zijn levensechte standbeeld en geweldige geschiedenis, terwijl Gravensteen (waar de tour eindigt) de kers op de taart zal zijn van deze unieke tour, omdat het herinneringen oproept aan ridders, prinsessen en een uniek tijdperk dat nog steeds wordt herinnerd in boeken en verhalen.

Gent: Historisch stadsverkenningsspel voor smartphones

3. Gent: Historisch stadsverkenningsspel voor smartphones

Word je eigen gids terwijl je een spannend digitaal spel speelt waarmee je Gent in je eigen tempo kunt verkennen. Je telefoon fungeert als je kompas door je uit te dagen raadsels op te lossen en aanwijzingen te geven die je naar je volgende bestemming leiden. Leid je eigen avontuur met spannende taken die alleen jij kunt oplossen. Elke opgeloste taak resulteert in aanwijzingen om een nieuwe site te bereiken. Houd een gestaag tempo aan en voltooi het spel in een uur of neem de tijd om elk detail te bewonderen door het spel te pauzeren en opnieuw te starten wanneer je dat wilt. Gedurende je reis kom je historische bezienswaardigheden tegen zoals de Sint-Michielskerk, de Sint-Jacobskerk, het Kasteel van Gerard de Duivel en de Vrijdagmarkt. Leer interessante legendes en verhalen over het verleden van de stad. Beëindig je expeditie buiten Gravensteen.

  • Andere belevenissen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sint-Jacobskerk (Gent): topattracties in de buurt

Overzicht activiteiten in Sint-Jacobskerk (Gent)

Wil je alle activiteiten in Sint-Jacobskerk (Gent) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sint-Jacobskerk (Gent)

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 78 beoordelingen

Een leuke kleine rondleiding door de stad in je eigen tempo. Je passeert de grootste punten van de oude stad en krijgt wat informatie in kleine teksten voorgeschoteld. De ronde nodigt uit om de verschillende gebouwen te bezoeken, maar dat hoeft niet. Helaas zijn sommige taken niet erg duidelijk en moet je hints gebruiken om te begrijpen wat je moet doen, maar dit trekt ook punten af. Een beetje jammer. Desalniettemin leuke toer.

We zijn net door de stad Gent gereisd met onze twee kleine meisjes van 13 en 14 jaar. Ze zagen de tijd niet verstrijken en bleven bijna de hele periode geconcentreerd Een ontspannen, speelse en open beleving op de monumenten van de stad. Ik raad het aan voor een wandeling met kinderen of kleinkinderen Om in een groep te testen misschien ook Gefeliciteerd en veel succes met je team

Super leuke stadswandeling met opdrachten waarvoor inzicht en juist gebruik van leestekens nodig was ;-) Geweldige ervaring ondanks dat het technisch niet altijd perfect werkte.

enkel wat moeite gehad om de activiteit te openen maar anders een goede ervaring!

Het was leuk, met mijn vriend vonden we deze speelse ontdekking erg leuk.