Kies data

Sint-Janshuismolen

Sint-Janshuismolen: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Brugge: Musea Brugge Card met toegang tot 12 musea

1. Brugge: Musea Brugge Card met toegang tot 12 musea

Haal het meeste uit uw tijd in Brugge met de 72-uurs Musea Brugge Card en krijg toegang tot de 12 beste musea en monumenten van de stad, waaronder Belfort, Stadhuis, Museum van de Onze-Lieve-Vrouwekerk, Groeningemuseum, Brugse Vrijheid, Sint -Janshuismolen, Onze-Lieve-Vrouw van het Aardewerk, Volksmuseum en meer. Geniet van de diversiteit van de verzameling sites – van de Vlaamse Primitieven tot hedendaagse kunst, van klassieke schone kunsten tot archeologische vondsten, meubels en folklore – Musea Brugge heeft voor elk wat wils. Krijg inzicht in Brugge's kunst, cultuur, erfgoed en mensen met gratis toegang tot de volgende attracties: • Arentshuis • Belfort (Belfort en Beiaard) • Brugse Vrije (Vrijheid van Brugge) • Gezellehuis (Huis Gezelle) • Groeningemuseum (Groeningemuseum) • Gruuthusemuseum (Gruuthusemuseum) • OLV-kerk Museum (Museum van de Onze-Lieve-Vrouwekerk) • OLV-ter-Potterie (Onze-Lieve-Vrouw-ter-Potteriekerk) • Sint-Janshospitaal (Sint-Janshospitaal) • Sint-Janshuismolen (Sint-Janshuismolen) • Stadhuis (Stadhuis) • Volkskundemuseum (Museum van het Volksleven)

Brugge: privé-avondtour van 1,5 uur aan de donkere kant van Brugge

2. Brugge: privé-avondtour van 1,5 uur aan de donkere kant van Brugge

Verken de minder bekende kant van Brugge met je professionele privégids om het verhaal te horen over de opkomst en ondergang van onze stad. Tijdens de 1,5 uur durende wandeling leer je over de geschiedenis van de stad, ontdek je interessante feiten over het middeleeuwse Brugge en ontdek je duistere verhalen en oude legendes. We eindigen de tour in een bar met een gratis biertje. Geniet van een perfecte mix van geschiedenis en duistere verhalen, mythen, oude legendes, interessante feiten en verborgen juweeltjes - alles om je tijd in Brugge onvergetelijk en opwindend te maken. Omdat het een privétour is, kan deze worden aangepast op basis van uw voorkeuren en indicaties. De tour eindigt in de Bauhaus-bar, een beroemde lokale pub waar je een Belgisch biertje krijgt. Haltes inbegrepen bij de tour: + het marktplein, + Jan Van Eyckplein, + het spookhuis, + het Gouden Handkanaal, + Sint-Annakwartier, + de Jeruzalemkerk, + St. John's Mill, en nog veel meer!

Brugge: fietstocht door de oude stad en de Sint-Annawijk

3. Brugge: fietstocht door de oude stad en de Sint-Annawijk

Zie meer van Brugge met een fietstocht langs de hoogtepunten van het historische centrum en de windmolens en grachten in de Sint-Annawijk. Stop om een foto te maken van het kasteel bij het Minnewatermeer. Ontmoet je lokale gids en kies een fiets die bij je past. Rijd langs het torenhoge Belfort van Brugge en het middeleeuwse Gruuthusepaleis. Pauzeer om het uitzicht op een kasteel van rode baksteen bij het Minnewater-meer te bewonderen. Fiets langs windmolens die bovenop de stadsmuren zijn gebouwd. Ga naar de vier overgebleven middeleeuwse stadspoorten in de stad om een idee te krijgen van hoe de oude stadsversterkingen eruit zagen. Ga verder naar de tuinwijk van St. Anna. Fiets langs de oude haven om te genieten van het uitzicht op woonboten. Ruik het brood als je langs een oude bakkerij loopt. Bekijk lokale straatkunst en een kleurrijke muurschildering.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Citycards
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Sint-Janshuismolen

Wil je alle activiteiten in Sint-Janshuismolen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sint-Janshuismolen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 25 beoordelingen

We hadden een geweldige dag in Brugge dankzij onze fantastische gids, Ann. Kort voordat onze tour begon begon het te regenen, dus besloten we de fietsen te laten staan en in plaats daarvan over te stappen op een wandeltocht. Ann was zo informatief, leuk en vriendelijk. Ze liet ons veel van de historische gebieden, gebouwen en kathedralen in Brugge zien en hielp ons een rondvaart toe te voegen aan onze ochtend zodra het stopte met regenen. Uitstekende dag!

Een zeer goede tour en wordt aanbevolen. De gids bleek een elektrische fiets te hebben waardoor we constant achter de leider aan moesten! De fietsen hadden wat onderhoud nodig, waaronder smering. Observatie in plaats van kritiek, maar een langzamer tempo en misschien een vermindering van de inhoud zou de ervaring niet devalueren.