Datums kiezen

Sint-Jozefkathedraal, Hanoi

Sint-Jozefkathedraal, Hanoi

Sint-Jozefkathedraal, Hanoi: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Hanoi: begeleide halve dag stadshoogtepunten tour met transfers

1. Hanoi: begeleide halve dag stadshoogtepunten tour met transfers

Verken Hanoi en bekijk de hoogtepunten tijdens een ochtend- of middagtour door de stad per busje. Bekijk de Tempel van de Literatuur, het Ho Chi Minh-complex, de Tran Quoc-pagode en meer. Begin je tour in de St. Joseph's Cathedral om meer te weten te komen over religie in Vietnam. De kerk was een van de eerste gebouwen gebouwd door de Franse koloniale regering in Indochina toen het in december 1886 werd geopend. Ga dan naar de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam gebouwd in de 10e eeuw onder de Ly-dynastie en sterk beïnvloed door het confucianisme . Baan je een weg naar de Tran Quoc-pagode, een van de oudste pagodes in Hanoi, voordat je je tour afsluit in de St. Joseph's Cathedral om meer te weten te komen over religie in Vietnam. Vervolg het bezoek met de Tran Quoc-pagode, een van de oudste pagodes in Hanoi en ga vervolgens naar het Ho Chi Minh-complex, een belangrijke plaats voor de Vietnamezen. Het complex is een verkeersvrij gebied vol met botanische tuinen, monumenten, gedenktekens en pagodes. Stop buiten het Ba Dinh-plein en kijk buiten het mausoleum en ga dan verder met het verkennen van de One Pillar Pagoda. Vervolgens passeren we Hanoi Opera House. Het werd gebouwd door het Franse koloniale bestuur tussen 1901 en 1911. Laat onze gids u helpen deze herinnering vast te leggen met een aantal fantastische foto's. Onze laatste bestemming is Cafe Minh, een lokaal koffietentje met de bijzondere eierkoffie. Neem een slokje van de warme eierkoffie terwijl je naar de oude wijk kijkt en ga dan terug naar je hotel.

Hanoi: Trishaw fietstocht door de oude wijk

2. Hanoi: Trishaw fietstocht door de oude wijk

Ontspan terwijl je chauffeur je door de oude wijk rijdt, de thuisbasis van veel van Hanoi's hoogtepunten en unieke architectuur uit de Franse koloniale tijd. Geniet van een vrij uitzicht met uw chauffeur achter u, zodat u veel foto's kunt maken. Bekijk het operagebouw, de Joseph Cathedral Church en meer. Komt langs: Dong Xuan-markt - de grootste overdekte markt van Hanoi, met een breed scala aan goederen, zoals verse producten, souvenirs, accessoires, huishoudelijke artikelen tot levensmiddelen en kleding... Komt langs: St. Joseph's Cathedral is een katholieke kerk aan Nha Chung Street, in het Hoan Kiem-district van Hanoi, Vietnam. Het is een neogotische kerk uit het einde van de 19e eeuw die dienst doet als kathedraal van het rooms-katholieke aartsbisdom Hanoi. De kathedraal is vernoemd naar Joseph, de patroonheilige van Vietnam. De kerk is een architectonisch wonder met zijn elegante neogotische architectuur gebouwd tijdens de Franse kolonisatie. Komt langs: Hanoi Opera House is een project gebouwd door de Franse regering in de vroege jaren van de 20e eeuw. De bouw begon in 1901 en werd voltooid in 1911. Hanoi Opera House staat trots in het hart van het centrum van Hanoi als een van de beroemdste architectonische en culturele symbolen. Komt langs: De oude wijk in Hanoi is een intrigerende wijk, de thuisbasis van een mix van Vietnamese architectuur, groene ruimten, oude winkels en vers straatvoedsel - alles gemakkelijk te voet te verkennen. Op het eerste gezicht kunnen deze 36 straten hectisch aanvoelen. Maak je geen zorgen: constante beweging maakt deel uit van de charme van de oude wijk. Pak een plekje in een café en geniet van de actie op veilige afstand. Je ziet fietsverkopers die verse bloemen en rijp fruit verkopen, oude vrienden die samenkomen voor een damspel, en koks die een brullende handel drijven in dampende phở en bún chả. Hoe langer je ronddwaalt, hoe meer je beloond wordt met momenten in verborgen steegjes, afgelegen pagodes en gezellige coffeeshops. Hier zijn enkele van de beste manieren om de levendige sfeer en geheime plekjes van de oude wijk te waarderen. Komt langs: Geniet van het prachtige uitzicht vanaf het Hoan Kiem-meer. Stop op elke bestemming voor een kort bezoek of om foto's te maken. Rijd in het perfecte tempo om te genieten van enkele van de 36 schaduwrijke straten van deze historische wijk. Bewonder de producten die in elke straat worden gemaakt en verkocht, zoals suiker, bamboe, leer of zilver.

Hanoi: Toer op de motor door de stad

3. Hanoi: Toer op de motor door de stad

Ga op motortour en ontdek Hanoi als een echte local. Spring achterop de motor en laat je chauffeur/gids je de belangrijkste bezienswaardigheden van de bruisende stad laten zien. Begin je tour en stop bij bezienswaardigheden zoals het historische Opera House, dat dateert uit de 10e eeuw. Ga verder naar de Sint-Jozefkathedraal en ga verder naar Long Bien Brigde, de oudste, roestigste brug gebouwd door de Fransen in Hanoi. Aankomst in de wijk Ba Dinh, met de Tran Quoc-pagode vlak bij het West Lake, het grootste zoetwatermeer in Hanoi. Laat je overweldigen door spectaculaire uitzichten en stop dan bij het Ho Chi Minh Mausoleum, de laatste rustplaats van president Ho Chi Minh, en bekijk One Pillar Pagoda. Verken de Tempel van de Literatuur en maak een korte wandeling over de campus van de eerste universiteit van Vietnam. Stop ten slotte bij een koffietentje en probeer de beruchte eierkoffie van Hanoi of zoef gewoon in stijl door de straten voordat je je tegoed doet aan een heerlijke lokale maaltijd.

Hanoi: Stadstour met treinstraat en verborgen juweeltjes

4. Hanoi: Stadstour met treinstraat en verborgen juweeltjes

Verken Hanoi en bekijk de hoogtepunten tijdens een stadsrondleiding in de ochtend of middag met een busje. Ontdek de beroemde bestemmingen zoals het Ho Chi Minh Mausoleum, maar ook de verborgen plekjes in Hanoi zoals het Ma May Ancient House, het Hang Buom Culture and Arts Center en vooral de Train Street. Begin je tour bij het Ancient House en bewonder de 19e-eeuwse architectuur in oude stijl. Ga dan naar Hang Buom Culture and Arts Center, met verschillende tentoonstellingen om hedendaagse kunstenaars uit Hanoi te eren. Een unieke ervaring voor liefhebbers van kunst en schoonheid Op weg naar het Ho Chi Minh Complex, een belangrijke plek voor de Vietnamezen. Het complex is een verkeersvrij gebied vol botanische tuinen, monumenten, gedenktekens en pagodes. Stop buiten het Ba Dinh Plein en neem een kijkje bij het mausoleum, ga dan verder naar de One Pillar Pagoda. (Ho Chi Minh's Mausoleum is gesloten op maandag en vrijdag, en voor minstens 2 maanden (15 juni-15 augustus) voor jaarlijks onderhoud, maar je kunt nog steeds foto's maken van het Mausoleum en rondlopen in het gebied) Onze laatste bestemming is de beroemde treinstraat! Bestel een kopje koffie terwijl je de trein voor je neus voorbij ziet rijden! Het is een levenservaring die je nooit meer zult vergeten. Soms heeft de trein vertraging, dus als je geluk hebt, krijg je de trein te zien. (De route kan veranderen als gevolg van het weer en de bedrijfsomstandigheden)

Hanoi: Instagram-tour langs de mooiste plekjes van de stad

5. Hanoi: Instagram-tour langs de mooiste plekjes van de stad

Begin de tour terwijl je poseert in de St. Joseph's Cathedral en ronddwaalt door de centrale plekken van de oude wijk. Je professionele gids maakt niet alleen speciale en coole foto's voor je, maar maakt je foto ook spectaculair en uniek. Naast de kathedraal kun je ook een mooie foto maken in het Hanoi House Cafe met zijn oude kenmerken om je heen. Ga daarna naar Hanoi Big Opera House, gebouwd door de Fransen gedurende 10 jaar, gelegen nabij het Plein van de Revolutie van augustus. En we mogen ook het Sword Lake met de Temple of Jade Mountain niet missen. De volgende stop is de keramische mozaïekmuurschildering, de langste en kleurrijkste straat die werd gebouwd om 1000 jaar beschaving in Hanoi te vieren. Blijf naar de Long Bien-brug gaan met zijn oude, rustieke schoonheid. Je volgende schilderachtige plek is West Lake met het panoramische uitzicht op het grootste meer in de stad in combinatie met de oudste boeddhistische tempel, de Tran Quoc-pagode. Daarna passeer je het Ho Chi Minh-complex met het nobele, heilige mausoleum en de oude One Pillar Pagoda. De laatste halte is de Treinstraat met aan weerszijden de treinbaan en coffeeshops. Je kunt hier verbluffende foto's maken. Sommige bestemmingen kunnen om bepaalde redenen veranderen of sluiten (weer, vakantie,...), maar we verzekeren u dat we u de beste foto's kunnen geven.

Hanoi: Wandeltour Franse wijk

6. Hanoi: Wandeltour Franse wijk

Geniet van een reis door de betoverende Franse wijk van Hanoi, waar geschiedenis, cultuur en verrukkelijke lekkernijen met elkaar verweven zijn om een onvergetelijke verkenning te creëren. Onze Hanoi French Quarter Walking Tour nodigt je uit om een wereld van architectonische grandeur, levendige straten en culinaire hoogstandjes te betreden die de tand des tijds hebben doorstaan. ***Hoogtepunten van de tour: - Sint-Jozefkathedraal: Begin uw dag met een bezoek aan de ontzagwekkende Sint-Jozefkathedraal, een architectonisch meesterwerk dat u meeneemt naar een ander tijdperk. Bewonder de neogotische pracht en neem de serene sfeer in u op die de lucht vult. - Hoa Lo-gevangenis: Loop door de geschiedenis terwijl je de Hoa Lo-gevangenis verkent, ook wel bekend als het 'Hanoi Hilton'. Ontdek de verhalen die binnen de muren weerklinken en licht werpen op de uitdagingen en veerkracht van degenen die de grenzen ervan hebben doorstaan. - Trang Tien-ijs: Verwen je smaakpapillen met een heerlijke pauze bij Trang Tien Ice Cream, een iconisch etablissement dat al generaties lang bevroren lekkernijen maakt. Geniet van de unieke smaken en geniet van de levendige sfeer die deze lokale favoriet omringt. - Operagebouw en Hilton Opera: Bewonder de sierlijke gevel van het Opera House, een kenmerk van de culturele scene van Hanoi. Sta voor het indrukwekkende Hilton Opera, een symbool van tijdloze luxe dat modern comfort naadloos integreert in het hart van de geschiedenis. - Hoan Kiem Lake Sereniteit: Ervaar de rust van het Hoan Kiem-meer, een serene oase in het hart van de stad. Wandel langs de oevers en geniet van de verfrissende sfeer die de essentie van Hanoi weerspiegelt. ***Flexibiliteit om te verkennen: Pas uw reis aan door optionele stops te kiezen, zoals het Nationaal Historisch Museum, om uw ervaring met het rijke erfgoed van Hanoi verder te verrijken. ***Ga met ons mee op deze boeiende wandeling door de Franse wijk van Hanoi, waar geschiedenis, elegantie en smaken met elkaar verweven zijn om een ervaring te creëren die in je geheugen blijft hangen. Boek nu en dompel uzelf onder in de charme van een wijk die zijn erfgoed op elegante wijze heeft behouden en tegelijkertijd het heden heeft omarmd.

Halfdaagse tour door Hanoi per motorfiets

7. Halfdaagse tour door Hanoi per motorfiets

De gids haalt je 's ochtends op bij je hotel. Begin je tour door de oude wijk van Hanoi en het Hoan Kiem-meer, bekijk de beroemde oude gebouwen van dichtbij en voel de sfeer van de lokale mensen die zaken doen. Bezoek de St.Joseph-kathedraal en het grote operagebouw van Hanoi. Daarna arriveert u bij het Mausoleum van Ho Chi Minh, waar u te voet een rondleiding krijgt met een professionele gids om u door de geschiedenis te vertellen en al uw vragen te beantwoorden. Rijd daarna door de stad, buiten de oude wijk, waar de meeste toeristen niet komen, langs enkele van de majestueuze, historische gebouwen naar de rand van West Lake. En mag de Tran Quoc-pagode, de oudste pagode in Hanoi, zeker niet missen. Rijd daarna rond West Lake, langs enkele van de duurste onroerend goed in Vietnam, met een aantal korte stops voor fotomomenten. Stoppen voor de lunch. Geniet van een lunch in een authentieke Vietnamese lokale voedingswinkel. Na de lunch word je meegenomen naar een berucht koffietentje waar ze onze Vietnamese traditionele eierkoffie maken. Neem een slok en de smaak zal je meeslepen. Einde van de tour zet de gids je af bij je hotel

Hanoi: privétour met lokale bevolking - hoogtepunten en verborgen juweeltjes

8. Hanoi: privétour met lokale bevolking - hoogtepunten en verborgen juweeltjes

Zie Hanoi op zijn best vanuit de ogen van een local in slechts 3 uur. Bekijk belangrijke bezienswaardigheden zoals Hoa Lo Prison, Ta Hien Street, St. Joseph's Cathedral en hoor unieke inzichten die alleen een local zou weten. Ontdek onderweg verborgen juweeltjes en stadsgeheimen die je een authentieke kant van de stad laten zien met de hulp van een deskundige lokale gids. Ervaar de lokale flair volledig met een inbegrepen lokale traktatie om van uw stadstour een complete ervaring te maken.

Hanoi: traditionele Ao Dai-kleding en verhuur van non-la-hoed

9. Hanoi: traditionele Ao Dai-kleding en verhuur van non-la-hoed

Als u op zoek bent naar een authentieke ervaring in Hanoi, mis dan deze Ao Dai-verhuurservice niet. Dompel jezelf onder in de Vietnamese cultuur terwijl je een prachtige Ao Dai naar keuze draagt terwijl je door de schilderachtige straten van Hanoi slentert. Draag je Ao Dai samen met een Non La conische hoed en bereid je voor op een unieke ervaring. De Ao Dai is een diepgeworteld onderdeel van de Vietnamese cultuur en geest. Grijp de kans om een Ao Dai te dragen die sinds de oprichting zijn nationale identiteit en geest heeft gedragen. Een uitstekend kunstwerk, de Ao Dai is ook populair in de moderne cultuur en wordt gedragen door stewardessen, leraren, bankiers en studenten. Begin aan een zelfgeleide fototour in je Ao Dai en maak prachtige foto's voor beroemde monumenten zoals het Hoan Kiem-meer, het operagebouw, de kathedraal of de Long Bien-brug. Maak uw verblijf in Vietnam uniek en onvergetelijk.

Koffie, geschiedenis en architectuur van het French Quarter

10. Koffie, geschiedenis en architectuur van het French Quarter

Doe mee aan onze Hanoi French Quarter Walking Experience en ontdek een van de mooiste delen van de stad. De historische wijk is het zuidelijke deel van Hanoi en zit vol cultuur en geschiedenis die het onderscheidt van de rest van de stad. Het doel van de wandeling is om je specifieke gebieden van Hanoi te laten ontdekken en diepgaande informatie te geven (geschiedenisfanaten welkom) in een ontspannen en vrolijke sfeer. In plaats van een lezing wordt het meer een gesprek! We beginnen met een uitleg over de algemene Vietnamese geschiedenis in een koffieshop in een Franse villa, vergezeld van een kop authentieke Vietnamese koffie. Daarna geven we een kort overzicht van de Franse invloeden in Hanoi en de Vietnamoorlog, met de Sint-Jozefkathedraal, Trang Tien Ice Cream, het operagebouw van Hanoi, het Hoan Kiem meer, het postkantoor van Hanoi, Trang Tien Street, het Hanoi Metropole Hotel, de allereerste universiteit in Frans Indochina en nog veel meer! Je leert hoe de Vietnamese samenleving veranderde onder Franse overheersing en je ontdekt de goede en slechte kanten van deze periode. Voel je vrij om je gids veel vragen te stellen! Koffie en ijs zijn inbegrepen.

25 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Sint-Jozefkathedraal, Hanoi: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Sint-Jozefkathedraal, Hanoi

Wil je alle activiteiten in Sint-Jozefkathedraal, Hanoi bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sint-Jozefkathedraal, Hanoi

Gemiddelde beoordeling

4.5
(165 beoordelingen)

Een goede manier om een globaal overzicht van de stad te krijgen. Werd vooraf gecontacteerd door de organisator. Het verzoek om één persoon per riksja werd gehonoreerd. Het zou fijn zijn als er een korte briefing komt over welke stations je gaat zien. Aanbevolen en niet duur.