St. Petersburg: Catharina & Pavlovsk Paleizen dagtour

St. Petersburg: Catharina & Pavlovsk Paleizen dagtour

Product ID: 35788

Vanaf € 73 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
6 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels, Frans, Italiaans

Ophaalservice

Ophalen van hotels in St. Petersburg. Jouw gids zal je ontmoeten in de lobby en zal een bord vasthouden met jouw naam erop

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bewonder één van de beste voorbeelden van Russische barokstijl bij het Catharinapaleis
 • Bewonder de beroemde Amberen Kamer, herschapen in 2003 met amberen panelen, bladgoud en spiegels
 • Wandel over het terrein van het Pavlovskpaleis, één van de grootste aangelegde parken in Europa
 • Leer over het leven van de Russische Keizer Paul I en zijn familie
Overzicht
Verken 2 van de keizerlijke zomerverblijven van St. Petersburg op een 6 uur durende privétour van het Catharinapaleis en Pavlovskpaleis en Park. Vergelijk de Russische barokstijl in het Catharinapaleis met het classicisme van het Pavlovskpaleis.
Wat te verwachten
Geniet van een 6 uur durende schilderachtige tour ten zuiden van St. Petersburg naar de voormalige keizerlijke paleizen van de Russische aristocratie.

Je zult naar het Catharinapaleis en Park gaan, plattelandswoning van de Russische keizers. De sierlijke monumenten maken nu deel uit van de stad Pushkin en van de plek op de Werelderfgoedlijst van UNESCO: "Historisch centrum van Sint-Petersburg en bijbehorende groepen van monumenten".

Wandel door het park om de bouwkundige monumenten te bewonderen, van indrukwekkende paleizen tot intieme paviljoens. In wezen is het Catharinapaleis een labyrint van decoratieve meubels, Russische en West-Europese schilderijen en unieke collecties van porseleinen, amberen en bronzen beelden.

Eén van zijn hoogtepunten is de Amberen Kamer, een uitgestrekte kamer die op zijn hoogtepunt meer dan 6 ton amber bevatte. De kamer werd geplunderd door de Nazi's en is nu op schitterende wijze gereconstrueerd met amberen panelen, wervelend bladgoud en spiegels.

Het Pavlovskpaleis was een zomerverblijf van keizer Paul I. Het heeft één van de grootste aangelegde parken in Europa en de paviljoens die verschillende hoeken sieren zijn een verrukking. Bekijk kunsttentoonstellingen van Russische kunstenaars en prachtige landschapstekeningen van Pavlosk zelf. Leer over de bezoeken die de Oostenrijkse componist Johann Strauss aan het kasteel bracht, hij heeft zelfs een paar muzikale stukken opgedragen aan Pavlovsk.
Inbegrepen
 • Privégids
 • Vervoer per privévoertuig (1-2 persoonsauto en minibus voor grotere groepen)
 • Toegang tot Catharinapaleis en Park en Pavlovskpaleis en Park
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen
 • Maaltijden
 • Fooien (optioneel)
Wat je moet weten
• Annuleringsbeleid: tot 7 dagen voor de tour - volledige terugbetaling; 3-6 dagen voor de tour - 25 USD kosten per persoon; minder dan 3 dagen voor de tour of niet komen opdagen - geen terugbetaling

Vanaf € 73 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (5 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Express to Russia

Product ID: 35788