Sint-Pietersbasiliek
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sint-Pietersbasiliek

Wil je alle activiteiten in Sint-Pietersbasiliek ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sint-Pietersbasiliek

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 72.942 beoordelingen

Last minute hebben wij deze activiteit geboekt. Wij zijn eerst in het museum geweest en hoopten dat de rij voor de Sint-Pieter zou meevallen in de late middag. Dit was echter niet het geval. Zowel in de ochtend als in de middag stond er een enorme rij. Helemaal rechts van het plein, achter de zuilen, hebben wij ons gemeld bij een gids van Vox Mundi. Wij hadden op dat moment nog geen tickets. Deze gids vertelde ons dat wij eerst tickets moesten kopen en pas over een dag/paar dagen konden terugkomen. Ik vertelde hem dat dit niet klopte en dat wij direct tickets konden kopen via de Getyourgide app. Dit hebben wij dan ook gedaan. Jammer dat deze gids niet over deze mogelijkheid wist. Via een 'geheime' ingang zijn wij naar binnen begeleid. Vanuit daar konden wij zelfstandig door. We kregen een audiogids via een app. Ik raad je aan om oortjes mee te nemen. De app werkt niet offline. Bij de ingang kun je vragen om de code voor WiFi.

Prima geregeld. Zowel online ticket, de uitleg en instructies hoe te handelen. Ter plekke goed opgevangen. Minpuntje is dat het onduidelijk is via welke weg je bij het meetingpoint moet komen. Niet via piazza pio xii, maar via de zij ingang via di porta angelica. Dan vermijd men de lange wachtrijen en komt men direct op het meetingpoint. Gids was goed, en duidelijk. Aanrader. En inderdaad: de wachtrij van wel 100 meter overgeslagen.

Prachtig mooie kerk en zeer het bezoeken waard. Koop ook een ticket voor de koepel. De lift brengt je naar boven en vervolgens kun je nog verder klimmen naar het hoogste punt. Beetje spannend maar je beloning: prachtig uitzicht over het plein, de stad en haar omgeving.

Als je je aanmeld op de plaats zoals duidelijk aangegeven op je pasje verloopt alles perfect (met persoonlijke begeleiding)....De personen die niet binnen geraakten is omdat ze hun pasje NIET lazen en dit niet deden

Zeker de moeite om skip de line tickets te nemen. Wij waren door controle op 15 minuten binnen. De rij zonder tickets moest zeker 2uur aanschuiven