Sint-Pietersbasiliek
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sint-Pietersbasiliek

Wil je alle activiteiten in Sint-Pietersbasiliek ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sint-Pietersbasiliek

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 66.676 beoordelingen

Prima geregeld. Zowel online ticket, de uitleg en instructies hoe te handelen. Ter plekke goed opgevangen. Minpuntje is dat het onduidelijk is via welke weg je bij het meetingpoint moet komen. Niet via piazza pio xii, maar via de zij ingang via di porta angelica. Dan vermijd men de lange wachtrijen en komt men direct op het meetingpoint. Gids was goed, en duidelijk. Aanrader. En inderdaad: de wachtrij van wel 100 meter overgeslagen.

Prima geregeld vanaf de haven terminal. Duidelijk aangegeven waar je wordt verwacht en om hoe laat. Chauffeur zeer behulpzaam, gids goed te verstaan. Rondrit was interessant, helaas onmogelijk op bij highlights te stoppen en begrijpelijk. Zeer behulpzame gids met assistentie zoeken naar taxi naar airport. Online boeken gaf geen problemen. Noodnummer beschikbaar, gelukkig niet nodig gehad. Met hartelijke groet, tevreden gebruiker.

Skip the line ging niet helemaal lekker door een invasie van franse leerlingen waarop de security check van het Vaticaan niet berekend was. De excursie naar de koepel en door de crypten was geweldig, prettig om dit onder leiding van een gids te doen. Het bezoek aan de basiliek met de gids was erg interessant, na de excursie konden we gelukkig op eigen gelegenheid alles nog eens rustig bekijken. Indrukwekkend.

Uitstekend georganiseerd. Mede door de tips van gids Alessandro vonden we een plek aan het gangpad en hebben we de paus van dichtbij gezien en de audiëntie ook heel goed kunnen volgen. Een bijzondere ervaring.

The best guide ever, Nicola, gaves us full info in a more than pleasant and positive manner. Not only regarding st Peters and the Vatican but also provided tips to consider during our further stay.