Kies data
Belevingen in

Sintra

Kleurrijke paleizen en weidse uitzichten verwelkomen je in deze sprookjesachtige stad vlakbij Lissabon.

Sitemap Sintra

Wil je alle activiteiten in Sintra ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sintra

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 21.602 beoordelingen

Het was een prachtig paleis. Heel leuk en leuk dat het zo goed bewaard is gebleven. Wij waren er in de ochtend, dus het was niet erg druk. Het liep overdag vol met mensen, dus we raden aan om er vroeg te zijn. We waren niet in het restaurant, maar we kochten koffie in de cafetaria en het was geweldig. Naast het kasteel zelf was het gebied erg groot en heuvelachtig, dus goede schoenen zijn een must. Er was prachtige natuur rondom het kasteel en je kon er zonder problemen een hele dag vertoeven. We kwamen er met Über, ik zou denken dat het moeilijk zou zijn om er met het openbaar vervoer te komen, aangezien het een beetje uit de weg ligt en op de top van een berg.

Sensationeel!!!! Het gebruik van het openbaar vervoer en het bezoeken van toeristische attracties, niet alleen in Lissabon maar ook in de omgeving zoals Batalha, maakt het essentieel voor diegenen die veel attracties willen bezoeken. Het is vermeldenswaard dat, hoewel het in sommige attracties niet wordt geaccepteerd, het een korting geeft op de aankoop van het ticket.

zeer gemakkelijk om alles in één kaart te hebben. Info over wat inbegrepen is , klopt niet altijd bv ferry was wel betalend , korting in Corte Ingles 10 % niet mogelijk trein niet kunnen gebruiken omwille van staking

Zeer complete dag zonder zorgen gehad. Overal voor de deur uitstappen en tourgids Diogo wist erg veel te vertellen. Aanrader!

Afgeschreven met tram bus metro ritten Bonus bezoeken