Kies data
Sintra

Couleur locale & buurttours

Sintra Couleur locale & buurttours: Onze meest aanbevolen

Sintra: Portugese stranden en privé-jeeptour Colares

1. Sintra: Portugese stranden en privé-jeeptour Colares

Aan het begin van je privétour wordt je om 09:00 uur opgehaald bij je accommodatie, waar je je vriendelijke gids en je fantastische 4x4-jeep zult ontmoeten die voor de dag van jou zullen zijn. Sintra is niet alleen de magische, bergachtige villa die mensen kennen, maar het is ook een hele gemeente van 319,2 km² met een verbazingwekkende kustlijn, met meer dan een dozijn natuurlijke stranden en een uitgestrekt gebied van landelijke dorpjes met veel tradities. Deze tour is bedoeld om je niet alleen het centrum van Sintra en de bekende berg met het prinsesachtige kasteel op de top te laten zien, maar ook de minder bezochte plaatsen in deze regio, die echte juweeltjes zijn die klaar zijn om ontdekt te worden. Er is geen betere manier om dit te doen dan aan boord van een 4x4 klassieke Portugese jeep. Daarna is het tijd om de berg van Sintra te verkennen, waar je de kans krijgt om alle bezienswaardigheden en de geschiedenis van monumenten te zien en te leren kennen (kies een monument om van binnen te bezoeken). Van Pena Palace, het beroemde sprookjesachtige paleis op de top van de heuvel, tot Quinta da Regaleira met zijn raadselachtige grotten en mysteries, door het Moorse kasteel, het Monserrate-paleis en nog veel meer. Vanaf de berg van Sintra ga je vervolgens naar het prachtige landschap via de eeuwenoude tramlijn, tot je Colares bereikt, waar het leven eenvoudig is en de landbouw de boventoon voert, evenals het maken van wijn. Colares heeft de oudste wijnverkoper van het land en je wordt daarheen gebracht voor een kort bezoek, voordat je de Portugese wijntradities wat beter leert kennen. Vanuit de wijnkelder ga je over het kronkelende pad naar enkele van de prachtige Portugese stranden zoals Praia Grande en Praia Pequena, voordat je stopt bij Azenhas do Mar. Gelegen tussen de oceaan en een grote klif, heeft dit kleine stadje een hemelse locatie en is een van de meest gewaardeerde en opwindende stranden van Europa. Je stopt ook bij Adraga Beach, een van de juweeltjes van Sintra, zodat je de zeebries kunt pakken en een beetje kunt ontspannen, terwijl je uitkijkt over het wilde landschap. Vanaf daar ga je off-road naar een verborgen, geheime locatie, die je alleen zou bereiken met de hulp van een 4x4-voertuig (zelfs niet alle lokale mensen weten ervan). Een echte perfecte locatie, met adembenemende en adembenemende uitzichten die u nooit zult vergeten.   Je gaat terug naar het startpunt van de tour, maar deze keer via offroad-tracks, zodat je wat meer avontuur hebt, voordat je deze authentieke tour door Sintra voltooit - voor degenen die op zoek zijn naar meer dan het conventionele.

Van Lissabon: privétour Fátima en Sintra

2. Van Lissabon: privétour Fátima en Sintra

Begin met het ophalen van uw accommodatie en ontmoet uw chauffeur / gids voor de dag. Reis per minibus of sedan met airconditioning naar het noorden van Lissabon naar de stad Fátima. Bij aankomst in Fátima bezoekt u het Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Fátima en ziet u de Verschijningskapel, de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van de Rozenkrans en de Basiliek van de Heilige Drie-eenheid. Leer meer over de Mariaverschijningen aan 3 lokale kinderen in 1917 en 1918 met je deskundige gids. Ga naar het nabijgelegen Valinhos en bekijk de huizen waar de 3 kinderen zijn geboren. Geniet van de sereniteit van deze rustige locatie, omringd door schilderachtige glooiende heuvels. Reis naar het zuidwesten naar het dorp Sintra en geniet van wat vrije tijd om de charmante straten te verkennen. Neem een lunchpauze in een van de cafés in het dorp. Bezoek daarna het statige Pena-paleis dat op een heuvel met uitzicht op Sintra ligt. Leer meer over de geschiedenis van het paleis en geniet van een fantastisch panoramisch uitzicht op de omgeving voordat je terugkeert naar Lissabon.

Sintra: zelfgeleide stadsontdekkingsavonturenspel

3. Sintra: zelfgeleide stadsontdekkingsavonturenspel

De tour begint bij het treinstation van Sintra, waar je interactieve avontuur wacht. Alle informatie die je nodig hebt voor je uitdaging is beschikbaar via de internetbrowser van je telefoon, de rest is aan jou... Het avontuur neemt je mee door de charmante straten en steegjes van Sintra terwijl je puzzels oplost om aanwijzingen naar je volgende bestemming te ontgrendelen. Ontdek delen van de stad die zelfs de lokale bevolking niet kent, en bekijk populaire bezienswaardigheden letterlijk vanuit een andere hoek! Verken de fascinerende straten van Sintra en leer over de geschiedenis, cultuur en levensstijl in het hart van de stad. Los 9 raadsels op om elke bestemming te onthullen en ontgrendel verhalen over koningen, koninginnen, prinsessen, metselaars en tempeliers. Reis over groene paden, bezoek prachtige paleizen en proef gebak in lokale cafés terwijl je je geest op de proef stelt.

Van Lissabon: Sintra-fietstocht met lunch en 2 attracties

4. Van Lissabon: Sintra-fietstocht met lunch en 2 attracties

Dichtbij Lisboa ligt het stadje Sintra, een van de meest fascinerende plekken van Portugal. Durf deze betoverende wereld van paleizen, kapellen, heiligdommen, kloosters en kastelen te betreden, te midden van bergkammen, bossen en fonteinen. Je zult ontdekken waarom Sintra een cultureel en natuurlijk pretpark is. Na een klein avontuur ga je zitten om te lunchen. Kom op dit ongelooflijke avontuur door de wereld van Sintra, vertrek vanuit Lissabon. Je reis naar Portugal moet je compleet maken met een bezoek aan de mysterieuze stad Sintra. Sintra is een mysterie, zo omschrijven de lokale bevolking deze plek. Sintra is een echte magneet van energie, een ongelooflijke plek vol heiligdommen, tempels en kastelen in het midden van een dichte bergketen met uitzicht op de Noord-Atlantische Oceaan. Laat alles over aan uw gids die uw elektrische mountainbike en alles wat u nodig heeft zal voorbereiden. De lunch staat voor je klaar en de tickets voor Quinta da Regaleira en Convento dos Capuchos zijn al inbegrepen.

Lissabon: ontwerp je rondleiding

5. Lissabon: ontwerp je rondleiding

Boek een persoonlijke gids voor de hele dag en plan je route precies waar je heen wilt. Neem een kijkje in het historische, culinaire, culturele en architecturale paradijs van Lissabon. Kies of u de zonnige steden Estoril en Cascais aan de prachtige Atlantische kust, bekend als de Portugese Rivièra, wilt bezoeken, of de mystieke wereld van Sintra wilt ervaren, met zijn sprookjesachtige kastelen en romantische straatjes. Maak kennis met de Portugese taal of probeer culinaire hoogstandjes zoals portwijn en de bekende slagroomtaartjes. Bezoek zoveel mogelijk musea of verken het aquarium met de kinderen. Grijp de kans om op de rivier de Taag te zeilen op een historisch schip. Ontdek de spectaculaire stad Lissabon in je eigen tempo en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Sintra: The Mysteries of Sintra City Discovery Game

6. Sintra: The Mysteries of Sintra City Discovery Game

Vergeet die lange en vermoeiende tochten en breng wat plezier in je reis naar Sintra. Bereid je voor op een dag vol ontdekkingen tijdens deze interactieve stadsontdekkingservaring. Je uitdaging begint op het treinstation van Sintra en alle informatie die je nodig hebt om het avontuur te voltooien, wordt je via e-mail verstrekt. Dwaal door de stad en bezoek enkele van de meest iconische bezienswaardigheden en monumenten terwijl je de puzzels en raadsels oplost die je van de ene locatie naar de andere brengen. Sommige haltes onderweg zijn verborgen locaties die je anders misschien zou hebben gemist. Ontgrendel tijdens de rondleiding lokale aanbevelingen en leuke weetjes, en leer ook de geschiedenis van de stad kennen. Verken de hotspots van Sintra die zelfs sommige van de lokale bevolking niet kennen, en bekijk de stad vanuit een andere hoek. Ontdek wat Sintra te bieden heeft en bezoek de bekende en onbekende kanten van de stad, raadsel voor raadsel. Los de raadsels op en ervaar de betoveringen van Sintra, een magische plek vol legendes en verhalen over feeën en faunen, koningen en prinsessen, metselaars en tempeliers. Ontgrendel de verhalen van deze stad en aanbevelingen voor de favoriete plekken van de lokale bevolking, terwijl je 14 raadsels op je telefoon oplost en een geweldige tijd hebt.

Sintra: dagtour naar markten en kustlijn per 4x4

7. Sintra: dagtour naar markten en kustlijn per 4x4

Breng een dagtour door met twee van de dingen waar de Portugezen het meest van houden: eten en het strand. Begin de dag door opgehaald te worden in een vintage jeep en ga rechtstreeks naar een lokale boerenmarkt. Verzamel alle verse ingrediënten om een epische Portugese picknick te bouwen. Koop onder de waakzame begeleiding van je gids wat gezouten vlees, lokale kaas, vers brood en groenten. Ga naar een boerderij en bewonder de gevederde en harige inwoners. Ontmoet de ezel, pony, konijnen, voer een geit en zeg hallo tegen een schaap of minivarkentje. Verwissel het platteland voor de kustlijn en stuiter over onverharde wegen richting Magoito Beach. Cruise met het dak open in de zomer en plons door plassen modder in de winter. Kom aan op het strand en zet met je groep de ideale picknick op.

Lissabon en Sintra privétour

8. Lissabon en Sintra privétour

Deze privétour begint bij uw accommodatie, van waaruit u de stad Lissabon gaat ontdekken. Hoor hoe Lissabon herstelde nadat het praktisch was verwoest door de aardbeving van 1755 en bezoek Belem, het district van Lissabon dat het epische verhaal van de Portugese ontdekkingen belichaamt met zijn verschillende monumenten die door UNESCO zijn geclassificeerd als cultureel erfgoed van de mensheid. Proef de beroemde "pasteis de Belem", op een traditionele locatie waar het geheime recept van generatie op generatie wordt doorgegeven. Je zult ook Alfama verkennen, de oudste wijk van de stad. In het centrum van Sintra ziet u het imposante Palacio da Vila, of Nationaal Paleis, met zijn twee opvallende schoorstenen. Het paleis was vroeger het gekozen vakantieoord van verschillende koningen in de Portugese geschiedenis en binnenin is elke kamer anders ingericht en heeft een andere geschiedenis. Het interieur van het paleis is een waar tegelmuseum. Ontdek de charme van de smalle steegjes van de stad en de vele winkels met regionale producten. De keuze van welk paleis (of paleizen) je wilt bezoeken, de gids zal suggereren dat je er het beste tussen kunt bezoeken; 'Quinta da Regaleira', een paleis uit het 19e-eeuwse Moorse kasteel, een getuigenis van de islamitische aanwezigheid in de regio, of waarom het Palaçio da Pena de smaak van de negentiende-eeuwse romantiek niet te pakken krijgt. Ga naar Roca Cape of Cabo da Roca, de meest westerse geografische locatie in Portugal en Continentaal Europa. Gevuld met mystiek en omringd door de Atlantische Oceaan behalve aan één kant, staat deze geologische formatie ook bekend als "The Snout of the Rock". Je hebt wat vrije tijd in Cascais, een oud vissersdorpje dat is veranderd in een prachtige en kosmopolitische badplaats. Direct ernaast ligt Estoril, beroemd om zijn casino en waar Casino Royale is geschreven. Ga dan naar Belem, het district in Lissabon dat de grootheid van de Portugese ontdekkingen belichaamt met verschillende monumenten die door UNESCO zijn geclassificeerd als Cultureel Patrimonium van de Mensheid, zoals het Jerónimos-klooster en Torre de Belém.

Van Lissabon: 5-daagse privétour Portugal

9. Van Lissabon: 5-daagse privétour Portugal

Dag 1: Lissabon Breng een hele dag door met het verkennen van de charmante hoofdstad van Portugal. Volg een begeleide wandeltocht en maak kennis met een van de meest fascinerende steden van Europa. Bekijk en leer met uw informatieve gids enkele van de beroemdste historische bezienswaardigheden van deze stad. Keer terug naar uw hotel in Lissabon en overnacht (niet inbegrepen). Dag 2: Sintra, Cascais en Estoril Bezoek op de tweede dag Sintra, het Portugese paradijs voor aristocratie en ontdek de charme van de smalle steegjes en de typische winkels. Bezoek een plaatselijke patisserie waar de beroemde snoepjes Queijadas de Sintra en Travesseiros de Sintra op je wachten. Pas vervolgens je tour aan en kies uit de vele paleizen die je in de omgeving kunt bezoeken, waaronder Quinta da Regaleira en Moorish Castle Palaçio da Pena. Bezoek later de geologische formatie van Cabo da Roca, ook bekend als "The Snout of the Rock" of "Promontory of the Moon", en bewonder de onvoorstelbare schoonheid van het gebied. Vervolgens is het tijd om Cascais te verkennen, een oud vissersdorp dat een mooi en kosmopolitisch strandresort is geworden. Keer terug naar uw hotel in Lissabon en overnacht (niet inbegrepen). Dag 3: Lissabon, Fatima, Coimbra en Porto Ontsnap op de derde dag aan de drukte van Lissabon en ga naar Fatima, waar je drie bezienswaardigheden bezoekt en een mis bijwoont (optioneel). Ga vervolgens naar Coimbra en start de rondleiding door de stad aan de oudste universiteit van Europa. Bekijk de hoogtepunten, waaronder de Joanine-bibliotheek, gebouwd in de achttiende eeuw op het terrein van de voormalige gevangenis van de universiteit en bewonder een van de mooiste bibliotheken ter wereld, Ga vervolgens naar je hotel in Porto en overnacht (niet inbegrepen). Dag 4: Porto en Gaia Begin je dagtour door Porto aan de centrale Avenida dos Aliados, een beroemde plek voor feesten en evenementen. Bewonder het imposante gebouw van de gemeentelijke raad van Porto. Loop door het stadscentrum en langs de Lello Bookstore met zijn beroemde trap, bekend om zijn link naar de Harry Potter-serie. Bezoek dan Gaia, een centrum van de havenwijnindustrie waar de wijn wordt gerijpt in honderden verschillende kelders. Bezoek een lokale wijnmakerij, waar je de verschillende aspecten van het wijnmaken te zien krijgt en ook enkele van de beste wijnen ter wereld proeft. Ga aan het einde van je dag terug naar je hotel in Porto en overnacht (niet inbegrepen) Dag 5: Douro Valley Check-out in je hotel in Porto en neem je bagage mee als je aan het einde van de dag naar de luchthaven in Lissabon of Porto wordt gebracht (indien gewenst). De dag begint met een bezoek aan Amarante in de Douro-vallei, waar u talloze voorbeelden van de romaanse en middeleeuwse gebouwen kunt zien. Wandel vervolgens over de S. Gonçalo-brug en geniet van enkele van de meest populaire bezienswaardigheden van de stad, waaronder de kerk en het klooster van São Gonçalo en het Amadeo de Souza-Cardoso-museum. Ga vervolgens naar de markt waar je verkopers de heerlijke S. Gonçalo-snoepjes ziet verkopen, altijd een bron van nieuwsgierigheid en geweldig gelach vanwege hun fallische uiterlijk.

Veelgestelde vragen over Couleur locale & buurttours in Sintra

Welke andere activiteiten dan Couleur locale & buurttours zijn de moeite waard in Sintra?

Welke Couleur locale & buurttours in Sintra nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Sintra

Wil je alle activiteiten in Sintra ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.