Sintra
Pedicab & Rickshaw Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sintra Pedicab & Rickshaw Tours: Onze meest aanbevolen

  • Sintra: rondleiding met gids in een tuktuk

    1. Sintra: rondleiding met gids in een tuktuk

    Je wordt opgehaald bij het treinstation in Sintra en begint de magische Stad van de Romantiek per tuktuk te verkennen. Bezoek de sprookjesachtige paleizen en tuinen en ontdek met eigen ogen waarom de locatie de status UNESCO-Werelderfgoed heeft gekregen. Bewonder de romantische architectuur van gebouwen zoals het symbolische Paleis van Pena en het Seteais-paleis. Leer hoe Ferdinand II van een verwoest klooster een kasteel maakte met een mix van gotische, Egyptische, Moorse en renaissancestijlen. Loop door parken en tuinen vol met exotische bomen en planten. Ontdek op plaatsen als de grote Quinta da Regaleira hoe de kunstenaarsstad de blauwdruk werd voor landschapsarchitectuur in heel Europa.

  • Lissabon en Sintra Combo: Tuk Tuk en Van Private Tour

    2. Lissabon en Sintra Combo: Tuk Tuk en Van Private Tour

    Verken het historische centrum van Lissabon en ontdek de beste uitzichten op deze privétour van twee uur met een elektrische tuk-tuk, doorkruisend de districten Alfama, Chiado, Bairro Alto, Graça en Mouraria. Elke tuk-tuk biedt plaats aan maximaal zes personen en is de perfecte oplossing voor het verkennen van de smalle en heuvelachtige straten van Lissabon. Met een leuke gids leert u alles wat u moet weten over de stad, haar geschiedenis, cultuur en de beste plekken om rond te hangen en plezier te hebben. Maak de volgende dag een dagtocht in een luxe busje naar het prachtige en sprookjesachtige Sintra, Cabo da Roca, Cascais en Estoril. Het voelt alsof u deel uitmaakt van de Portugese royalty wanneer u het romantische Pena-paleis bezoekt, een UNESCO-werelderfgoed, met een prachtig uitzicht over Sintra, het Moorse kasteel en het natuurpark. Maak foto's van een adembenemend uitzicht op de...

Sitemap Sintra

Wil je alle activiteiten in Sintra ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sintra

Uitstekende rondleiding, gids was zeer goed geïnformeerd en erg vriendelijk

Absoluut de moeite waard om je te oriënteren. Onze gids gaf ons veel nuttige informatie en kaarten. Echt een geweldige manier om je een paar uur te verplaatsen.

Fantastische tour

Zou deze tour met city tuk aanbevelen en zou de gids Mario aanbevelen.