Paleis van Sintra

Paleis van Sintra: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Van Lissabon: rondleiding Sintra en Cascais - kleine groep

1. Van Lissabon: rondleiding Sintra en Cascais - kleine groep

Breng een spannende dag door met het verkennen van Sintra en Cascais. Bewonder zowel door de mens gemaakte als natuurlijke bezienswaardigheden, waaronder het Palácio da Pena en het paleis en de tuinen van Quinta da Regaleira . Bezoek in Cascais de kliffen van Boca do Inferno en de Avenida Marginal , bekend als een van de mooiste straten van Europa. Geniet van vervoer van uw hotel in Lissabon naar uw eerste stop, Sintra. Kijk tijdens je reis uit naar het Queluz National Palace. Bezoek het Nationaal Paleis van Pena op de heuveltop, een van de zeven wonderen van Portugal, met zijn panoramische uitzichten op de Atlantische Oceaan, het Nationaal Park Sintra en Lissabon. Breng daarna wat tijd door met slenteren door de straten van Sintra voordat u naar de Quinta da Regaleira gaat. Deze indrukwekkende vorstelijke gronden zijn gevuld met tuinen, meren, watervallen, grotten en maçonnieke architectuur. Vervolgens bezoekt u de Cabo da Roca (Kaap van de Rots), het meest westelijke punt van continentaal Europa. Overweeg de beroemde vuurtoren en de kliffen met uitzicht op de oceaan, en maak vervolgens een wandeling langs het strand van Guincho. Eenmaal in Cascais stop je bij de kliffen van Boca do Inferno (Hell's Mouth), waar je de open grot en natuurlijke boog kunt zien. Beëindig de excursie door over de Avenida Marginal te wandelen, een van de mooiste straten van Europa die door de stranden van Estoril en Carcavelos loopt.

Sintra: begeleide wandeling met verborgen juweeltjes met gebak

2. Sintra: begeleide wandeling met verborgen juweeltjes met gebak

Ontdek de mysteries van Sintra en ontdek verborgen juweeltjes tijdens deze begeleide wandeling door Sintra. Luister naar lokale bezienswaardigheden, legendes en geheime verhalen van je gids. Ontmoet je vriendelijke en gepassioneerde lokale gids buiten het treinstation van Sintra. Je begint je tour met het bewonderen van het fantastische gebouw van het stadhuis. Wandel langs de promenade naar het centrum van het dorp en bewonder de standbeelden die langs de weg worden getoond. Na een korte stop bij de Moorse fontein, ga je naar het historische centrum. Nu is het tijd om te proeven van het typische gebak uit Sintra, de beroemde Travesseiro. Geniet van het indrukwekkende uitzicht op het Moorse kasteel vanaf het Nationaal Paleis. Ga vervolgens richting het paleis van Seteais, langs de kerk van San Martinho, het oudste hotel op het Iberisch schiereiland, en een kleine romantische waterval. Vanaf het Palace de Setais kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op het Pena-paleis en de Atlantische Oceaan. Beëindig de tour met een bezoek aan de indrukwekkende Quinta da Regaleira en verken de weelderige tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies, waaronder de wereldberoemde Initiation Well.

Van Lissabon: Sintra, Cabo da Roca & Cascais-dagtour

3. Van Lissabon: Sintra, Cabo da Roca & Cascais-dagtour

Begin aan een dagexcursie naar Sintra, Cabo da Roca en Cascais vanuit Lissabon, waarbij u kunt kiezen tussen een privé- of een gedeelde rondleiding. Geniet van de dramatische uitzichten op Cabo da Roca, het meest westelijke punt van continentaal Europa, en verlies jezelf in de smalle straatjes van Sintra. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar Sintra en ontdek je de middeleeuwse straten, kastelen en paleizen van dit werelderfgoed. Leer meer over de kleurrijke architectuur en het omliggende bos. Ga verder richting de Atlantische Oceaan om Cabo da Roca te ontdekken, het meest westelijke punt van Europa. Rijd langs de zee en bewonder de enorme zandbodem van Guincho Beach, waar vanwege de gigantische golven vele internationale surfevenementen plaatsvinden. Ga door Cascais en Estoril, beide beroemd om hun kosmopolitische omgeving, en bezoek ten slotte het wereldberoemde casino en de prachtige tuinen van Estoril. Keer terug naar Lissabon door langs de kust van Estoril te rijden en onderweg de adembenemende aanblik van witte zandstranden te bewonderen.

Sintra: toegangsticket Pena Palace en park met tuktukrit

4. Sintra: toegangsticket Pena Palace en park met tuktukrit

Spaar je krachten met een handige tuk-tuk-transfer van het centrum van Sintra naar de ingang op de heuveltop van het Pena-paleis en -park. Ontdek onderweg enkele van de pittoreske hoogtepunten van Sintra. Verken het Pena-paleis en -park in je eigen tempo met inbegrepen tickets. Laat je ophalen buiten de Millennium Bcp Bank en vind je chauffeur gemakkelijk, want ze hebben een bord met je naam erop. Vaar door Sintra terwijl je chauffeur paleizen, kastelen, parken, monumenten en tuinen aanwijst. Luister onderweg naar lokale verhalen. Volg een self-guided tour door een van de best bewaarde middeleeuwse koninklijke paleizen in Portugal met je ticket naar Pena Palace. Geniet van sierlijke terrassen, standbeelden en kantelen gebouwd in de romantische stijl. Maak een wandeling door het weelderige, beboste park rondom het paleis. Sla de transfer terug naar Sintra over en bewonder het uitzicht op het platteland met een wandeling langs de heuvel waarop het paleis ligt.

Sintra en Cascais dagtour vanuit Lissabon

5. Sintra en Cascais dagtour vanuit Lissabon

Rijd langs de kustweg die de baai van Estoril verbindt met Cascais. Stop in Cascais, een vissersdorp dat van oudsher het toevluchtsoord werd van aristocraten en kunstenaars. Ga langs de kust en geniet van het uitzicht op wilde stranden en kliffen tot je aankomt op het meest westelijke punt van Europa, Cabo da Roca. Hier wordt het landschap een mix van uitzicht op zee en de bergen. Reis door de berg tot je het historische centrum van Sintra bereikt, onderdeel van Unesco's Cultureel Erfgoed. Ontdek hoe deze stad een van de eerste centra van Europese romantische architectuur was, waar de koninklijke familie woonde en Engelse aristocraten onderdak zochten tijdens de Franse invasies. Leer meer over het unieke erfgoed van de stad die in harmonie met het natuurlijke landschap is gebouwd. Stop bij de raadselachtige, mystieke Quinta da Regaleira, het ongewone Pena-paleis en het prachtige Mozarabische Nationale Paleis met 1000 jaar geschiedenis. Proef regionale gerechten bij Refúgio da Roca.

Sintra: jeepsafari, zonsondergangwandeling en tapas op het strand

6. Sintra: jeepsafari, zonsondergangwandeling en tapas op het strand

Vertrek vanaf het ontmoetingspunt in een converteerbare jeep en geniet van een geweldig uitzicht op de bezienswaardigheden en paleizen van Sintra terwijl je door de stad rijdt. Ga off-road over een ongemarkeerd pad en je zult het meest westelijke punt van continentaal Europa bereiken - de ongelooflijke kliffen van Cabo da Roca. Hier begin je de zon onder te zien gaan. Vanaf hier begin je aan de wandeling naar het geheime strand. Het is een steile route met wat bochten en bochten, maar na een wandeling van een half uur bereik je het zachte, gouden zand. Ontspan op het strand en geniet van traditionele Portugese 'petiscos' (tapas) zoals kaas, chouriço, brood en meer. Neem een duik in de Atlantische Oceaan, of leun achterover op het strand met een paar glazen wijn en geniet van de prachtige zonsondergang boven de oceaan.

Cascais en Sintra: dagtrip UNESCO-Werelderfgoedlocaties

7. Cascais en Sintra: dagtrip UNESCO-Werelderfgoedlocaties

Tijdens deze dagvullende excursie verken je de wijde omtrek van Lissabon. Laat je inwijden in lokale legendes, sprookjespaleizen, historische gebeurtenissen en nog veel meer. Je eerste bestemming is de Monte da Lua, de Maanberg. Hier heb je een prachtig uitzicht op het oude centrum van Sintra en kun je het Moorse kasteel en het Paleis van Pena zien liggen. Je laat de berg even achter je om het nationaal paleis van Sintra te bekijken. Daarna is het tijd om in winkels rond te snuffelen en te lunchen in een lokaal restaurant. Na de lunch breng je een bezoek aan de Quinta da Regaleira, een uniek paleis met tuinen vol mythes, legendes en geheimen. Je reis verandert vervolgens van richting en je rijdt naar de kustlijn, op weg naar Cabo da Roca. Dit punt in het uiterste westen van het Europese continent ligt op 143 meter boven zeeniveau, dus het uitzicht is schitterend. Ga op onderzoek uit in het vissersdorp Cascais, in een gebied dat bekendstaat als de Portugese Rivièra. Neem een kijkje bij het mooie Guincho-strand, Boca do Inferno en de baai van Cascais.

Sintra: Jeep Tour van Regaleira, Cabo da Roca en Cascais

8. Sintra: Jeep Tour van Regaleira, Cabo da Roca en Cascais

Klim aan boord van een vintage Portugese 4x4-jeep en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur dat het beste van de regio Sintra zal aanpakken. Ontdek enkele van de geheimen en mysteries van Sintra, bekijk de mooiste monumenten van de regio en ontsnap aan alle gebruikelijke toeristenvallen door off-road te gaan op een leuke en culturele ervaring. Je begint je dag met ophalen bij het ontmoetingspunt en reist rechtstreeks naar Quinta da Regaleira, een paleis vol mysterie, metaforen en ondergrondse tunnels. Geniet hier van een informatief, begeleid bezoek. Na het bezoek heb je tijdens het rijden een overzicht van alle 5 paleizen en het 8e-eeuwse Moorse kasteel. Je komt ook langs het natuurpark Sintra-Cascais. Onderweg naar Cabo da Roca, het meest westelijke punt van het vasteland van Europa, neem je verborgen paden door het park en breek je op indrukwekkende schilderachtige uitkijkpunten om de schoonheid van de Portugese kustlijn te zien. Op Guincho Beach krijg je de kans om het typische, lokale eeuwenoude recept "Travesseiro" gebak en zelfgemaakte "Ginja" te proeven. Je eindigt je tour rond 16.30 uur in het prachtige strandstadje Cascais.

Sintra Cascais: semiprivétour het beste van Sintra

9. Sintra Cascais: semiprivétour het beste van Sintra

Op het treinstation van Sintra , het treinstation van Cascais of een trefpunt in Lissabon maak je kennis met je lokale gids. Stap in de minibus/SUV en laat je dag vol avontuur beginnen. De UNESCO-Werelderfgoedlocatie Sintra barst van de paleizen, herenhuizen en romantische charme. Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis van de stad en ontdek waarom het al eeuwenlang een inspiratiebron is voor schrijvers en kunstenaars. Je gids leidt je door de pittoreske straatjes van het historische stadshart, waar je in een lokaal café neerstrijkt om een traditioneel Portugees gebakje te proeven. Daarna rij je over kronkelende bergwegen naar het schitterende Paleis van Sintra , een eclectische mix van onder meer moorse, manuelijnse, gotische en mudejarstijlen. Je volgende bestemming is de rotskaap Cabo da Roca, het westelijkste punt van het Europese vasteland. Hier kun je oneindig ver over de blauwe Atlantische Oceaan uitkijken en jezelf verliezen in het glinsterende landschap dat zich voor je uitstrekt. Je reist verder over de kustweg naar de elegante badplaats Cascais en komt onderweg langs het beroemde surfstrand Guincho . Ook het grootste casino van Europa ligt op de route, het Casino Estoril.

Lissabon: halve dagtour door Sintra

10. Lissabon: halve dagtour door Sintra

Bezoek de rijke bezienswaardigheden van het UNESCO-werelderfgoed-cultuurlandschap van Sintra. Naast het Koninklijk Paleis, Sintra Village en de bossen van Parque Natural Sintra-Cascais', zult u genieten van authentiek Sintra-gebak en het spectaculaire uitzicht op de kust van Cabo da Roca. Beleef een onvergetelijke middag terwijl je vanuit Lissabon naar het UNESCO-werelderfgoed-cultuurlandschap van Sintra reist. Bewonder het Koninklijk Paleis, het best bewaarde middeleeuwse paleis in Portugal. Gelegen in het dorp Sintra zelf, werd het Koninklijk Paleis continu bewoond van de 15e eeuw tot het einde van de 19e eeuw, en was het de zomerspeeltuin van Portugese royalty's. Je zult snel de kenmerkende kegelvormige schoorstenen van het paleis herkennen en de rijke collectie azulejo's of geglazuurde tegels waarderen. Net als in de rest van Portugal neemt Sintra zijn zoetigheden zeer serieus. Volg de menigte door een smalle nabijgelegen straat naar Piriquita. Sinds 1862 serveert deze populaire banketbakker en café heerlijke taarten en gebak. Het feest van de zintuigen gaat door als we door de weelderige tuinen van Parque Natural Sintra-Cascais gaan, op weg naar Cabo da Roca (van 1 maart tot 31 oktober), het meest westelijke punt van continentaal Europa. Geniet vervolgens van de oceaangezichten terwijl we langs de kust reizen, langs Guincho Beach, een favoriet bij windsurfen, en Boca do Inferno, een natuurlijke grot gecreëerd door de zee. Bij het bereiken van Cascais, zult u genieten van het panoramische uitzicht over de baai. Daarna keren we terug via Estoril, 'de Protugese Rivièra', met het grootste casino van Europa en zijn prachtige tuinen.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Andere belevingen
  • Wateractiviteiten
46 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Sitemap Paleis van Sintra

Wil je alle activiteiten in Paleis van Sintra ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Paleis van Sintra

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.795 beoordelingen

I had a good time exploring Sintra and Cascais with a very small group and our attentive guide Jaime. When we arrived at Palace de Pena there already was a short line. Glad Jaime did not let us walk that steep hill to the palace because there would be enough walking later on. We were not rushed, we were able to do things at our own pace. The guide does not come with you inside the palace. For me it was just fine. Please do make sure you wear something warm because it is very chilly on the hill, much more than I thought. Jaime was such a gentleman to borrow me his jacket when we were still standing outside. It could also rain so make sure you come prepared. Afterwards we could wander off in another palace and area in Sintra. Then we came to Cascais...it was so sunny and nice here. We got enough time to wander around. Jaime also gave some good recommendations regarding restaurants. Would surely recommend this tour

Hugo is een uitzonderlijke gids, evenals een persoon. De reis was zeer comfortabel en plezierig, een kleine groep maakte alles gemakkelijker voor ons. Hij kwam ons ophalen bij het hotel en was flexibel op het punt van aankomst, behalve dat hij ons alles uitlegde met het geduld dat hem kenmerkt. Ik raad hem aan, hij is een 10-persoon, hij fungeert als gids, fotograaf en chauffeur!

de hele reis was onberispelijk en eduardo was een perfecte gids. we hebben alles wat is beschreven en meer meegemaakt en we hebben zoveel geleerd over de geschiedenis van dit prachtige land en met name sintra.

Miguel was een uitstekende gids! ! Zeer verantwoordelijk en deskundig ... De beste !!

Een hele mooie excursie ruim de tijd en met een kleine groep