Kies data
Belevingen in

Sirmione

Topbezienswaardigheden in Sirmione

Sitemap Sirmione

Wil je alle activiteiten in Sirmione ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sirmione

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 952 beoordelingen

Sterk aanbevolen. Start in Verona, dan 30 minuten rijden naar Sirmione. Er een goede gids, boottocht ongeveer 30 minuten. We zouden dan vrije tijd hebben gehad, maar we waren toch op pad met Stefano, die ons rondleidde en ons meer vertelde. Degenen die vrije tijd wilden, stonden er toen alleen voor. Het enige nadeel: ondanks de kleine groep (zelfs achterin de auto) kon je de gids niet zo goed verstaan. Bijna onmogelijk in de boot. Tip: op andere tours waren er kleine koptelefoons en de gids had een microfoon, dus alles was goed te begrijpen!

25 minuten in de zon op een boot die je rond het "schiereiland" van Sirmione brengt. De boot was erg mooi en comfortabel, de tour was interessant en de kapitein was erg vriendelijk om ons verschillende informatie te geven over de verschillende etappes die we hebben afgelegd. Ik raad iedereen ten zeerste aan, perfect getimed (25/30 min), zeer eerlijke prijs en ontmoetingspunt aan het begin van het centrum.

We hebben Italië pas onlangs ontdekt en zijn hier zowel in de zomer als in de winter gaan ontspannen, dus elke reis of excursie brengt ons plezier. We hielden echt van de excursie naar het Gardameer. Bergen, water, gezellige hotels en restaurants aan het water, veel zonnige dagen, het kan allemaal niet anders dan tevreden zijn.

Goed georganiseerde rondreis. Het laat niets te wensen over.

Zeer aangenaam om in een kleine groep te reizen. Zeer goed sprekende en attente gids. Goed georganiseerd. Ondanks de harde wind, regen en onweer was het een gezellige tocht.

Er fijne trip. goed georganiseerd en een fijne gids