Sirmione
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sirmione Minivan- & bustours: Onze meest aanbevolen

 • Vanuit Verona: uitje Sirmione en Gardameer in klein groepje

  1. Vanuit Verona: uitje Sirmione en Gardameer in klein groepje

  Ontmoet de gids op het ontmoetingspunt in het centrum van de stad Verona en neem plaats in een comfortabel busje met airconditioning voor een geweldig en ontspannend uitje van een halve dag naar het Gardameer. Als je het stadscentrum eenmaal achter je hebt gelaten rijd je door het platteland naar Sirmione. Hier krijg je de mogelijkheid om te ontspannen tijdens een rondvaart over het meer om het prachtige schiereiland vanaf het water te bekijken. Als gevolg van het weer en de beschikbaarheid van de boot kunnen de opties beperkt zijn. Dit prachtige middeleeuwse dorp heeft een kasteel waardoor je het gevoel krijgt dat je de oude tijden herleeft. Het dorp heeft tal van smalle steegjes en oude winkeltjes, ook wel 'Botteghe' genoemd. Hier kun je ervoor kiezen om het dorp op eigen houtje te verkennen of onder begeleiding van je gids het dorp samen te bekijken. Na 1 uur vrije tijd keer je same...

 • Van Bergamo: Verona en Sirmione dagtour

  2. Van Bergamo: Verona en Sirmione dagtour

  Vertrek uit Bergamo en reis naar de middeleeuwse stad Verona, waar je terug kunt reizen naar de dagen van Shakespeare en Romeo kunt bellen vanaf het balkon van Julia's House. Bewonder de Romeinse arena, waar nog regelmatig opera's en zomerconcerten worden opgevoerd. Neem de tijd om door de smalle straatjes te slenteren en op je gemak renaissancepaleizen te ontdekken. Ga vervolgens naar het Gardameer en bezoek Sirmione. Dwaal door de smalle straatjes van het voormalige Romeinse zomerverblijf om hoogtepunten te zien, zoals de ruïnes van de stadsmuren en de Romeinse villa. Bewonder het 13e-eeuwse kasteel en bekijk een zeldzaam voorbeeld van een middeleeuwse havenvesting die door de Scaliger-vloot werd gebruikt.

 • 4-daagse Noord-Italiaanse merentour vanuit Milaan

  3. 4-daagse Noord-Italiaanse merentour vanuit Milaan

  Breng een plezierige 4 dagen en 3 nachten door met het verkennen van het merengebied van Noord-Italië. Bewonder de landschappelijke schoonheid van het gebied terwijl je over land en water toert. Bezoek mooie dorpjes en eilanden aan het meer en verken de historische stad Verona tijdens een rondleiding. Dag 1: Milaan, Ortameer, Stresa, Como Vertrek om 08:30 uur vanuit Milaan voor de rit naar het Ortameer, een klein, charmant meer in het noordoostelijke deel van de regio Piemonte. Stop in het mooie dorp Orta San Giulio voor een kort bezoek. Neem vervolgens een boot naar het eiland San Giulio, de parel van het meer dat bijna volledig wordt ingenomen door het Mater Ecclesie-klooster. Na een kort bezoek neemt u de veerboot terug naar Orta en reist u met de bus naar Stresa, aan het Lago Maggiore, een van de grootste meren van Italië. Aankomst in Stresa, een internationaal toe...

Sitemap Sirmione

Wil je alle activiteiten in Sirmione ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sirmione

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 76 beoordelingen

Sterk aanbevolen. Start in Verona, dan 30 minuten rijden naar Sirmione. Er een goede gids, boottocht ongeveer 30 minuten. We zouden dan vrije tijd hebben gehad, maar we waren toch op pad met Stefano, die ons rondleidde en ons meer vertelde. Degenen die vrije tijd wilden, stonden er toen alleen voor. Het enige nadeel: ondanks de kleine groep (zelfs achterin de auto) kon je de gids niet zo goed verstaan. Bijna onmogelijk in de boot. Tip: op andere tours waren er kleine koptelefoons en de gids had een microfoon, dus alles was goed te begrijpen!

We hebben Italië pas onlangs ontdekt en zijn hier zowel in de zomer als in de winter gaan ontspannen, dus elke reis of excursie brengt ons plezier. We hielden echt van de excursie naar het Gardameer. Bergen, water, gezellige hotels en restaurants aan het water, veel zonnige dagen, het kan allemaal niet anders dan tevreden zijn.

Goed georganiseerde rondreis. Het laat niets te wensen over.

Zeer aangenaam om in een kleine groep te reizen. Zeer goed sprekende en attente gids. Goed georganiseerd. Ondanks de harde wind, regen en onweer was het een gezellige tocht.

Professionele en vriendelijke reis Verona - Gardameer

Het werkte allemaal heel goed. Ik zal deze dienst in de toekomst ook veilig gebruiken in elke stad waar het nodig zal zijn. De prijs is ook oké.

Andrea heeft veel kennis over geschiedenis en literatuur. Hij is vriendelijk en voorkomend. Zeer goede ervaring. Volledig aanbevolen