Sirmione
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sirmione Vervoer: Onze meest aanbevolen

  • Vanuit Verona: uitje Sirmione en Gardameer in klein groepje

    1. Vanuit Verona: uitje Sirmione en Gardameer in klein groepje

    Ontmoet de gids op het ontmoetingspunt in het centrum van de stad Verona en neem plaats in een comfortabel busje met airconditioning voor een geweldig en ontspannend uitje van een halve dag naar het Gardameer. Als je het stadscentrum eenmaal achter je hebt gelaten rijd je door het platteland naar Sirmione. Hier krijg je de mogelijkheid om te ontspannen tijdens een rondvaart over het meer om het prachtige schiereiland vanaf het water te bekijken. Als gevolg van het weer en de beschikbaarheid van de boot kunnen de opties beperkt zijn. Dit prachtige middeleeuwse dorp heeft een kasteel waardoor je het gevoel krijgt dat je de oude tijden herleeft. Het dorp heeft tal van smalle steegjes en oude winkeltjes, ook wel 'Botteghe' genoemd. Hier kun je ervoor kiezen om het dorp op eigen houtje te verkennen of onder begeleiding van je gids het dorp samen te bekijken. Na 1 uur vrije tijd keer je same...

Sitemap Sirmione

Wil je alle activiteiten in Sirmione ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sirmione

Sterk aanbevolen. Start in Verona, dan 30 minuten rijden naar Sirmione. Er een goede gids, boottocht ongeveer 30 minuten. We zouden dan vrije tijd hebben gehad, maar we waren toch op pad met Stefano, die ons rondleidde en ons meer vertelde. Degenen die vrije tijd wilden, stonden er toen alleen voor. Het enige nadeel: ondanks de kleine groep (zelfs achterin de auto) kon je de gids niet zo goed verstaan. Bijna onmogelijk in de boot. Tip: op andere tours waren er kleine koptelefoons en de gids had een microfoon, dus alles was goed te begrijpen!

We hebben Italië pas onlangs ontdekt en zijn hier zowel in de zomer als in de winter gaan ontspannen, dus elke reis of excursie brengt ons plezier. We hielden echt van de excursie naar het Gardameer. Bergen, water, gezellige hotels en restaurants aan het water, veel zonnige dagen, het kan allemaal niet anders dan tevreden zijn.

Goed georganiseerde rondreis. Het laat niets te wensen over.

Zeer aangenaam om in een kleine groep te reizen. Zeer goed sprekende en attente gids. Goed georganiseerd. Ondanks de harde wind, regen en onweer was het een gezellige tocht.

Professionele en vriendelijke reis Verona - Gardameer

Het werkte allemaal heel goed. Ik zal deze dienst in de toekomst ook veilig gebruiken in elke stad waar het nodig zal zijn. De prijs is ook oké.

Andrea heeft veel kennis over geschiedenis en literatuur. Hij is vriendelijk en voorkomend. Zeer goede ervaring. Volledig aanbevolen