Sirmione
Watertaxi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sirmione Tours bij zonsondergang: Onze meest aanbevolen

  • Gardameer: Sirmione Sunset Boat Tour

    1. Gardameer: Sirmione Sunset Boat Tour

    Het Gardameer en het schiereiland Sirmione zijn altijd beschouwd als enkele symbolen van de natuurlijke schoonheid van Noord-Italië. Spring aan boord en verken ze aan boord van een motorboot. Adem de magische sfeer van het meer in tijdens de zonsondergang en geniet van een boottocht van 30 minuten. Tijdens deze ervaring zul je enkele hoogtepunten van het Gardameer bewonderen, zoals het middeleeuwse kasteel van Sirmione, de Catullo-grotten en luxe villa's, zoals het voormalige huis van Maria Calla. Mis deze unieke kans niet om tijdens zonsondergang een van de mooiste plekken aan het Gardameer te ontdekken.

Sitemap Sirmione

Wil je alle activiteiten in Sirmione ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sirmione

Sterk aanbevolen. Start in Verona, dan 30 minuten rijden naar Sirmione. Er een goede gids, boottocht ongeveer 30 minuten. We zouden dan vrije tijd hebben gehad, maar we waren toch op pad met Stefano, die ons rondleidde en ons meer vertelde. Degenen die vrije tijd wilden, stonden er toen alleen voor. Het enige nadeel: ondanks de kleine groep (zelfs achterin de auto) kon je de gids niet zo goed verstaan. Bijna onmogelijk in de boot. Tip: op andere tours waren er kleine koptelefoons en de gids had een microfoon, dus alles was goed te begrijpen!

We hebben Italië pas onlangs ontdekt en zijn hier zowel in de zomer als in de winter gaan ontspannen, dus elke reis of excursie brengt ons plezier. We hielden echt van de excursie naar het Gardameer. Bergen, water, gezellige hotels en restaurants aan het water, veel zonnige dagen, het kan allemaal niet anders dan tevreden zijn.

Goed georganiseerde rondreis. Het laat niets te wensen over.

Zeer aangenaam om in een kleine groep te reizen. Zeer goed sprekende en attente gids. Goed georganiseerd. Ondanks de harde wind, regen en onweer was het een gezellige tocht.

Professionele en vriendelijke reis Verona - Gardameer

Het werkte allemaal heel goed. Ik zal deze dienst in de toekomst ook veilig gebruiken in elke stad waar het nodig zal zijn. De prijs is ook oké.

Andrea heeft veel kennis over geschiedenis en literatuur. Hij is vriendelijk en voorkomend. Zeer goede ervaring. Volledig aanbevolen