Sissi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sissi: De beste dingen die je niet wil missen

  • Kreta: Land Rover-safari langs Lassithi-route

    1. Kreta: Land Rover-safari langs Lassithi-route

    Deze Land Rover-excursie is de perfecte manier om het centrale deel van Kreta te verkennen. Je bezoekt 2 verschillende plateaus en komt meer te weten over zowel mythologie als het lokale leven. Je rijdt met de Land Rover naar het Katharo-plateau, door het grootste bos op Kreta. De wegen hier zijn nauwelijks wegen te noemen, en sommige van de bergen zijn wel 1.500 meter hoog. Je pauzeert ergens in de wildernis bij een kafenion (koffiebar) voor een drankje. De tocht gaat verder over onverharde paden, door valleien en over rivieren. Dan wordt de reis pas echt spannend! Tijdens de volgende pauze krijg je de kans om foto's te nemen vanaf een spectaculair uitzichtpunt boven het Lassithi-plateau. Dan ga je naar het plateau, waar je kunt genieten van je BBQ-lunch, met zoveel wijn als je wilt. Na de lunch reis je terug in de tijd met een bezoek aan het Ecodorp. Hier kun je lokaal handwerk gema...

Sitemap Sissi

Wil je alle activiteiten in Sissi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sissi

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 45 beoordelingen

Een geweldige dag met een perfecte gids!

We hebben deze geweldige dag niet alleen te danken aan het landschap! Omdat ik fysiek beperkt ben, had ik zorgen ... Niets daar !!!! Alles meer dan genoten! Helaas was de tijd bij de Zeusgrot niet genoeg (1 uur). Met ezel op en neer te voet. Er was geen tijd voor de grot. Helaas! Zelfs als je fit bent, waren de 6, - € niet gepast. Maar: eet achteraf!!!! Geweldig, "bijna" opgegeten ... Toen moesten we helaas terug en had zelfs hij stops die je niet kunt vergeten! BEDANKT

Onze gids Leonidas was super aardig en heeft ons de hele tour goed vermaakt. Af en toe stopte hij even om kruiden van de berm te plukken en dan konden we raden wat het was. Hij maakte de tour interessant met anekdotes en grappige verhalen. Heeft ons altijd voldoende tijd gegeven om de plaatsen die we bezochten te verkennen en voor alles gezorgd.

deze tour is een must als je op Kreta bent

we hadden Jeff als onze gids en we hadden een geweldige dag op pad door de bergen op de Lassithi-route. We mochten de berggeiten voeren en hadden onderweg een heerlijke maaltijd. Als je Kreta bezoekt, meld je dan aan voor deze tour - je zult niet teleurgesteld zijn !!!

zeer goede excursie, aardige chauffeur, zeer goede gids, frequente stop voor foto's, het enige zwakke punt is de lunch te laat, en we zouden het op prijs stellen om een fles water te hebben, anders raden we het aan omdat het de moeite waard is.