Datums kiezen

Sítio da Nazaré

Sítio da Nazaré: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Lissabon: privérondleiding door Óbidos en Nazaré

1. Vanuit Lissabon: privérondleiding door Óbidos en Nazaré

Bezoek Óbidos en Nazaré tijdens een privétour. Óbidos, een goed bewaard gebleven middeleeuwse stad, vol geschiedenis en cultuur. Nazaré is de perfecte plek om gigantische golven en eeuwenlange viscultuur te zien. Ontmoet uw chauffeur/gids voor vandaag in uw hotel/accommodatie in Lissabon. Reis per minibus of sedan met airconditioning naar de westelijke regio. Na 1 uur reizen komen we aan in het middeleeuwse stadje Óbidos. Favoriet van de eerste Portugese koninginnen, dit dorp heeft charmante straatjes en oude kasteelmuren. Het staat bekend als een van de meest romantische plekken in de buurt van Lissabon. Leer meer over de geschiedenis van het dorp, het aquaduct, het kasteel en de smalle straatjes en geniet van een fantastisch panoramisch uitzicht op de omgeving. Neem een pauze om de beroemde likeur - Ginginha - te proeven in een van de cafés in het dorp. Geniet van wat vrije tijd om de charmante straatjes en typische winkels te verkennen voordat je naar Nazaré gaat. Bij aankomst in Nazaré, de perfecte plek om verse vis te eten, houden we een lunchpauze. In de middag bezoeken we Sítio, dat een van de beroemdste uitzichten op de Portugese kust biedt. De Sítio herbergt ook het heiligdom van Nossa Senhora da Nazaré en het 16e-eeuwse fort, gebouwd op kliffen. Geniet van de sereniteit van deze locatie, omringd door mooie uitzichten over de oceaan, loop langs de straten loodrecht op het strand.

Van Lissabon: privétransfer naar Porto, met stop bij Nazaré

2. Van Lissabon: privétransfer naar Porto, met stop bij Nazaré

Geniet van een vlotte rit van Lissabon naar Porto aan boord van een privévoertuig. Haal het meeste uit uw transfer door onderweg te stoppen in het rustige strandstadje Nazaré en de hoogtepunten te verkennen. Ontvang een persoonlijke service met een professionele chauffeur en vervoer van deur tot deur. Laat je direct ophalen bij je accommodatie in Lissabon en begin aan de reis naar Porto. Neem een pauze om de benen te strekken en de prachtige stad Nazaré te ontdekken. Bewonder de kust van de stad, een lang halvemaanvormig strand. Ontmoet traditionele vissersboten als je aankomt. Blik op Sítio, een indrukwekkende landtong met uitzicht op zee aan de rechterkant. Bekijk de Ermida da Memória-kapel op de top van deze opvallende 318 meter hoge rots, evenals het heiligdom voor Onze-Lieve-Vrouw van Nazaré. Loop van Sítio, door het Pedralva-park, naar Pederneira, een natuurlijke uitkijkpost met een onmiskenbaar uitzicht op de kust. Maak een ongedwongen wandeling door de smalle straatjes loodrecht op het strand of stap een restaurant binnen voor een bord verse zeevruchten, gegrilde vis of een bouillabaisse. Verlaat de stad om afgezet te worden op de door u gekozen locatie in Porto. Dit is een privétour. U kunt het programma aanpassen aan uw voorkeuren.

Van Caldas da Rainha of Obidos: Obidos Castle & Nazaré Tour

3. Van Caldas da Rainha of Obidos: Obidos Castle & Nazaré Tour

Óbidos:, traditie en creativiteit hand in hand Het bezoek begint bij de deur van het dorp, tegenwoordig de hoofdingang van Óbidos, en we gaan verder naar het kasteel, met zijn indrukwekkende militaire architectuur. Altijd omarmd door de imposante muren, zullen we straten van middeleeuwse charme ontdekken met hun bloemrijke huizen, kerken uit verschillende tijdperken, pleinen die altijd een ontmoetingspunt van de mensen zijn, totdat we het uitkijkpunt van het kasteel bereiken dat ons een geweldig uitzicht biedt op de dorp en het platteland. Het kasteel was (en is nog steeds) de eerste historische herberg van Portugal met zijn manuelijnse raam. Sour Cherry Likeur op een chocoladebeker: de dranksensatie van Óbidos Tot slot een toast op dit bezoek en op iedereen die met ons mee heeft gedaan! Hiervoor stoppen we bij een lokale bar en proeven we het drankje dat alle bezoekers in verrukking brengt - Óbidos ginja, naturel of op een chocoladekopje. Als we je nieuwsgierigheid hebben gewekt en meer willen weten over de Ginja van Óbidos, boek dan bij ons een bezoek aan een producent om de hele geschiedenis en het productieproces van deze likeur te leren kennen. Nazaré Met zijn lange halvemaanvormige strand heeft Nazaré een onvergetelijke natuurlijke schoonheid, bekend om zijn bondgenoot van de oude tradities van de visserskunst, zo aanwezig in het hele dorp, maakt dit dorp zo'n unieke plek. The Beach, een plaats van levende tradities Tijdens ons bezoek kruisen we het pad van de visverkopers die nog steeds de zeven rokken dragen en de vis in de zon drogen, en ook met de boten die terugkeren van de visserijactiviteiten, en met de zee als ons gezelschap, kunnen we de ware essentie van de Nazarener voelen . Vanaf de top van de 318 meter hoge rots staat een imposant voorgebergte, door de lokale bevolking Sítio genoemd, dat enkele van de meest emblematische panoramische uitzichten op de Portugese kust biedt. Sítio da Nazaré, waar legende en realiteit elkaar ontmoeten In de Sítio komt de belangrijkste legende van Nazaré tot leven, die deel uitmaakt van de collectieve verbeelding die het tot een van de meest charismatische vissersdorpen van het land maakt. We beginnen met de Hermitage of Memory, waar de legende van het wonder is opgetekend, waarin Onze Lieve Vrouw het paard van D. Fuas Roupinho verhinderde om op de klif te lanceren. Daarna bezoeken we het Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Nazaré, waarvan de bouw begon in de 14e eeuw en door de jaren heen is uitgebreid en verrijkt dankzij de groeiende cultus.

Andere activiteiten in Sítio da Nazaré

Wil je alle activiteiten in Sítio da Nazaré bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.