Sjeik Zayed-moskee
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sjeik Zayed-moskee

Wil je alle activiteiten in Sjeik Zayed-moskee ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sjeik Zayed-moskee

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 552 beoordelingen

Een hele fijne ervaring gehad en Noor was erg aardig en heeft alles goed uitgelegd. Einde van de dag toen we waren uitgestapt was mijn zoontje zijn auto in de bus vergeten. Ik heb geappt met Noor of de auto in de bus lag. De auto lag inderdaad nog in de bus. Hij was zo vriendelijk om de auto te brengen naar ons hotel. Gewoon een top persoon.

Maas Khan gaf ons een hele goede ervaring! Zeker een aanrader! Hij wist ons alles te vertellen met passie over de moskee. Hij wist ons leuke weetjes en feiten te vertellen. Hij zorgt goed voor de groep. Je krijgt ook kleding en water, dit zit bij de tour. Heel fijn.

Excellent (mini) tour through some highlights of abu Dhabi. The tourgide imram (if im not mistaking) was an amazing guy with a lot of knowledge about the city aswell from the culture and its history. He did it with a lot of enthousiasme.

Het was een supertoffe ervaring. Enorm prachtige moskee en de begeleiding + infodeling was van hoog niveau. Latif is een enorm gezellige, gepassioneerde verteller, die weet waar die het over heeft!

Indrukwekkend bouwwerk. Goed om te zien en te beseffen dat mensen in staat zijn om prachtige dingen te maken en te bouwen. Goede uitvoering van excursie door Ocean Air travels terplaatse