Skansen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Skansen: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Stockholm: entreeticket voor openluchtmuseum Skansen

1. Stockholm: entreeticket voor openluchtmuseum Skansen

Reis terug in de tijd bij deze authentieke presentatie van pre-industrieel Zweden. Bezoek huizen en boerderijen uit het hele land en ervaar uit de eerste hand de traditionele, landelijke manier van leven. Ontdek de geschiedenis van Zweden. Ontdek hoe Zweden ooit leefden volgens de veranderende seizoenen, door gewoontes en gebruiken, het werk, de vieringen en het dagelijkse leven van vervlogen tijden. Ontmoet dieren in het wild, waaronder Noordse dieren in het wild, zeldzame rassen, huisdieren en exotische wezens. Er is ook een kinderboerderij met huisdieren zoals katten, konijnen en cavia's. Beleef een unieke plek waar geschiedenis en heden elkaar ontmoeten, waar Zweedse tradities en vakmanschap voortleven, en waar mensen van alle leeftijden samenkomen.

...
Stockholm: hop on, hop off-tour per bus of bus en boot

2. Stockholm: hop on, hop off-tour per bus of bus en boot

Verken de Zweedse hoofdstad met de open bus en boot. Met regelmatige vertrekken bij alle haltes, kies je hoeveel tijd je wilt doorbrengen, ondergedompeld in de geschiedenis en cultuur van elke fascinerende site. Stockholm heeft een 700-jaar oude geschiedenis en is het epicentrum van de Zweedse cultuur, bezaaid met grootse openbare gebouwen en paleizen. De pas voor 24 uur geeft toegang tot bussen en boten die je naar de hoogtepunten van de pittoreske stad brengen. Bezoek het enorme paleis van Stockholm, de officiële residentie van de Zweedse koninklijke familie, en het stadhuis waar het jaarlijkse Nobelprijs-banket wordt gehouden. Ontdek prachtige gotische kerken en verken de belangrijkste musea van de stad, waaronder het Vasamuseum, de thuishaven van het tragische oorlogsschip uit de 17e eeuw en de dierentuin van Skansen. Bussen rijden naar de oude binnenstad en de trendy wijk SoFo in Södermalm, met zijn vele bars en boetieks. Kunst- en literatuurexposities in overvloed, met lezingen en concerten op het controversieel modern ogende Kulturhuset. Deelnemers kunnen ook losgaan in het winkelgebied NK/Hamngatan. Strändvagen biedt toonaangevende restaurants om de verdiende eetlust van de onverschrokken toerist te onderdrukken, met regelmatige boottochten op de schilderachtige archipel. De lijst met bezienswaardigheden en activiteiten is zo uitgebreid dat 24 uur misschien niet genoeg is! Hoogtepunten bustocht: - Strömgatan - Het Koninklijk Paleis - SoFo - Vasamuseum - ABBA The Museum - Museum Park - Frihamnen - Historiska Museet - Stureplan entertainmentgebied - Kungsgatan - ICE Bar - Centraal Station - Stadshuis Haltes boottocht: - Slottet - Nybroplan - Vasamuseum - Skeppsholmen - ABBA The Museum - Waldemarsudde - Stadsgarden cruiseterminal - Fotografiska Museet - Slussen (sluis)

...

Sitemap Skansen

Wil je alle activiteiten in Skansen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Skansen

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 569 beoordelingen

het is een zeer uitgebreid openlucht museum met dierentuin. Wij waren er in de winter en dan is er heel veel gesloten. Zeker nu en met Covid en met de Kerst, waar ze ook nog eens tekort aan personeel hadden. Dus, als je gaat, ga met mooier weer en niet in de winter.

We reizen door heel Europa en vinden de Hop On Hop Off een snelle manier om meer te weten te komen over een stad, de indeling en bezienswaardigheden. Dat hebben we ook met deze reis bereikt. Ik raad het iedereen aan die hetzelfde wil doen.

het enige minpunt is dat sommige haltes niet zijn gevonden omdat ze slecht aangegeven zijn, dus veel etappes worden te voet afgelegd... en het tijdschema is erg krap

de verschillende huizen zijn goed, het dierentuingedeelte eenvoudiger?

de activiteit was goed

de activiteit was goed, maar om 16.00 uur sluiten is te vroeg