Skeppsholmen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Skeppsholmen: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Stockholm: bezienswaardigheden kijken per Segway

    1. Stockholm: bezienswaardigheden kijken per Segway

    Verken Stockholm zonder veel moeite op een Segway. Sluit je aan bij deze rondleiding van 2 uur op een Segway door de populairste delen van de mooiste stad ter wereld. Gedurende de rit zie je hoogtepunten van Stockholm, waaronder het Stockholms Slot, het Nobelmuseum, het stadhuis, de scheepswerf waar het schip Vasa gebouwd werd, de lieflijke oevers van een paar van de 14 eilanden van de stad en nog veel meer. Dit is een geweldige manier om de stad te leren kennen tijdens een eerste bezoek aan Stockholm. Het informatieve eerste inkijkje maakt het voor de rest van je verblijf eenvoudiger om je te oriënteren! 

  • Hoogtepunten Stockholm: rondleiding van 2 uur per Segway

    2. Hoogtepunten Stockholm: rondleiding van 2 uur per Segway

    Rijd door het doolhof van straten van de oude binnenstad van Stockholm naar het koninklijke kasteel tijdens deze 2 uur durende Segway-tour. Je kunt kiezen voor een gedeelde tour of een privétour. Je rijdt moeiteloos met je persoonlijke vervoersmiddel naar de kleine binnenste eilandjes van Skeppsholmen en Kastellholmen. Terwijl je verder gaat, passeer je het Koninklijk Dramatheater, de Opera en het Parlement. Tijdens de terugreis kom je dicht bij het stadhuis van Stockholm. Het Koninklijk Paleis is één van de grootste residentiële paleizen ter wereld en het officiële huis van de koninklijke familie leeft. Het bevindt zich op de plek waar Stockholm werd gesticht. De ontwikkeling van het complex begon in 1252, toen een uitkijktoren werd gebouwd om het meer Mälaren te beschermen. Later werden er muren en andere torens aan toegevoegd en de site werd uiteindelijk een koninklijk paleis, beken...

Sitemap Skeppsholmen

Wil je alle activiteiten in Skeppsholmen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Skeppsholmen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 568 beoordelingen

De Segway-stadstour was geweldig en ten zeerste aanbevolen! Enthousiast - aangezien we nog nooit met dit voertuig hebben gereden - kregen we in het begin een spoedcursus, dat wil zeggen een korte, professionele introductie. Dus al na een paar minuten voelden we ons veilig genoeg om Stockholm op twee wielen te bezoeken. Omdat het een beetje miezerde, kregen we topregenjassen, handschoenen en helmen. Onze vrouwelijke gids, die perfect Duits spreekt, leidde ons op gemakkelijk berijdbare paden, straten, paden, bruggen en doorgangen die kriskras door elkaar liepen naar de mooiste plekken in Stockholm. Daarnaast hoorden we steeds interessante feiten over de geschiedenis of over de prachtige gebouwen van Stockholm. Helaas was de Segway-tour te vroeg voorbij ... we zouden lang door de hoofdstad van Zweden hebben gereden! Conclusie: een must voor alle bezoekers van Stockholm die op zoek zijn naar iets speciaals en spectaculairs!

Veel waar voor je geld.

We hebben zowel boot- als bustour gedaan op de warmste dag (31 graden!). En het was het beste plan. Breezy en bewaard. Koel terwijl luister nr aan de feiten. We hebben veel feiten geleerd en veel meer gezien dan wanneer we hadden gelopen. Vervolgens hebben we de hop on hop off service nog twee dagen gebruikt om de stad te verkennen en plaatsen te bezoeken. We kochten kaartjes online en kregen veel mama en twee jongens. (7 jaar en 10 jaar)

Allemaal geweldig

We waren erg blij. Ik vind het een must om Stockholm vanaf het water te ervaren. In tegenstelling tot wat anderen hebben gezegd, vonden we het station een goede, omdat vanaf daar alleen hop on hop off boten vertrekken. Ik kan deze tour ten zeerste aanbevelen om andere hoeken te verkennen.

Uitstekend! Een geweldige manier om van de stad te genieten!

Onze gids Sofia was uitstekend! We hebben heel gemakkelijk met haar hulp op de segway leren rijden en ze gaf ons tijdens de tour geweldige informatie over verschillende delen van de stad. Sofia was enthousiast, zeer aangenaam en behulpzaam! Dank u

Een geweldige ervaring aan boord van de segway, uitstekende gids

Een geweldige ervaring aan boord van de segway, uitstekende gids die de belangrijkste plaats, structuren van het prachtige Stockholm beschreef... wat nog meer?