Kies data
Belevingen in

Skopelos-Stad

Skopelos-Stad: De beste dingen die je niet wil missen

Skopelos: de Mamma Mia Island Tour

1. Skopelos: de Mamma Mia Island Tour

Begin uw dag 's ochtends en ga richting de westkust van het eiland voordat u oversteekt om de kapel van St. John (Ioannis) te bezoeken, ook bekend als de Mamma Mia-trouwkerk. Eenmaal aangekomen geniet je van wat vrije tijd en loop je de 199 treden naar de top en kom je in het filmgevoel of geniet je gewoon van het adembenemende uitzicht en de verkoelende zeebries vanaf de top van de rots. De tweede stop is bij het Kastani-strand voor meer diepgaande filminformatie en wat ontspanning in de nieuwe Kastani-strandbar. Bekijk de plek waar meer dan 10 dagen lang werd gefilmd en bewonder dit prachtige strand dat de perfecte filmlocatie bleek te zijn. Stop vervolgens bij het strand van Agnontas en zwem in het kristalheldere water of kies ervoor om te lunchen in een van de taverna's op het strand. Passeer een andere filmlocatie genaamd "Three Trees" op je weg terug naar Skopelos Town.

Skopelos Island: gemakkelijke begeleide wandeling

2. Skopelos Island: gemakkelijke begeleide wandeling

Ontmoet je gids om 9.00 uur in het kantoor van de touroperator in de stad Skopelos. Neem een minibusrit van 15 minuten naar de heuvels waar je een gemakkelijke wandeling begint vanaf de Pirgos, wat in de Griekse taal toren of fort betekent. Loop een aangenaam bergafwaarts pad af terwijl je door het adembenemende landschap van olijfgaarden, cipressen, Aleppo-dennen, een verscheidenheid aan wilde bloemen en lokale vegetatie loopt. Maak een korte stop bij de kleine afgelegen kerk van de Panagitsa (Maagd Maria) voor een pauze van 10 minuten. Vervolg uw wandeling over het pad met een betoverend uitzicht op de beroemde blauwe zee van Skopelos. Bewonder het uitzicht op Pilion op het Griekse vasteland, Noord-Griekenland en de stad Chalkidiki aan de andere kant, en de eilanden van de Noordelijke Sporaden in het midden. Wanneer u aankomt op uw eindbestemming, Panormos Beach, maakt u van de gelegenheid gebruik om te ontspannen op het strand en het landschap te bewonderen. Stop hier voor de lunch voordat je om 15.00 uur terugkeert naar de stad Skopelos.

Van Kassandra: 7-daags privé zeilavontuur op het Griekse eiland

3. Van Kassandra: 7-daags privé zeilavontuur op het Griekse eiland

Start vanuit Chalkidiki, vanaf Skiathos of Skopelos. Het programma dat volgt is indicatief en begint bij Miraggio Hotel Spa in Kassandra of Neos Marmaras in Sithonia. 1e dag. We zetten de bagage en voorraden aan boord en een korte briefing over de boot en de reis wordt gemaakt door de kapitein. We openen zeilen voor het eiland Kyra Panagia en genieten van de Egeïsche Zee door te zeilen. We leggen aan in de natuurlijke baai van St. Pieter. We kunnen zwemmen in het kristalheldere water en overnachten. 2e dag. We nemen onze ochtendduik en eten ons ontbijt. We gaan richting de stranden van Alonissos. In de middag meren we aan bij Steni Vala of Patitiri. Hier hebben we de mogelijkheid om de verbazingwekkende oude Chora Alonnisos te bezoeken, met de ongelooflijke zonsondergang. Een van de mooiste van de Egeïsche Zee! 3e dag. We gaan voor anker en gaan verder naar de prachtige stranden van Alonissos. Onze zeeroute gaat naar Skopelos en in de middag komen we aan en we meren aan in de prachtige hora van Skopelos en overnachten. De prachtige hora van Skopelos heeft alles, winkels, restaurants, taverna's, bars, clubs en wat je maar wilt. 4e dag. We worden wakker en nadat we onze Skopeliaanse taarten als ontbijt hebben genomen, openen we de zeilen naar de prachtige stranden aan de zuidkant van het eiland. Als we gevuld zijn met zee en zon, meren we 's middags aan voor een overnachting in de natuurlijke baai van Panormos. Een van de mooiste baaien in de Egeïsche Zee! Hier liggen de pittoreske tavernes op de golven en het landschap is idyllisch. 5e dag. We maken de kabels los en nemen de boeg naar Skiathos. Onderweg zeilen we en stoppen voor een duik in het eilandje Tsoukria. Een geweldig eilandje met blauwgroen water, een adem verwijderd van de haven van Skiathos. Vroeg in de middag meren we aan in het stadje Skiathos, waar we overnachten. Het kosmopolitische Skiathos heeft wat je hart vraagt! 6e dag. We heffen het anker en openen de zeilen naar het westen van Skopelos en zijn magische baaien. Het ene strand volgt het andere, met een betoverend landschap! Aan het einde van de dag leggen we aan in N. Klima of Glossa, twee prachtige havens vanwaar je kunt genieten van een van de mooiste zonsondergangen! Hier kunt u genieten van verse vis met een uniek uitzicht! 7e dag. Nadat we wakker zijn geworden en onze ochtendduik hebben genomen, lichten we het anker op en gaan we op weg naar onze basis. Genietend van de route en zeilend bereiken we het gebied van Chalkidiki. We zwemmen naar de magische baaien van Porto Carras en na zonsondergang leggen we aan in de haven van N. Marmaras voor onze laatste nacht. De volgende dag om 9.00 uur verwijdert u uw bagage en vertrekt u met unieke herinneringen van de boot! Het schema kan worden gewijzigd. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de voorkeur van de klant, moet in overleg met de kapitein allereerst zorg worden gedragen voor de veiligheid van de bemanning en de boot.

Veelgestelde vragen over Skopelos-Stad

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Skopelos-Stad?

Welke tours in Skopelos-Stad nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Deze belevingen in Skopelos-Stad nemen aanvullende Covid-19-maatregelen:

Sitemap Skopelos-Stad

Wil je alle activiteiten in Skopelos-Stad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.