Skradin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Skradin

Wil je alle activiteiten in Skradin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Skradin

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 605 beoordelingen

Goed georganiseerde tour naar de prachtige watervallen van krka! Drukte in het park viel erg mee en genoeg vrije tijd om alles rustig te zien, een hapje te eten en heerlijk te zwemmen bij de watervallen. De gids was iets minder, iets te serieus en bazig, dat kan nog wat beter voor de goede sfeer, echter is een gids echt niet meer nodig bij aankomst on het park en wij zijn dan ook zelfstandig verder gegaan. Boottocht was maar een veerpont, niks bijzonders te zien vanaf de boot.

Great day ! 2 adults and 2 children of 14 and 16. It was 33 degrees but when moving it was ok. Fran was our guide. Great guy. Friendly and he knew where to swim at a quite place. Nice almost new bikes. Important to take enough water and some food. It is very crowded at the waterfall. That part we did not like but lots of other amazing views really compensated this.

Ernesto was zeer amuzant informatief en wist veel te vertellen over de kroatische geschiedenis. Zeker een aanrader alleen pas op als je in het water gaat bij de waterval, de rotsen daar zijn verschrikkelijk glad. Verder heel leuk en genoeg tijd om rustig rond te kijken. Ook was de chauffeur erg kundig zelfs op de smalle wegen. Bravo

Goed georganiseerd en veel goede en leuke achtergrond informatie.

Een goede bus en ervaren tour guide die veel over krka en sibenik wist te vertellen. Overal kregen we genoeg tijd om te luisteren, kijken, zwemmen en foto's te maken. We hebben erg genoten van de goede organisatie.

Het park is wat klein om een hele dag in om te krijgen. Een halve dag was ik prima geweest. Zeker als het druk is. Gabriëlla legde veel uit in de bus over de omgeving en over het nationaal park zelf