Kies data

Skydive Dubai

Skydive Dubai: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: tandem-skydive bij The Palm

1. Dubai: tandem-skydive bij The Palm

Ervaar de sensatie van het met bijna 200 km/u in vrije val naar beneden razen, terwijl je samen met je eigen, eersteklas instructeur stevig bevestigd in een harnas zit. Bij het trefpunt word je begroet door het vriendelijke team dat je gedurende de hele activiteit zal begeleiden. Ongeveer een uur voordat je aan boord van het vliegtuig stapt, word je aan je instructeur voorgesteld, die je het proces uitlegt, je veiligheidsinstructies geeft, je de beste lichaamshouding voor de vrije val toont en je harnas bevestigt en controleert. Tijdens deze ervaring word je begeleid door de instructeur en een cameraman, die de onvergetelijke momenten vastlegt. Na een stijging van 20 minuten in het vliegtuig word je aan de voorkant van de volledig gekwalificeerde tandem-skydive-instructeur vastgemaakt, die een laatste controle uitvoert voordat je het vliegtuig op een hoogte van 13.000 voet (ongeveer 4.000 meter) verlaat. Geniet van de sensatie van een bijna 60 seconden durende vrije val vol adrenaline, voordat de parachute op ongeveer 2.000 meter wordt geopend en je in 4-5 minuten rustig naar de grond afdaalt. Geniet van het adembenemende uitzicht boven de zandige woestijn of het iconische Palm Jumeirah. Na de zachte landing neemt de cameraman nog een laatste interview met je op, zodat je reactie na deze sensationele ervaring wordt vastgelegd voordat je weer terugkeert naar het hoofdgebouw. Het pakket bestaat uit digitale foto's en een professioneel gemonteerde video waarin elk sensationele moment tot de zachte landing is vastgelegd. De volledige activiteit duurt 3 tot 4 uur. Je familie en vrienden kunnen je sprong vanaf de grond volgen. Er is een café waar je snacks en iets te drinken kunt kopen.

Dubai: introductievlucht gyrocopter

2. Dubai: introductievlucht gyrocopter

Geniet van een spannende ervaring met een fantastisch uitzicht aan boord van een gyrocoptervlucht. Stap in een uniek tweezitsvliegtuig voor een exclusieve ervaring op 450 meter hoogte. Geniet van het uitzicht terwijl u wordt gevlogen door een vertrouwde piloot. De vliegroute neemt je mee langs de kustlijn van Dubai Marina en langs enkele van de meest iconische attracties van de stad, waaronder Dubai Eye ('s werelds grootste reuzenrad), Palm Jumeirah, Atlantis Hotel, World Islands en de spectaculaire Burj Al Arab.

Dubai: skydive boven de Dubai Desert Dropzone

3. Dubai: skydive boven de Dubai Desert Dropzone

Ervaar hoe het is om met bijna 200 kilometer per uur in vrije val naar beneden te razen, stevig bevestigd in een harnas met een volledig gediplomeerde en professionele instructeur. Bij het trefpunt word je begroet door het team dat je gedurende de hele activiteit begeleidt. Ongeveer 20-30 minuten voordat je aan boord van het vliegtuig stapt word je aan je instructeur voorgesteld, die je het hele proces uitlegt, je veiligheidsinstructies geeft en je de beste lichaamshouding voor de vrije val toont. Je ontmoet de persoon die met je mee vliegt met een camera om alles op te nemen. Je krijgt je harnas en gaat aan boord van het vliegtuig. Het vliegtuig stijgt ongeveer 20 minuten lang op. Je wordt vastgemaakt aan de voorkant van je instructeur, die een laatste controle uitvoert voordat je op ongeveer 4 kilometer hoogte uit het vliegtuig springt. Geniet van de sensatie van een bijna 60 seconden durende vrije val vol adrenaline, voordat je parachute op circa 2000 meter wordt geopend. Je daalt ongeveer 5 minuten lang rustig af naar de grond met je parachute en kunt ondertussen genieten van een schitterend uitzicht op de zandduinen van Dubai. Het pakket bestaat uit digitale foto's en een professioneel gemonteerde video waarin elk sensationele moment tot de zachte landing is vastgelegd. De volledige activiteit duurt 3 tot 4 uur. Jouw familie en vrienden mogen je sprong vanaf de grond volgen. Er is een café waar je snacks en drinken kunt kopen.

Dubai: sightseeingtour per privéspeedboot

4. Dubai: sightseeingtour per privéspeedboot

Vaar door Dubai Marina en verwonder je over de spectaculaire moderne skyline, de exclusieve jachten in het dok en de levendige stedelijke levensstijl op een privé speedbootcharter. Reis langs de Yacht Club, vijfsterrenhotels langs het strand en de fantastische JBR Walk. Ontdek Dubai's nieuwe Bluewater Island, bewonder Jumeirah Beach Residence terwijl de gemeenschap aan het water tot leven komt terwijl je voorbij vaart, en bekijk het iconische vijfsterrenhotel Atlantis. Krijg een fotomoment van dichtbij met de hulp van uw schipper bij een van de belangrijkste bezienswaardigheden en maak van deze once-in-a-lifetime ervaring een onvergetelijke ervaring.

Dubai: jachtcharter en Burj Al Arab Sightseeing

5. Dubai: jachtcharter en Burj Al Arab Sightseeing

Beleef de meest memorabele jachtcruise in Dubai. Deze Yacht Cruise laat je alles zien! Cruise begint vanaf Dubai Marina en het plezier begint. Je vaart over het panoramische Dubai Marina Canal, Blue Water Island en Jbr, vaart rond de beroemde Jumeirah-palm om de beroemde hotels zoals The Atlantis te zien en komt ook dichtbij Burj Al Arab. Aan boord kunt u tal van activiteiten ondernemen, zoals vissen, zwemmen of watersporten. Het jachtleven is het. Plezier, luxe en ontspanning.

Andere activiteiten in Skydive Dubai

Wil je alle activiteiten in Skydive Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Skydive Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 80 beoordelingen

Een buitengewoon mooie ervaring. Ik heb echt het gevoel dat een belangrijk deel van mijn leven is vervuld. Als je denkt dat het geld teveel is, vergeet het geld dan. Ik dacht dat dit misschien ook een beetje duur was, maar ik heb me gecommitteerd en geen enkel deel van mij betreurt het. Je kunt het geld weer krijgen, maar deze ervaring is er een voor het leven. Ik krijg kippenvel als ik eraan denk wanneer ik dit heb gedaan en eerlijk gezegd mag ik het nog een keer doen. Ga er gewoon voor. Kunnen zeggen dat je over de palmen bent gaan parachutespringen is een verhaal dat de generaties van je gezin zal overstijgen. Enorm bedankt aan Rich mijn skydive-buddy voor het feit dat hij deel uitmaakte van een van mijn grootste levenservaringen!

Ik had zoveel plezier en ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. dit was een van mijn bucketlist sinds ik mijn eerste parachutespringen deed. Ik was tegelijkertijd zo nerveus en opgewonden en ik ben Antonio en Michael (de videograaf) zo dankbaar dat ze dit een unieke ervaring voor mij hebben gemaakt. als je in Dubai bent, is dit een must.

Fantastische ervaring, alles georganiseerd tot in het kleinste detail en hoog opgeleide instructeurs. De enige vangst is het wachten, ik had geboekt voor 13.30 uur en ik startte twee uur later, maar ik begrijp ook het grote aantal gebruikers. Over het algemeen uitstekend!

Perfect! I decided to come back every year to skydive. This was probably the best experience in my life. Thank you so much.

Het is een must om te doen, geweldige ervaring, ik wil het nog vele malen doen ... totdat ik solo kan vliegen ... super