Skydive Dubai

Meer dan 50 keer geboekt vorige week

Skydive Dubai

Skydive Dubai: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: diner hoog in de lucht

Dubai: diner hoog in de lucht

Neem deel aan een onvergetelijke ervaring in Dubai en dineer aan een tafel die 50 meter hoog in de lucht aan een speciale kraan hangt. Als je eenmaal in de lucht bungelt, maakt de chef een 3-gangenmaaltijd voor je ogen klaar. Sluit je tijdens deze gedeelde ervaring aan bij andere dappere reizigers. Maak foto's vanaf de hangende tafel die lichtjes draait tijdens de maaltijd. Bewonder de bijzondere, hoge monumenten en wolkenkrabbers van Dubai en bezienswaardigheden als Palm Jumeirah, Dubai Marina en de Burj Al Arab. Profiteer van de diensten van een professionele begeleider die tijdens het diner voor je veiligheid zorgt.

Dubai: Tandem skydive ervaring op de Palm

Dubai: Tandem skydive ervaring op de Palm

Ervaar de sensatie van het met bijna 200 km/u in vrije val naar beneden razen, terwijl je samen met je eigen, eersteklas instructeur stevig bevestigd in een harnas zit. Bij het trefpunt word je begroet door het vriendelijke team dat je gedurende de hele activiteit zal begeleiden. Ongeveer een uur voordat je aan boord van het vliegtuig stapt, word je aan je instructeur voorgesteld, die je het proces uitlegt, je veiligheidsinstructies geeft, je de beste lichaamshouding voor de vrije val toont en je harnas bevestigt en controleert. Tijdens deze ervaring word je begeleid door de instructeur en een cameraman, die de onvergetelijke momenten vastlegt. Na een stijging van 20 minuten in het vliegtuig word je aan de voorkant van de volledig gekwalificeerde tandem-skydive-instructeur vastgemaakt, die een laatste controle uitvoert voordat je het vliegtuig op een hoogte van 13.000 voet (ongeveer 4.000 meter) verlaat. Geniet van de sensatie van een bijna 60 seconden durende vrije val vol adrenaline, voordat de parachute op ongeveer 2.000 meter wordt geopend en je in 4-5 minuten rustig naar de grond afdaalt. Geniet van het adembenemende uitzicht boven de zandige woestijn of het iconische Palm Jumeirah. Na de zachte landing neemt de cameraman nog een laatste interview met je op, zodat je reactie na deze sensationele ervaring wordt vastgelegd voordat je weer terugkeert naar het hoofdgebouw. Het pakket bestaat uit digitale foto's en een professioneel gemonteerde video waarin elk sensationele moment tot de zachte landing is vastgelegd. De volledige activiteit duurt 3 tot 4 uur. Je familie en vrienden kunnen je sprong vanaf de grond volgen. Er is een café waar je snacks en iets te drinken kunt kopen.

Dubai: Palm View en JBR View Parasailing Experience

Dubai: Palm View en JBR View Parasailing Experience

Op zoek naar een avontuurlijke vakantie in Dubai? Dan zou het uitproberen van parasailen in Dubai op je toplijst moeten staan. Sea Life Dubai biedt een buitengewoon scala aan parasailingpakketten. We bieden een goed geplande service met een onverslaanbare sensatie met totale veiligheid, live professionals en kosteneffectieve Dubai parasailing-pakketten. Wij bij Sea Life Dubai zorgen voor alles tijdens onze parasailing Dubai-tour. Het begint bij het veilig instappen met een boot die een tocht over de Arabische Golf zal maken. En je zit in het harnas dat is verbonden met de parasail, wat een real-time moment zal zijn om met plezier te verkennen. Onze parasailing Dubai-tour geeft je comfort tijdens het vliegen en geniet zonder zorgen van de rit boven de zee. Met jarenlange ervaring weten we hoe we top-of-the-line parasailing-activiteiten in Dubai Marina in budgetvriendelijke pakketten aan onze klanten kunnen leveren.

Jachthaven van Dubai: Rondleiding per speedboot

Jachthaven van Dubai: Rondleiding per speedboot

Vaar per speedboot door Dubai Marina en bewonder de spectaculaire moderne skyline, de exclusieve jachten en de levendige stedelijke levensstijl. Vlieg langs de Yacht Club, de vijfsterrenhotels langs het strand en het fantastische JBR the Walk. Ontdek het nieuwe Bluewater Island van Dubai, gelegen voor de kust van Jumeirah Beach. Gelegen naast twee hotels, bewonder je de luxe restaurants, residentiële appartementen en het beroemde reuzenrad Ain Dubai. Bekijk het iconische Atlantis Hotel, een van de duurste hotels ter wereld. Krijg een ideaal zicht op dit prachtige gebouw vanaf het water - ideaal voor foto's. • De originele rondleiding door Dubai Marina, Burj Al Arab, The Atlantis en Palm Jumeirah Belangrijkste bezienswaardigheden: Dubai Marina, Ain Dubai, JBR, Atlantis, Burj Al Arab en Madinat Jumeirah • De Atlantis-tour: Belangrijkste bezienswaardigheden: Dubai Marina, Ain Dubai, JBR en Atlantis • De jachthavencruise: Belangrijkste bezienswaardigheden: Dubai Marina, Ain Dubai en JBR Ga voor een close-up fotomoment met de hulp van uw schippers bij een van de belangrijkste bezienswaardigheden om deze unieke ervaring te vereeuwigen.

Dubai: Dubai Marina sightseeingtour met speedboot

Dubai: Dubai Marina sightseeingtour met speedboot

Ervaar Dubai in al zijn pracht tijdens een snelle speedboottocht door de schitterende jachthaven. De Black Boats zijn van het bekroonde BSK Marine model, gewaardeerd om hun zeewaardigheid, prestaties en veiligheid. We exploiteren slechts een paar van deze topschepen, met een beperkt aantal passagiers aan boord, en bieden een VIP superluxe en ruime zitplaats, in leren banken met zeer persoonlijke aandacht en meertalige begeleiding. Vertrek vanaf de Dubai Marina Yacht Club en glijd door het spectaculaire havenkanaal. Bewonder de prachtige 21e-eeuwse moderne architectuur, geflankeerd door verschillende lifestyle- en vrijetijdsontwikkelingen. Vaar door de Jumeirah Beach Residences, de grootste woonwijk aan het water ter wereld, en bekijk het Ain Dubai, gelegen op het kunstmatige Bluewater Island. Maak een korte stop bij het wereldberoemde Atlantis, the Palm, en het Royal Atlantis voor prachtige foto's. Tot slot vaar je op volle snelheid terug naar de Dubai Marina, dwars door de golven op open zee.

Dubai: introductievlucht gyrocopter

Dubai: introductievlucht gyrocopter

Geniet van een spannende ervaring met een fantastisch uitzicht aan boord van een gyrocoptervlucht. Stap in een uniek tweezitsvliegtuig voor een exclusieve ervaring op 1.500 voet. Geniet van het uitzicht terwijl u wordt gevlogen door een vertrouwde piloot. De vliegroute neemt je mee langs de kustlijn van Dubai Marina en langs enkele van de meest iconische attracties van de stad, waaronder de Dubai Eye (het grootste reuzenrad ter wereld), Palm Jumeirah, Atlantis Hotel, World Islands en de spectaculaire Burj Al Arab.

Dubai: Rondvaart met uitzicht op Burj Al Arab en live commentaar

Dubai: Rondvaart met uitzicht op Burj Al Arab en live commentaar

De 100' Burj Al Arab Tour Overzicht De Black Boats zijn van het bekroonde BSK Marine model, gewaardeerd om hun zeewaardigheid, prestaties en veiligheid. We exploiteren slechts een paar van deze topschepen, met een beperkt aantal passagiers aan boord, en bieden een VIP superluxe en ruime zitplaats, in leren banken met zeer persoonlijke aandacht en meertalige begeleiding. Ontdek de ongelooflijke natuurlijke schoonheid van Dubai en krijg een glimp van de prachtige stranden en wonderen van de stad met onze 100 minuten Burj Al Arab rondvaart. De tocht begint bij de Marina Yacht Club en biedt een prachtig uitzicht op het Dubai Marina kanaal, Ain Dubai op Bluewater Island, Jumeirah Beach Residence, Dubai Sky Dive Center, de Atlantis en Atlantis Royal hotels op Palm Jumeirah en tot slot Burj Al Arab, waar je volop gelegenheid hebt om geweldige foto's te maken met de opvallende achtergronden van de attracties. Boek nu en geniet van een eersteklas ervaring met The Black Boats in Dubai Marina.

Dubai: Skydive in de woestijn van Dubai

Dubai: Skydive in de woestijn van Dubai

Ervaar de sensatie van een vrije val met 120 mijl per uur terwijl je stevig vastzit in een harnas met een volledig gekwalificeerde, professionele instructeur. Ga naar het ontmoetingspunt om te worden begroet door het team dat je door je ervaring zal leiden. Ongeveer een uur voordat je aan boord van het vliegtuig stapt, maak je kennis met de instructeur, die het hele proces zal uitleggen, een veiligheidsbriefing zal geven en je de beste lichaamshouding voor een vrije val zal laten zien. Maak kennis met je cameravlieger, die de hele ervaring zal opnemen. Trek je harnas aan en stap aan boord van het vliegtuig. Stijg ongeveer 20 minuten in het vliegtuig. Wees vastgemaakt aan de voorkant van je instructeur, die een laatste controle zal uitvoeren voordat hij het vliegtuig verlaat vanaf 13.000 voet. Geniet van de spanning van bijna 60 seconden adrenaline-aangedreven vrije val, voordat de parachute wordt ingezet op ongeveer 6000 voet. Glij ongeveer 5 minuten per parachute terug naar de grond en geniet van het adembenemende uitzicht op de zandduinen van Dubai. Uw pakket bevat digitale foto's en een professioneel bewerkte video om elk sensationeel moment vast te leggen tot aan de vlotte landing. De volledige ervaring duurt tussen de 3 en 4 uur. Toeschouwers van familie en vrienden zijn welkom om je van onderaf te zien springen, met een café waar je lichte maaltijden en drankjes kunt kopen.

Dubai: woestijn van bovenaf paramotoravontuur

Dubai: woestijn van bovenaf paramotoravontuur

Geniet van een panoramisch uitzicht op het woestijnlandschap van Dubai en de flora en fauna tijdens een spannende paramotorvlucht in Dubai, georganiseerd door de enige geautoriseerde aanbieder van dit avontuur in het land. Met een ervaren tandeminstructeur vlieg je aan boord van een vliegtuig dat niets minder is dan een ultralicht, motorondersteund paraglide. Tijdens deze 20 minuten durende ervaring kun je de prachtige duinen en het Dubai-meer bewonderen vanaf meer dan 450 meter hoogte. U kunt kiezen voor een zonsopgang-, middag- of zonsondergangarrangement. 20 Paramotorvlucht Ongeëvenaard uitzicht op de woestijn met waarnemingen van inheemse flora en fauna Uitzicht op de zonsopgang of zonsondergang in de woestijn Toegang tot de diensten van een ervaren en opgeleide piloot Hoteltransfers Verfrissingen

Dubai: Privé cruise met optionele maaltijd

Dubai: Privé cruise met optionele maaltijd

Kom naar de haven en ontmoet de gids. Stap vervolgens op een luxe jacht van 17 meter met een toegewijde bemanning en vaar het water van de Arabische Golf op. Ga op het dek van het privéjacht staan en bewonder de skyline van Dubai. Bekijk de Burj Al Arab, de Palm Jumeirah en het Atlantis Hotel. Ontspan in de salon met comfortabele stoelen en bewonder het uitzicht op de stad door de ramen. Luister naar muziek met de geluidsinstallatie van de boot. Neem wat gegrilde zeevruchten, vlees of vegetarische gerechten als je wilt, die kunnen worden bereid met de elektrische grill aan boord. Kies voor een langere cruise als je wilt, en beslis of je overdag of 's avonds wilt varen, zodat je de stadslichten kunt zien. Ga tot slot terug naar de kade als de tocht voorbij is, en stap dan van de boot.

17 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Skydive Dubai: topattracties in de buurt

Skydive Dubai: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: diner hoog in de lucht

Dubai: diner hoog in de lucht

Neem deel aan een onvergetelijke ervaring in Dubai en dineer aan een tafel die 50 meter hoog in de lucht aan een speciale kraan hangt. Als je eenmaal in de lucht bungelt, maakt de chef een 3-gangenmaaltijd voor je ogen klaar. Sluit je tijdens deze gedeelde ervaring aan bij andere dappere reizigers. Maak foto's vanaf de hangende tafel die lichtjes draait tijdens de maaltijd. Bewonder de bijzondere, hoge monumenten en wolkenkrabbers van Dubai en bezienswaardigheden als Palm Jumeirah, Dubai Marina en de Burj Al Arab. Profiteer van de diensten van een professionele begeleider die tijdens het diner voor je veiligheid zorgt.

Dubai: Tandem skydive ervaring op de Palm

Dubai: Tandem skydive ervaring op de Palm

Ervaar de sensatie van het met bijna 200 km/u in vrije val naar beneden razen, terwijl je samen met je eigen, eersteklas instructeur stevig bevestigd in een harnas zit. Bij het trefpunt word je begroet door het vriendelijke team dat je gedurende de hele activiteit zal begeleiden. Ongeveer een uur voordat je aan boord van het vliegtuig stapt, word je aan je instructeur voorgesteld, die je het proces uitlegt, je veiligheidsinstructies geeft, je de beste lichaamshouding voor de vrije val toont en je harnas bevestigt en controleert. Tijdens deze ervaring word je begeleid door de instructeur en een cameraman, die de onvergetelijke momenten vastlegt. Na een stijging van 20 minuten in het vliegtuig word je aan de voorkant van de volledig gekwalificeerde tandem-skydive-instructeur vastgemaakt, die een laatste controle uitvoert voordat je het vliegtuig op een hoogte van 13.000 voet (ongeveer 4.000 meter) verlaat. Geniet van de sensatie van een bijna 60 seconden durende vrije val vol adrenaline, voordat de parachute op ongeveer 2.000 meter wordt geopend en je in 4-5 minuten rustig naar de grond afdaalt. Geniet van het adembenemende uitzicht boven de zandige woestijn of het iconische Palm Jumeirah. Na de zachte landing neemt de cameraman nog een laatste interview met je op, zodat je reactie na deze sensationele ervaring wordt vastgelegd voordat je weer terugkeert naar het hoofdgebouw. Het pakket bestaat uit digitale foto's en een professioneel gemonteerde video waarin elk sensationele moment tot de zachte landing is vastgelegd. De volledige activiteit duurt 3 tot 4 uur. Je familie en vrienden kunnen je sprong vanaf de grond volgen. Er is een café waar je snacks en iets te drinken kunt kopen.

Dubai: Palm View en JBR View Parasailing Experience

Dubai: Palm View en JBR View Parasailing Experience

Op zoek naar een avontuurlijke vakantie in Dubai? Dan zou het uitproberen van parasailen in Dubai op je toplijst moeten staan. Sea Life Dubai biedt een buitengewoon scala aan parasailingpakketten. We bieden een goed geplande service met een onverslaanbare sensatie met totale veiligheid, live professionals en kosteneffectieve Dubai parasailing-pakketten. Wij bij Sea Life Dubai zorgen voor alles tijdens onze parasailing Dubai-tour. Het begint bij het veilig instappen met een boot die een tocht over de Arabische Golf zal maken. En je zit in het harnas dat is verbonden met de parasail, wat een real-time moment zal zijn om met plezier te verkennen. Onze parasailing Dubai-tour geeft je comfort tijdens het vliegen en geniet zonder zorgen van de rit boven de zee. Met jarenlange ervaring weten we hoe we top-of-the-line parasailing-activiteiten in Dubai Marina in budgetvriendelijke pakketten aan onze klanten kunnen leveren.

Jachthaven van Dubai: Rondleiding per speedboot

Jachthaven van Dubai: Rondleiding per speedboot

Vaar per speedboot door Dubai Marina en bewonder de spectaculaire moderne skyline, de exclusieve jachten en de levendige stedelijke levensstijl. Vlieg langs de Yacht Club, de vijfsterrenhotels langs het strand en het fantastische JBR the Walk. Ontdek het nieuwe Bluewater Island van Dubai, gelegen voor de kust van Jumeirah Beach. Gelegen naast twee hotels, bewonder je de luxe restaurants, residentiële appartementen en het beroemde reuzenrad Ain Dubai. Bekijk het iconische Atlantis Hotel, een van de duurste hotels ter wereld. Krijg een ideaal zicht op dit prachtige gebouw vanaf het water - ideaal voor foto's. • De originele rondleiding door Dubai Marina, Burj Al Arab, The Atlantis en Palm Jumeirah Belangrijkste bezienswaardigheden: Dubai Marina, Ain Dubai, JBR, Atlantis, Burj Al Arab en Madinat Jumeirah • De Atlantis-tour: Belangrijkste bezienswaardigheden: Dubai Marina, Ain Dubai, JBR en Atlantis • De jachthavencruise: Belangrijkste bezienswaardigheden: Dubai Marina, Ain Dubai en JBR Ga voor een close-up fotomoment met de hulp van uw schippers bij een van de belangrijkste bezienswaardigheden om deze unieke ervaring te vereeuwigen.

Dubai: Dubai Marina sightseeingtour met speedboot

Dubai: Dubai Marina sightseeingtour met speedboot

Ervaar Dubai in al zijn pracht tijdens een snelle speedboottocht door de schitterende jachthaven. De Black Boats zijn van het bekroonde BSK Marine model, gewaardeerd om hun zeewaardigheid, prestaties en veiligheid. We exploiteren slechts een paar van deze topschepen, met een beperkt aantal passagiers aan boord, en bieden een VIP superluxe en ruime zitplaats, in leren banken met zeer persoonlijke aandacht en meertalige begeleiding. Vertrek vanaf de Dubai Marina Yacht Club en glijd door het spectaculaire havenkanaal. Bewonder de prachtige 21e-eeuwse moderne architectuur, geflankeerd door verschillende lifestyle- en vrijetijdsontwikkelingen. Vaar door de Jumeirah Beach Residences, de grootste woonwijk aan het water ter wereld, en bekijk het Ain Dubai, gelegen op het kunstmatige Bluewater Island. Maak een korte stop bij het wereldberoemde Atlantis, the Palm, en het Royal Atlantis voor prachtige foto's. Tot slot vaar je op volle snelheid terug naar de Dubai Marina, dwars door de golven op open zee.

Dubai: introductievlucht gyrocopter

Dubai: introductievlucht gyrocopter

Geniet van een spannende ervaring met een fantastisch uitzicht aan boord van een gyrocoptervlucht. Stap in een uniek tweezitsvliegtuig voor een exclusieve ervaring op 1.500 voet. Geniet van het uitzicht terwijl u wordt gevlogen door een vertrouwde piloot. De vliegroute neemt je mee langs de kustlijn van Dubai Marina en langs enkele van de meest iconische attracties van de stad, waaronder de Dubai Eye (het grootste reuzenrad ter wereld), Palm Jumeirah, Atlantis Hotel, World Islands en de spectaculaire Burj Al Arab.

Dubai: Rondvaart met uitzicht op Burj Al Arab en live commentaar

Dubai: Rondvaart met uitzicht op Burj Al Arab en live commentaar

De 100' Burj Al Arab Tour Overzicht De Black Boats zijn van het bekroonde BSK Marine model, gewaardeerd om hun zeewaardigheid, prestaties en veiligheid. We exploiteren slechts een paar van deze topschepen, met een beperkt aantal passagiers aan boord, en bieden een VIP superluxe en ruime zitplaats, in leren banken met zeer persoonlijke aandacht en meertalige begeleiding. Ontdek de ongelooflijke natuurlijke schoonheid van Dubai en krijg een glimp van de prachtige stranden en wonderen van de stad met onze 100 minuten Burj Al Arab rondvaart. De tocht begint bij de Marina Yacht Club en biedt een prachtig uitzicht op het Dubai Marina kanaal, Ain Dubai op Bluewater Island, Jumeirah Beach Residence, Dubai Sky Dive Center, de Atlantis en Atlantis Royal hotels op Palm Jumeirah en tot slot Burj Al Arab, waar je volop gelegenheid hebt om geweldige foto's te maken met de opvallende achtergronden van de attracties. Boek nu en geniet van een eersteklas ervaring met The Black Boats in Dubai Marina.

Dubai: Skydive in de woestijn van Dubai

Dubai: Skydive in de woestijn van Dubai

Ervaar de sensatie van een vrije val met 120 mijl per uur terwijl je stevig vastzit in een harnas met een volledig gekwalificeerde, professionele instructeur. Ga naar het ontmoetingspunt om te worden begroet door het team dat je door je ervaring zal leiden. Ongeveer een uur voordat je aan boord van het vliegtuig stapt, maak je kennis met de instructeur, die het hele proces zal uitleggen, een veiligheidsbriefing zal geven en je de beste lichaamshouding voor een vrije val zal laten zien. Maak kennis met je cameravlieger, die de hele ervaring zal opnemen. Trek je harnas aan en stap aan boord van het vliegtuig. Stijg ongeveer 20 minuten in het vliegtuig. Wees vastgemaakt aan de voorkant van je instructeur, die een laatste controle zal uitvoeren voordat hij het vliegtuig verlaat vanaf 13.000 voet. Geniet van de spanning van bijna 60 seconden adrenaline-aangedreven vrije val, voordat de parachute wordt ingezet op ongeveer 6000 voet. Glij ongeveer 5 minuten per parachute terug naar de grond en geniet van het adembenemende uitzicht op de zandduinen van Dubai. Uw pakket bevat digitale foto's en een professioneel bewerkte video om elk sensationeel moment vast te leggen tot aan de vlotte landing. De volledige ervaring duurt tussen de 3 en 4 uur. Toeschouwers van familie en vrienden zijn welkom om je van onderaf te zien springen, met een café waar je lichte maaltijden en drankjes kunt kopen.

Dubai: woestijn van bovenaf paramotoravontuur

Dubai: woestijn van bovenaf paramotoravontuur

Geniet van een panoramisch uitzicht op het woestijnlandschap van Dubai en de flora en fauna tijdens een spannende paramotorvlucht in Dubai, georganiseerd door de enige geautoriseerde aanbieder van dit avontuur in het land. Met een ervaren tandeminstructeur vlieg je aan boord van een vliegtuig dat niets minder is dan een ultralicht, motorondersteund paraglide. Tijdens deze 20 minuten durende ervaring kun je de prachtige duinen en het Dubai-meer bewonderen vanaf meer dan 450 meter hoogte. U kunt kiezen voor een zonsopgang-, middag- of zonsondergangarrangement. 20 Paramotorvlucht Ongeëvenaard uitzicht op de woestijn met waarnemingen van inheemse flora en fauna Uitzicht op de zonsopgang of zonsondergang in de woestijn Toegang tot de diensten van een ervaren en opgeleide piloot Hoteltransfers Verfrissingen

Dubai: Privé cruise met optionele maaltijd

Dubai: Privé cruise met optionele maaltijd

Kom naar de haven en ontmoet de gids. Stap vervolgens op een luxe jacht van 17 meter met een toegewijde bemanning en vaar het water van de Arabische Golf op. Ga op het dek van het privéjacht staan en bewonder de skyline van Dubai. Bekijk de Burj Al Arab, de Palm Jumeirah en het Atlantis Hotel. Ontspan in de salon met comfortabele stoelen en bewonder het uitzicht op de stad door de ramen. Luister naar muziek met de geluidsinstallatie van de boot. Neem wat gegrilde zeevruchten, vlees of vegetarische gerechten als je wilt, die kunnen worden bereid met de elektrische grill aan boord. Kies voor een langere cruise als je wilt, en beslis of je overdag of 's avonds wilt varen, zodat je de stadslichten kunt zien. Ga tot slot terug naar de kade als de tocht voorbij is, en stap dan van de boot.

De topbezienswaardigheden in Dubai

Activiteiten in Skydive Dubai

Rondleidingen in Verenigde Arabische Emiraten

Wat te doen in Verenigde Arabische Emiraten

Andere activiteiten in Skydive Dubai

Wil je alle activiteiten in Skydive Dubai bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Skydive Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.8
(80 beoordelingen)

De beste ervaring van mijn leven voor de eerste keer (zeker niet de laatste) skydiver. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me ontspannen en op mijn gemak door de positieve energie en het personeel. Mijn gids Paulo en videograaf Nicolas waren geweldig. Ze maakten deze ervaring top. Mijn gids zorgde ervoor dat ik me veilig en comfortabel voelde tijdens mijn sprong. Hij liet me de oriëntatiepunten zien terwijl we zweefden en legde alles in detail uit. Over het algemeen heeft deze ervaring mijn verwachtingen overtroffen. Ik zal zeker terugkomen!

Deze recensie is voor iedereen die hoogtevrees heeft; als je eenmaal boven bent, merk je niet eens dat je hangt. Ik was angstig en doodsbang, maar dit was een eenmalige gebeurtenis, dus ik waagde mijn risico en ben blij dat ik dat gedaan heb. Het uitzicht was geweldig, het eten was goed en het personeel was geweldig en maakte een aantal fantastische foto's. Ik heb extreem hoogtevrees, dus als ik het heb gedaan, dan kun jij het ook doen, kijk recht vooruit en geniet van het uitzicht.

Het lijkt misschien duur, maar je moet het minstens één keer in je leven doen! De sport is fantastisch, zeer bekwaam, maximale veiligheid, ik heb een unieke tijd gehad...grote sensaties gegarandeerd Video inbegrepen, de beste!

Het was een uitstekende ervaring. Het is een zeer professioneel team, ze geven je trainingen en hun begeleiding is zeer succesvol. Ik raad het iedereen aan 🤗

het was een heel leuke ervaring, het team was professioneel