Kies data

Skyviews Miami Observation Wheel

Skyviews Miami Observation Wheel: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Miami: privéjachtcruise met champagne

1. Miami: privéjachtcruise met champagne

Ontdek de bezienswaardigheden van Miami Bay tijdens een privécruise voor u en uw groep. Nip aan bubbels champagne en maak selfies met de skyline van Miami op de achtergrond. Kies tussen een Boston Whaler-jacht voor maximaal 9 personen of een Sundancer-jacht voor maximaal 10 personen. Neem je eigen drankjes mee en houd ze koel met de meegeleverde koeler en ijs. Speel je eigen deuntjes op de via Bluetooth verbonden speakers. Drink champagne terwijl je de prachtige stad Miami bewondert of breng een toast uit. Bewonder Brickell en het financiële district vanaf het water. Bewonder kolossale cruiseschepen terwijl je de haven van Miami passeert. Vaar langs de levendige Bayside Marketplace en het reuzenrad voordat je terugkeert naar je startpunt. Vier een speciale gelegenheid, maak een gedenkwaardig voorstel of maak een gewone dag buitengewoon.

Miami: Skyviews Miami Observation Wheel ticket met flexibele datum

2. Miami: Skyviews Miami Observation Wheel ticket met flexibele datum

Ervaar Miami vanaf bijna 60 meter boven Bayside Marketplace in Downtown Miami. Geniet van een panoramisch uitzicht op de skyline van het centrum van Miami, de haven van Miami, de eilanden en bruggen van Biscayne Bay en helemaal tot aan South Beach. Stap aan boord van een van de 42 volledig gesloten gondels die klimaatgecontroleerd zijn voor comfort. Neem plaats op de bankjes binnen of sta bij de ramen die een onbelemmerd 360 graden uitzicht bieden. De gondels bieden plaats aan 6-8 personen. Met vrij uitzicht van 360 graden zijn de vergezichten op elk moment van de dag of nacht spectaculair. U kunt ervoor kiezen om de eilanden of boten in de verlichte baai bij zonsondergang te bewonderen of om 's nachts een foto te maken van de sprankelende skyline van Miami. Plan uw bezoek rond het weer en kies uw ideale moment van de dag met dit flexibele ticket, geldig op uw geplande dag of tot 7 dagen erna. Ontvang een gratis buzzybooth digitale selfie-foto's met een virtuele achtergrond die u kunt e-mailen, sms'en of op uw sociale media kunt plaatsen. .

Miami: begeleide nachttour met Skyviews Wheel Ride

3. Miami: begeleide nachttour met Skyviews Wheel Ride

Ontdek waarom Miami bekend staat als The Magic City tijdens een onvergetelijke rondleiding langs de topattracties. Geniet van indrukwekkende nachtelijke uitzichten en bekijk de stad vanuit de lucht op het reuzenrad van Miami. Wees getuige van een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de skyline tijdens een ritje in het Skyviews Miami Observation Wheel. Zie Bayside Marketplace en andere hoogtepunten van de stad verlicht tegen de avondhemel vanuit de warmte van een afgesloten en klimaatgecontroleerde gondel bijna 200 voet in de lucht. Terug op de grond, ontspan je tijdens een rit met commentaar en adem je het lokale nachtleven in. Kom langs en stop bij attracties zoals Bayfront Park, de eerste openbare ontmoetingsruimte van de gemeenschap, en Brickell Avenue, de hoofdweg door het financiële district waar veel populaire restaurants te vinden zijn. Beëindig je tour met een hernieuwde waardering voor het kleurrijke nachtleven van Miami en tal van langdurige herinneringen.

Miami: stadstour van een hele dag met Everglades en bootcruise

4. Miami: stadstour van een hele dag met Everglades en bootcruise

Ontdek de topattracties van Miami en leer over de geschiedenis van de stad tijdens een volledig rondleiding in een Mercedes Metris-busje met airconditioning. Bezoek de meest karakteristieke buurten van de Magic City, maak een cruise op Biscayne Bay en bezoek het Everglades Safari National Park. Laat je ophalen op je locatie in het centrum en vertrek vervolgens op je volledig vertelde tour. Maak je eerste stop bij Little Havana - het bruisende Cubaanse hart van Miami. Hoor hoe het gebied een centrum is van sociale, culturele en politieke activiteiten in de stad en dompel jezelf onder in de Latijns-Amerikaanse invloeden. Ontvang lokale inzichten, verhalen en aanbevelingen voor de omgeving van je gids voordat je doorgaat naar het levendige Art Deco District. Wees getuige van de schoonheid van een gebied met meer dan 800 art-decogebouwen en passeer vervolgens het met witte geschuurde en met palmbomen omzoomde Miami Beach. Stap vervolgens aan boord van een boot voor een ander perspectief op Miami. Geniet van het schilderachtige uitzicht op Biscayne Bay en spectaculaire kustplaatsen, waaronder de skyline van Miami, Port of Miami en Fisher Island. U kunt zelfs een paar beroemdheden spotten op "Millionaire's Row", de thuisbasis van de rijken en beroemdheden. Geniet ten slotte van de schoonheid van de Everglades in het Everglades Safari National Park. Ga op zoek naar alligators en geniet van de natuurlijke schoonheid van deze tropische waterrijke omgeving. Aan het einde van je tour wordt je teruggebracht naar het centrum van Miami.

Miami: dag- en nachttour met cruise en Skyviews Wheel

5. Miami: dag- en nachttour met cruise en Skyviews Wheel

Verken de Art Deco-wijk en Miami Beach tijdens een rondleiding met een busje. Geniet van een wandeltocht door opvallende kunst in het Wynwood Walls-gebied en geniet van de levendige cultuur in de straten van Little Havana. Vaar door Biscayne Bay en bespaar tijd met skip-the-line tickets voor het Skyview Miami Wheel. Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je accommodatie in het centrum van Miami of South Beach. Leun achterover en ontspan comfort en stijl in een Mercedes Metris-busje met airconditioning. Rijd door South Beach en passeer de Art Deco-wijk, een gebied van Miami Beach met meer dan 800 art-deco. Bekijk kleurrijke gebouwen, interessante decorelementen en ingewikkelde details. Stop een paar minuten bij Miami South Beach om foto's te maken van het witte zand en het glamoureuze landschap. Ga verder naar de Wynwood Walls-straatkunstinstallatie in de open lucht die meer dan 80.000 vierkante meter aan verlaten magazijnmuren beslaat met muurschilderingen van kunstenaars over de hele wereld. Dompel jezelf onder in heldere, eclectische straatkunst en grillige graffiti. Ga naar Little Havana om het ritme van het levendige Cubaanse hart van de stad te ervaren. Lees waarom de wijk bekend staat als het centrum van sociale, culturele en politieke activiteiten in de stad. Geniet van de sfeer op straat terwijl je langs restaurants, muziek en unieke winkels loopt. Ontspan met een Island Queen Cruise. Vaar door de schilderachtige Biscayne Bay en geniet van het uitzicht op de skyline van Miami, de haven van Miami en Fisher Island. Probeer een paar beroemdheden te spotten in "Millionaire's Row", waar de rijken en beroemdheden wonen. Ga naar Bayside Marketplace, een openluchtwinkelcentrum met twee verdiepingen in het centrum van Miami. Heb wat vrije tijd om de omgeving te verkennen, te gaan lunchen of boodschappen te doen. Rijd naar South Pointe Park voor een panoramisch uitzicht op de kustlijn van South Beach, de skyline van Downtown Miami en Fisher Island. Ga naar het centrum en reis over de MacArthur en Rickenbacker Causeway, waar je een prachtig uitzicht hebt op de Biscayne Bay, die 's avonds verlicht is. Rond je tour af bij de nieuwste attractie van de stad, het Skyview Miami Wheel. Kijk 's nachts uit naar de Bayside Marketplace, Biscayne Bay en het Bayfront Park. Laat Miami je de adem benemen van het comfort en de warmte van een afgesloten en klimaatgestuurde gondel die bijna 200 voet in de lucht is. Keer terug naar je accommodatie aan het einde van je tour.

Overzicht activiteiten in Skyviews Miami Observation Wheel

Wil je alle activiteiten in Skyviews Miami Observation Wheel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.