Slot Belvedere

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Slot Belvedere

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 1.957 beoordelingen

Geweldige gids met veel kennis over de stad

Wenen is een interessante stad en doordat de gids boeiend over de geschiedenis kon vertellen was het extra leuk. Wel vonden wij het niet erg duidelijk waar de ontmoetingsplek van de bus was. Duidelijker was geweest om te vermelden waar je precies moest zijn want er stonden geen borden. Pas helemaal achterin was te zien dat de tour daar vertrok.

Leuke bustrip, goede uitleg in het Engels. Rondleiding was ontzettend druk. Het Sisi museum en de appartementen zijn goed te doen zonder gids met alleen de audio. En eigenlijk leuker zonder gids. Je kan dan zoeken naar wat je interesseert en daar wat langer blijven. Het paleis in bijna niet te doen individueel door de grote groepen.

Goede toer met zeer professionele en duidelijke uitleg

Prima toer. kan het aanbevelen. Communiceer in ophaalbus duidelijker hoe het werkt met het busvervoer. Uiteindelijk bleek de derde bus de toerbus te zijn, maar daar was in bus 2 bij alle toeristen verwarring over.

Omdat we al een aantal dingen bezocht hadden, kwam het een en ander bekend voor. We hadden ook wat informatie vooraf gelezen. Toch kwam er nuttige en leuke informatie bij door de gids.

En leuke tour met als onderbreking mooi Schonbrunn. Prima gids die ondanks de drukte de groep goed bij elkaar hield en duidelijk en veel vertelde.