Slot Charlottenburg

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Slot Charlottenburg: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Berlijn: boottocht van 2,5 uur over de Spree

  1. Berlijn: boottocht van 2,5 uur over de Spree

  Ontdek het centrum van Berlijn via de belangrijkste waterweg, de Spree, tijdens een 2,5-uur durende boottocht. Je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanaf het water en voelt de hartslag van deze bruisende stad.Je begint de boottocht op Friedrichstrasse en gaat via het Bundeskanzleramt naar Paleis Bellevue, met uitzicht op de Beamtenschlange (huisvesting voor ambtenaren) en de Siegessäule. Bezichtig het nieuwe Hauptbahnhof van Berlijn en het ministerie van Binnenlandse Zaken voordat je verder gaat naar Paleis Charlottenburg. Vandaaruit vaar je langs het Westhafenkanaal, het Berlin-Spandau-scheepskanaal, het federale ministerie van Economische Zaken en het Hamburger Bahnhof. Daarna vaar je weer terug naar Friedrichstrasse.

  Mooie tocht met heldere informatie. Langs stukken gevaren waar je normaal niet zo gauw komt.

 • Berlijn: 24- of 48-uursticket voor de hop on, hop off-bus

  2. Berlijn: 24- of 48-uursticket voor de hop on, hop off-bus

  Verken Berlijn met een hop on, hop off-bus en kom meer te weten over de stadsgeschiedenis en de bezienswaardigheden via het audiocommentaar aan boord — beschikbaar in verschillende talen. Terwijl je langs de prachtige bossen, parken, tuinen, rivieren en meren rijdt, ontdek je dat Berlijn voor bijna een derde uit natuur bestaat. De stad was het decor van vele beslissende historische gebeurtenissen. Met je hop on, hop off-ticket krijg je de kans om de locaties die aan deze geschiedenis herinneren te bezichtigen, en ook zie je de beroemdste straten en pleinen van de stad. De Traditionele Tour op de A-route, brengt je langs bezienswaardigheden als de Brandenburger Tor, het warenhuis KaDeWe, Checkpoint Charlie en het markante herkenningspunt van de stad: de Fernsehturm. Haltes: Traditionele Tour (A): 1. Tauentzienstrasse 2. KaDeWe 3. Potsdamer Platz 4. De Berlijnse Muur/Martin Gropius Bau...

  Veel te zien in Berlijn. Mooie routes. Wel hoed opletten dat je in de juiste bus stapt (rode vlag)

 • Berlijn: avondrondvaart van 2 uur

  3. Berlijn: avondrondvaart van 2 uur

  Ontdek het centrum van Berlijn via de belangrijkste waterweg, de Spree, tijdens een boottocht van 2 uur. Je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanaf het water en voelt de hartslag van deze bruisende stad. Begin bij de Friedrichstraße en passeer de Federale Kanselarij om het Slot Bellevue te bereiken, met uitzicht op de Siegessäule ("overwinningszuil"). Bezichtig het nieuwe Centrale Station van Berlijn en het ministerie van Binnenlandse Zaken, voordat je verder gaat naar Slot Charlottenburg. Van daaruit vaar je langs het Westhafenkanaal, het Berlin-Spandau-scheepskanaal, het federale ministerie van Economische Zaken en het Hamburger Bahnhof. Daarna keer je terug naar Friedrichstraße, waar je tour zal beëindigen.

  De moeite om Berlin langs een andere kant te zien, van uit de rivier Spree.’s avonds is het mooi verlicht en super romantisch onder de vele bruggen van de stad.aan boord drank en kleinigheid om te eten.

 • Van Berlijn: Potsdam 5-uur durende tour door VW Bus

  4. Van Berlijn: Potsdam 5-uur durende tour door VW Bus

  Klim aan boord van de comfortabele VW bus en ontdek Potsdam, het bolwerk van de Hohenzollern voor bijna 300 jaar. Bewonder de fascinerende culturele landschap, nu een UNESCO World Heritage Site, bestaande uit bijna 20 paleizen en uitgestrekte park terrein rondom barokke architectuur. Bekijk de prachtige Slot Charlottenburg en het hoofd langs Königsstraße naar het eerste park in het culturele landschap van Potsdam: Park Babelsberg. Hier vindt u uw eerste stop maken alvorens verder over de Glienicke Bridge en de voorstad van Berlijn naar het oude marktplein met de Sint-Niklaaskerk, het oude stadhuis en het nieuwe parlementsgebouw, sluit nauw aan bij de oude stadspaleis. Rij door de Nederlandse wijk te Bornstedt Crown Estate, waar u kunt wandelen in de richting van Park Sanssouci. De eerste stop is er in het paleis van de zelfde naam met zijn fascinerende barokke tuin. Afhankelijk van de ...

Plan je bezoek

 • Kom vroeg

  Wees er vroeg bij om de grote massa's te ontlopen. Het park opent om 10:00.

 • Kies een dagticket

  Elk gebouw vraagt om een toegangsprijs, dus je kunt het best een ticket kopen voor alles behalve de Neuer Flügel.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Van april tot oktober tussen 10:00 en 18:00, van november tot maart tussen 10:00 en 17:00. Maandag gesloten.
 • Toegangsprijzen
  Tickets vanaf 12 Euro, duurder naarmate meer gebouwen, tours of extra's worden geboekt.
 • Heb ik een gids nodig?
  Er zijn zeker een aantal geweldige opties met begeleiding. Sommige tours brengen je zelfs per boot langs het Schloss.
 • Hoe kom ik er?
  Bus 109, 309 en M45 stoppen dichtbij. Het is een korte wandeling vanaf station Westend.
 • Extra tips

  • Kom je rond de Kerst, neem dan een kijkje bij de Kerstmarkt; één van de mooiste in Berlijn!

Sitemap Slot Charlottenburg

Wil je alle activiteiten in Slot Charlottenburg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Slot Charlottenburg

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 13.501 beoordelingen

Een ontspannende cruise

Ontspannende rondvaart van ongeveer 2 en een half uur. Schoon, ruim en vriendelijk personeel. We hadden een fatsoenlijk diner en tegen een eerlijke prijs. Via de audiogids werd alles tot in detail uitgelegd. Wij waren er op een regenachtige dag en misschien waren daarom niet alle tafels bezet, maar het had nog steeds zijn charme. Ik raad haar aan en ik raad ook aan om te dineren.

Fijne manier om Berlijn te verkennen

Vriendelijke chauffeurs, goede uitleg. Er werken meerdere firma's samen waardoor je maximaal 8 minuten moest wachten op de bus. Er waren ook live gids aan boord die Duits en Engels spraken. Dit was een extraatje dat ik nog in geen ander land gezien heb. Je kon vragen stellen en kreeg vriendelijk uitleg

Veel gezien in korte tijd

Alle drie de ritten gedaan, alleen was de audio (oortjes) niet op alle bussen even goed. Eén rit om het uur op de West-tour is wat weinig. Wij hadden het vertrek net gemist, waardoor we nagenoeg een uur moeten wachten hebben. Ook Nederlands zou welkom zijn.

Geweldig mooie vaart. Even wat meer dan de overige reders. Goeie service.

A route gaat langs bijba alle bezienswaardigheden.