Sofia
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sofia

Wil je alle activiteiten in Sofia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sofia

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 619 beoordelingen

Adembenemend en prima uitleg van de gids.

Een geweldige ervaring... De professionele uitleg van een gedreven en enthousiaste gids en de adembenemende schoonheid van de Unesco plaatsen... We voelden de geschiedenis a.h.w. tot op onze huid. Leuk restaurant trouwens ook waar we stopten tijdens de middag. Alleen was het niet zo duidelijk dat je bij je vlees of vis ook side dishes hoorde te bestellen. Maar dat was een detail.

Prachtige tour gemaakt met Metho (gids) Hij nam echt alle tijd , kon heel boeiend en met veel passie vertellen, liet ons de prachtigste plekjes zien. We werden met zijn vieren voor het hotel om 8.00 uur opgehaald en om 20.00 uur weer voor ons hotel afgezet! Een echte aanrader dus! Wij willen Metho nogmaals bedanken! Wij hebben een prachtig stukje Bulgarije gezien!

Uitermate leerzaam, maar zeker ook ontspannen en gezellig.

Voortreffelijke gids, die zeer goed Engels sprak en duidelijke standpunten had. Was sociaal geograaf, maar wist heel veel van geschiedenis. We hadden het geluk, dat we de enigen waren, dus alle tijd en aandacht. Het land en de stad gingen dankzij hem meer leven.

Je kunt 7 meren zien, maar dat is wel wat klimwerk. Als je wat minder conditie hebt en je start op het pad achter de hut, dan is het goed te doen en zie je zeker 5 meren. De 2 laatsten liggen ook weer hoog op een berg en hebben wij niet meer gedaan.

We werden door een enorm aardige chauffeur naar het Rila klooster gebracht. Onderweg vertelde hij over het klooster en over Bulgarije zelf. We hebben van het bezoek en de reis er naartoe genoten, een aanrader!