Sofia
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sofia

Wil je alle activiteiten in Sofia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sofia

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 619 beoordelingen

Goed georganiseerde rondreis. In principe is het alleen een transfer zonder gids tijdens de tour, maar voor vertrek legt een medewerker (in het Engels) de plaatsen uit die bezocht zullen worden en geeft nuttige en praktische informatie (naast het uitgeven van twee brochures over de meren en het klooster). Conviane om dit soort tour te doen, want alleen in de auto zou je niet genoeg tijd hebben om de meren en het klooster te bezoeken als je vanuit Sofia vertrekt. De huur van een auto plus benzine is onder andere ongeveer gelijk aan de kosten van de tour voor twee. Op zondag in augustus is het rilapark erg druk, maar dit heeft geen invloed op het genot van de plek. Aanbevolen rondleiding.

Aanrader! Een gids staat je 's ochtends op te wachten om wat uitleg te geven. Het busje was comfortabel en zag er luxe uit. Buschauffeur reed normale snelheid en niet gevaar (zeker niet altijd het geval in het buitenland). We hadden overal genoeg tijd & alles verliep heel soepel. Al met al een dikke aanrader!!

Onze gids, Philippe, was erg vriendelijk en gaf ons veel informatie en advies over plaatsen om te bezoeken. En de ervaring is het zeker waard. De meren zijn super!

Prima, je kunt je eigen gang gaan en ze geven je alle benodigde informatie. Ik raad aan om de lange route te doen.

Het Rila-klooster is een essentieel bezoek. De gids is geweldig. Ik raad het ten sterkste aan!