SoHo, New York

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over SoHo, New York

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.164 beoordelingen

Zijn in Top of Rock geweest, s, ochtends kaartjes gehaald en konden meteen naar binnen. Bijna niet in de rij gestaan. 2e act hebben we de circus line best off NY tour gedaan, helemaal rond om het Manhattan eiland. Op de regen na was het een top tour. Moesten alleen $10,- pp bijbetalen op de al betaalde tickets.

Bijzonder leuke ervaring, aanrader. Buurt verkennen met een gids waar de nodige informatie wordt verstrekt. Onze gids Ally nam ons mee in deze 3 totaal verschillende buurten. Goede info met een vleugje humor. Top, genoten!

De pass is zeer praktisch in gebruik en voordelig. We moesten nergens lang aanschuiven en de gekozen attracties waren geweldig. 9/11 museum is zeker niet te missen tussen de aangeboden attracties en toegang was zeer vlot.

De pas is financieel leuk, maar het geeft je geen voorrang bij de attracties. Gewoon in de rij staan dus. En goed lezen en voorbereiden, sommige attracties moet je van te voren reserveren!

Wat een fijn systeem om van te voren je activiteiten te plannen en eenmaal op de plaats van bestemming makkelijk toegang tot de verschillende activiteiten te krijgen!