Kies data

Soho Square, Londen

Soho Square, Londen: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Londen: kroegentocht in het centrum van Londen

1. Londen: kroegentocht in het centrum van Londen

Ervaar en beleef het beroemde nachtleven van Londen tijdens een avontuurlijke kroegentocht door het West End van de stad (Leicester Square, Piccadilly Circus en Soho). Geniet van gratis toegang tot 5 van de beste bars en clubs in de stad en maak kennis met het Londense nachtleven. Ontdek de beste plekken van Piccadilly, Leicester Square en Soho en geniet op elke locatie van een gratis shotje om de sfeer erin te brengen. Je gaat op stap met je bijdehante maar charmante gidsen, en maakt onderweg kennis met medereiziger en locals. Bovendien profiteer je de hele avond van mooie deals bij de verschillende bars. Drinken in Londen hoeft niet duur te zijn; je moet gewoon weten waar je moet zijn en met wie.

Londen: privé Beatles-taxitour

2. Londen: privé Beatles-taxitour

Begin aan een begeleide privétaxi-tour met deskundige gidsen die hun passie voor The Beatles zullen delen en hun escapades in Londen zullen beschrijven. Bekijk sites die door de Fab Four worden bezocht, hoor fascinerende anekdotes en bezoek de beroemde Abbey Road-oversteekplaats. Deze tour begint op Sloane Square en gaat langs de locaties in Londen die synoniem zijn met The Beatles. Kijk waar de band woonde, waar ze werkten en waar ze verliefd werden. Onderweg bezoekt u het huis en de kantoren van Brian Epstein, 'de vijfde Beatle' die een belangrijke rol speelde in het Britse en internationale succes van de band in de jaren zestig en hoort u hoe hij helaas stierf in het huis dat door The Beatles was gebruikt voor fotoshoots en lanceerfeesten. Je bezoekt ook de locatie van de beroemde Trident Studios waar hits als 'Hey Jude' werden opgenomen en hoor je hoe enkele van de toonaangevende instrumentalisten van die tijd werden gebruikt in opnames zoals 'Lady Madonna'. Zie waar Paul en Ringo zijn getrouwd, waar de band een deel van hun hitfilm 'A Hard Day's Night' heeft opgenomen, en hoor hoe John bijna een koninklijk incident veroorzaakt in het bijzijn van koningin Elizabeth de koningin-moeder. Aan het einde van het internationaal bekende The London Palladium legt je gids uit hoe de term Beatlemania werd bedacht en hoe The Beatles zelfs vandaag de dag nog steeds de meest succesvolle muzikale act aller tijden zijn.

London Soho Guided Walking Tour

3. London Soho Guided Walking Tour

Je tour door Soho neemt je mee door Piccadilly Circus, het Time Square in Londen, en door een doolhof van straatjes naar Chinatown. Daartussenin ontdek je het centrum van muzikale revoluties, waaronder de locatie waar Jimi Hendrix voor het eerst in de stad optrad. Muziekliefhebbers zullen blij zijn om de plek te ontdekken waar de term "Beatlemania" werd bedacht en waar hits zoals "Bohemian Rhapsody" werden opgenomen. Naast muziek, bespreek je de vrouwenstemrechtbeweging op Golden Square. Een dodelijke cholera-uitbraak is het onderwerp bij uitstek op Broad Street, waar je hoort over de originele John Snow. Wandel door Greek Street om te horen hoe Soho de voormalige residentie Karl Marx beïnvloedde. Op Soho Square kom je meer te weten over de vroegste adel van het district, vaak overschaduwd door de huidige huurders, de levendige LGBT-gemeenschap die samenkomt in lokale bars. Eindig in Chinatown, waar je even vergeet dat je in Londen bent en ontspan je over een bord of drie knoedels voordat je het energieke nachtleven van Soho raakt.

Londen: Rock & Roll City Exploration Game

4. Londen: Rock & Roll City Exploration Game

Laat je leiden op een spannende self-guided tour door de legendarische straten van Londen terwijl je een mobiele zoektocht speelt met je vrienden en familie. Los aanwijzingen op en ontdek iconische plekken, maak epische albumhoezen opnieuw en stel je muzikale kennis op de proef. Download de app, ga naar het startpunt en begin aan het avontuur. Maak een wandeling door Soho en volg aanwijzingen om de waarheid over de mysterieuze Soho Noses te ontdekken en ontdek waarom het de geboorteplaats van rock 'n' roll wordt genoemd. Ontgrendel geheimen over de plaatsen die je bezoekt terwijl je puzzels oplost en de antwoorden raadt. Bekijk Londens eigen Tin Pan Alley, vernoemd naar zijn tweelingzus in New York, en bezoek het hotel waar je kunt dineren in de oude gevangeniscel van John Lennon. Gebruik de aanwijzingen om je van de ene site naar de andere te leiden. Elke aanwijzing geeft je een exacte routebeschrijving, zodat je geen kaart, gps of gids nodig hebt. Voltooi de tour in ongeveer 1,5 uur, maar er is geen tijdslimiet, zodat u in uw eigen tempo kunt gaan. Speel als een groep of splits je op in kleinere groepen/teams en neem het op tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de groep aan het einde van de tour ontmoeten.

Beschikbare activiteiten

  • Rondleidingen
  • Andere belevenissen
  • Privétours
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Soho Square, Londen

Wil je alle activiteiten in Soho Square, Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Soho Square, Londen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 221 beoordelingen

Ik heb een geweldige tijd gehad, er waren een aantal superleuke en respectvolle jongens. Het doet pijn dat de drank heel snel omhoog gaat en ze kunnen je vertellen dat je naar buiten moet voor wat lucht, zoals bij sommigen is gebeurd. Ik heb een geweldige tijd gehad, ik kwam laat aan, maar na een tijdje antwoordden ze me en kon ik de groep ontmoeten. Wat ik niet weet, is hoe ik de foto's moet hebben, ik denk niet dat het goed zal uitkomen op de foto's, maar ik zou ze graag willen zien. Ik zou de ervaring in andere buurten herhalen. Conor is geweldig, je kunt de goede energie zien, de aardige en respectvolle man. Ik zou graag de foto's van vanavond willen hebben. Heel erg bedankt voor de ervaring. xoxo

Dus ik kan de tour alleen maar aanbevelen. We hadden mensen van over de hele wereld. Velen waren helemaal alleen in Londen. Ineens waren we een groep van 32 mensen. We hebben elkaar allemaal leren kennen en dat was echt geweldig. We hebben veel gelachen en de een of de ander heeft nieuwe vrienden gemaakt. Ik kan de tour alleen maar aanraden.

Dat was een geweldige ervaring. Ontmoet mensen uit verschillende landen. Ook qua leeftijd was onze groep gemengd. Ik ben niet de jongste, wat helemaal niet uitmaakte om samen plezier te hebben. Je kunt clubs binnengaan zonder te hoeven wachten. Naast de welkomstdrankjes zijn er speciale drankkortingen.

Aanbevolen! In het begin waren de deelnemers nog wat verlegen, maar dat veranderde snel. Voor degenen die geen zin hebben om elke bar zelf te bezoeken, is dit precies wat je zoekt.

Het is erg leuk, en ze helpen je altijd om je begeleid te voelen