Soma Bay
Snorkelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Soma Bay Snorkelen: Onze meest aanbevolen

Hurghada: 6 in 1 combo met snorkelen, boottocht en lunch

1. Hurghada: 6 in 1 combo met snorkelen, boottocht en lunch

Stap na de ophaalservice bij je hotel aan boord van het luxe jacht. Trek er een hele dag op uit over de Rode Zee, waar je aan verschillende wateractiviteiten kunt deelnemen.  Ontdek eerst de onderwaterwereld met een persoonlijke duikmeester en duik hand in hand bij één van de kleurrijkste duiklocaties van Hurghada. Snorkel daarna in stijl en ontdek gestreepte maanvissen, mantaroggen, zeeschildpadden en dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving. Voel vervolgens de adrenaline door je aderen stromen als je aan leuke watersporten meedoet en krijg daarna de gelegenheid om bij het schilderachtige eiland Orange Bay te ontspannen. Probeer tot slot je geluk met het vangen van vissen, wat een interessante en vermakelijke activiteit voor alle leeftijden is.  Geniet tijdens de lunch van een uitgebreid buffet, inclusief zeevruchten, BBQ en diverse salades, die allemaal op een traditionele manier zijn bereid. Ontspan tijdens de boottocht met een gratis rugmassage door een bemanningslid om je dagelijkse stress te doen verdwijnen. Aan het einde van een onvergetelijke dag zet je weer voet aan wal. De terugbrengservice zet je vervolgens af bij je accommodatie.

...
Vanuit Hurghada: duiktocht naar scheepswrak en rif

2. Vanuit Hurghada: duiktocht naar scheepswrak en rif

Na de ophaalservice vanaf je hotel in Hurghada, Makadi, Sahl Hasheesh, El Gouna of Soma Bay (afhankelijk van de geselecteerde optie), reis je per voertuig met airconditioning richting de steiger. Terwijl je de apparatuur voorbereidt, geeft je instructeur je instructies over de duiklocaties. Ga aan boord van de boot en  vaar naar je eerste duikplek. Je brengt ongeveer een uur door bij het scheepswrak El Mina, waar je je eerste duik maakt. Verken de hele boot en zie een stukje geschiedenis rond dit Egyptische oorlogsschip dat in de Sovjet-Unie is gebouwd. Vervolgens ga je door naar de tweede duiklocatie, waar je een van de mooiste riffen in de Rode Zee ontdekt. Geniet van een lunch die aan boord wordt geserveerd terwijl je de prachtige omgeving bewondert. Om 16:00 uur vaar je weer terug naar de aanlegsteiger, vanwaar je terug wordt gebracht naar je hotel.

...

Sitemap Soma Bay

Wil je alle activiteiten in Soma Bay ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Soma Bay

Wij zijn in oktober 2021 geweest. Om 7.40 werden we opgehaald van het hotel in Makadi door een comfortabele minibus. De reistijd naar de pier was ongeveer 40 minuten. Het jacht is zeer degelijk, niet oud. De eerste locatie was watersport. Als gevolg daarvan reden we een minuutje op een cheesecake en een banaan. Er waren 20 mensen, dus ik moest even wachten terwijl iedereen aan het rijden was. Daarna reden we naar het oranje eiland, waar we een uurtje stopten. Er is een plek om te liggen, foto's te maken, te zwemmen, de locatie is gewoon super. Daarna zijn we naar een duik- en snorkellocatie gevaren. Alle apparatuur en kostuums waren aanwezig. De instructeurs zijn zeer bekwaam, ze leggen het goed uit, spreken Russisch. Het duiken zelf duurt ongeveer 20 minuten, maar we waren de eerste keer, we hadden genoeg, de ervaring is gewoon geweldig. Dan kun je gewoon zwemmen met maskers en snorkels (ook uitgegeven) of zonder. Daarna was er een geweldige lunch (salades, zeevruchten, soep, gegr

waanzinnig vriendelijke mensen ,eten erg lekker beter dan het hotel ,drinken kom je niet te kort , we hebben tot twee keer de dolfijnen gezien ,duikervaring was te gek je de duiklerraar had veel ervaring en zorgde ervoor dat je eigen veilig voelde onderwater ,de kok had een heerlijk maaltijd gemaakt zeker een aanrader voor alle mensen ook met kinderen iedereen maak grapjes het voelde als thuis .

Het was een goed georganiseerde trip met veel activiteiten. Doordat er veel te doen was waren de activiteiten kort maar erg leuk. Het eten en drinken was goed en het personeel meertalig en vriendelijk. Zeker een aanrader!

Very friendly, nice and helpful staff. Good and tasty food. Good and free massage. Excellent wateractivity. We had so much fun! Grateful!!!

Crew, eten, scuba, snorkel, massage en eiland was perfect