Somerset House

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Wat anderen zeggen over Somerset House

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.565 beoordelingen

Een goed gevoel overgehouden aan deze rondvaart

Een prima middel om een deel van Londen in vogelvlucht te verkennen. De 1e etappe hadden we een "live" guide die het werkelijk fantastisch deed. Speelde prima in op de deelnemers. Tijdens onze 2e en 3e etappe moesten we het doen met een "computer" guide. Hierdoor verslapte onze aandacht en op het laatst luister je niet een meer. Prima hop-on hop-off punten.

Ideaal voor een eerste kennismaking met de skyline van Londen.

De thuis afgedrukte tickets dienden toch eerst ingescand te worden aan het loket van de kiosk, waardoor de zo vermeende tijdswinst toch wel verloren ging. Verder konden we echter genieten van een heerlijke boottocht. Een aanrader!

Uitstekende rondvaart met erg leuke commentaar!

Uistekende rondvaart langs de grote hallmarks van Londen. Het live commentaar van sprekers met een echt Londen's accent voegt enorm veel toe aan deze rondvaart. Een absolute aanrader, zeker voor dat geld.

Het was een geweldige ervaring, de kapitein was heel enthousiast

Het was een geweldige ervaring .de kapitein leefde helemaal in zijn rol als tourgids , een enthousiaste persoon .de tour zelf was prachtig .een ervaring rijker . Zeker iets om over te doen .top

Greenwich is ook de moeite maar wel moeilijk om daar terug weg te geraken tenzij terug met de boot maar dat duurt wel weer even