Datums kiezen

Ontdek het beste van
Son Tra Mountain

Son Tra Mountain: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Da Nang: Lady Buddha, Marble Mountains en Am Phu-grottour

1. Da Nang: Lady Buddha, Marble Mountains en Am Phu-grottour

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Da Nang of Hoi An, bezoek je de Son Tra-berg, ook wel bekend als Monkey Mountain, om inzicht te krijgen in de rijke geschiedenis van het boeddhisme en het hindoeïsme in Vietnam. Bezoek vervolgens het Lady Buddha-beeld, het hoogste boeddhistische beeld in Vietnam, met een hoogte van 67 meter. Bezoek vervolgens lokale steenfabrieken en beeldhouwwinkels voordat je Marble Mountain bezoekt. Bezoek de Âm Phủ-grot om een wandeling te maken door een herschepping van de boeddhistische hel. Geniet 's middags van een lunch in een lokaal restaurant met authentieke Vietnamese gerechten. Je wordt rond 13:00 uur teruggebracht naar je hotel.

Van Hoi An: dagtrip naar Marble Mountains en My Son Sanctuary

2. Van Hoi An: dagtrip naar Marble Mountains en My Son Sanctuary

Ontdek de hoogtepunten van Vietnam tijdens een dagtrip vanuit Hoi An of Da Nang. Bezoek de Lady Buddha op Monkey Mountain, bewonder het prachtige uitzicht op de Marble Mountains en bewonder de rotsformaties in de Am Phu-grot. Proef een typisch Vietnamese lunch, bezoek het My Son Sanctuary en maak een riviercruise. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Hoi An of Da Nang, ga je naar je eerste stop, Monkey Mountain. Bewonder het gigantische standbeeld van Vrouwe Boeddha tegen de prachtige achtergrond van bergen en enorme bonsaituin. Verdwaal in de aangrijpende verhalen terwijl je rustig wandelt en geniet van een frisse bries. Ga vervolgens naar de Marble Mountains, waar je langs de locatie loopt om stenen sculpturen te zien die zijn gemaakt in het meest indrukwekkende handwerkdorp in Da Nang. Klim naar de top van de Marble Mountains en bewonder prachtige pagodes die in de 19e eeuw zijn gemaakt door de laatste dynastie van de Vietnamese monarchie. Na een bezoek aan de grotten Huyền Không en Tàng Chơn, blijft u de grootste grot genaamd Âm Phủ zien. Leer interessante boeddhistische filosofieën en maak foto's van verbazingwekkende natuurlijke creaties in deze fascinerende grot. Geniet van een authentieke Vietnamese lunch in een lokaal restaurant. Keer terug naar de stad Hoi An voordat je naar My Son Sanctuary gaat, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Besteed 2 uur aan het ontdekken van de site. Verken de landschappen, leer meer over de geschiedenis van je lokale gids en geniet van de traditionele Cham-dansshow op melodieuze muziek. Maak vervolgens een boottocht langs de Thu Bon-rivier naar Hoi An. Geniet van de aangename, koele bries en het prachtige rivierlandschap terwijl de zon ondergaat op de grootste rivier in Centraal Vietnam. Maak foto's van de activiteiten van de lokale bevolking langs de rivier. Na aankomst in Hoi An wordt u teruggebracht naar uw hotel in de stad.

Vanuit Hoi An/Da Nang: Marmer en Apenberg privétour

3. Vanuit Hoi An/Da Nang: Marmer en Apenberg privétour

8:00 We halen je op de aangegeven tijd op bij je hotel in Hoi An of in Da Nang om richting de beroemde Marble Mountains te gaan. Eenmaal op onze bestemming stappen we uit het voertuig en beginnen we de paden te bewandelen die deze Vietnamese heuvels beklimmen. Weet je waarom ze deze eigenaardige naam krijgen? Tijdens de rondleiding komen we erachter! Onderweg gaan we verschillende grotten binnen om hun geheimen te ontdekken. De gaten in de rots geven deze grotten een heel bijzondere, bijna mystieke verlichting. Daarnaast bezoeken we de Linh Ung-pagode, vanwaar we een spectaculair uitzicht hebben op de kust van Da Nang. - Na een bezoek aan de Marble Mountains gaan we naar de Monkey Mountain om een van de meest indrukwekkende pagodes in de omgeving te zien. Op de top zien we de Linh Ung-pagode, gebouwd in de 18e eeuw en die een 67 meter hoog wit beeld van de godin van de genade herbergt. Het is het hoogste boeddhistische beeldhouwwerk in Vietnam! Uiteindelijk brengen we je terug naar je hotel en beëindigen we de tour na vier uur reizen.

Hue: privétransfer van/naar Hoi An met sightseeing

4. Hue: privétransfer van/naar Hoi An met sightseeing

Rij comfortabel in uw eigen auto met een Engelssprekende chauffeur op een enkele reis tussen de magische steden Hue en Hoi An. Begin uw reis van 3 uur door uw gids direct in uw hotellobby te ontmoeten en ga rechtstreeks naar het beroemde Lang Co-strand met zijn 10 km lange witte zandstrand en koel, kristalblauw water. Ontspan hier zo lang als je wilt en geniet van een traditionele lunch met zeevruchten. Leun vervolgens achterover en ontspan terwijl u naar de iconische Hai Van Pass rijdt, ook wel "een van de beste kustwegen ter wereld" genoemd, waar de panoramische uitzichten op de top uw mond doen openvallen. Maak een paar foto's voordat je op weg gaat naar je volgende stop: het Son Tra-schiereiland. Bekijk hier de wateren van de Oostzee van hoog boven en neem een kijkje in het door oorlog verscheurde verleden van Vietnam. Zorg ervoor dat je de wilde apen in de gaten houdt en je verwondert over het grote, helderwitte beeld van de Bodhisattva, of godin van de genade. Verken ten slotte Marble Mountain met zijn cluster van vijf kalksteen- en marmerbergen bezaaid met grotten, tempels en fantastische uitzichtpunten op je laatste stop voordat je chauffeur je afzet bij je hotel.

Marmeren Bergen & Son Tra Schiereiland Tour vanuit Da Nang

5. Marmeren Bergen & Son Tra Schiereiland Tour vanuit Da Nang

De Marble Mountains zijn een cluster van vijf marmer- en kalksteenbergen die vernoemd zijn naar de vijf elementen. Stenen treden uitgehouwen in de berg leiden naar een boeddhistische pagode. Je kunt ook prachtige grotten ontdekken en genieten van het prachtige uitzicht vanaf de bergtop. Vervolgens ga je naar de Am Phu-grot waar een replica is van "Heaven and Hell". Marble Mountains zijn ook de thuisbasis van Non Nuoc Stone Carving Village, een uniek ambachtsdorp. Dit ambachtelijke dorp, gelegen aan de voet van de Marble Mountains, heeft een trotse geschiedenis van meer dan 200 jaar. We gaan naar het noorden om het Son Tra-schiereiland te bezoeken. Het is 693 meter hoog boven de zeespiegel en 10 kilometer van het centrum van de stad Da Nang naar het noordoosten. Breng een bezoek aan de Son Tra Linh Ung-pagode, die wordt beschouwd als een van de grootste pagodes in de stad Da Nang. Het meest opvallende kenmerk van deze enorme pagode is het enorme Lady Buddha-beeld, dat een van de hoogste in Vietnam is en op spectaculaire wijze de skyline domineert. U kunt de hele stad bekijken, het schiereiland Son Tra en de Marble Mountains samen met de witte zandbank. Het prachtige landschap zorgt voor een unieke indruk die je nergens anders vindt.

Hoi An: Marmeren Bergen, Dame Boeddha en Am Phu Grot Tour

6. Hoi An: Marmeren Bergen, Dame Boeddha en Am Phu Grot Tour

***** Ochtendtour : 08:00 tot 14:30 - Eerst bezoeken we Marble Mountain, ook bekend als Ngu Hanh Son, een groep van vijf heuvels, gemaakt van kalksteen en marmer. Er zijn veel prachtige grotten, pagodes, tempels... Alle bergen hebben grotingangen en talloze tunnels. In de bergen zijn ook verschillende boeddhistische heiligdommen te vinden. - De marmeren berg is uitgegroeid tot een van de must-see bestemmingen voor degenen die genieten van de schoonheid van de natuur en een adempauze willen van de drukke stedelijke gebieden. - Daarna komen we terug bij een lokale familie voor de Vietnamese lunch. - Na de lunch gaan we verder met een bezoek aan de Am Phu grot. We leren er veel interessante filosofieën van het boeddhisme. De hierboven genoemde gruwelscènes zijn bedoeld om mensen te leren goede daden te verrichten in het leven en om 'een nieuw blad om te slaan' om een slechte gewoonte te stoppen of een positieve verandering in hun karakter aan te brengen. - De volgende halte is Monkey Mountains. We genieten van een panoramisch uitzicht over Da Nang vanaf een hoge positie. Je bezoekt Linh Ung pagode, een van de grootste pogoda in Da Nang en het hoogste boeddhabeeld in Vietnam. - Einde tour en transfer terug naar je hotel. ***** Middagtour : 14:00 tot 18:30 - Eerst bezoeken we Marble Mountain, ook bekend als Ngu Hanh Son, een groep van vijf heuvels, gemaakt van kalksteen en marmer. Er zijn veel prachtige grotten, pagodes, tempels... Alle bergen hebben grotingangen en talloze tunnels. In de bergen zijn ook verschillende boeddhistische heiligdommen te vinden. - De marmeren berg is uitgegroeid tot een van de must-see bestemmingen voor degenen die genieten van de schoonheid van de natuur en een adempauze willen van de drukke stedelijke gebieden. - De volgende stop is Monkey Mountains. We genieten van een panoramisch uitzicht over Da Nang vanaf een hoge positie. Je bezoekt Linh Ung pagode, een van de grootste pogoda in Da Nang stad en het hoogste vrouwelijke Boeddhabeeld in Vietnam. Einde tour en transfer terug naar je hotel.

Marmeren Bergen - Apen Bergen & Mijn Zoon Hulst land Tour

7. Marmeren Bergen - Apen Bergen & Mijn Zoon Hulst land Tour

7.30 - 8.00 uur - We halen je op bij het hotel in Hoi An en brengen je naar de stad Da Nang (ongeveer 35 km). 8:30 - Breng je naar de eerste halte - Monkey Mountain. Een gigantisch beeld van Lady Buddha met een prachtige achtergrond zoals bergen en een enorme tuin met bonsai zou je aandacht trekken. Terwijl u rustig wandelt en geniet van een frisse bries, zult u zeker verdwalen in de tuin van de hemel met aangrijpende verhalen. 10:15 - Aankomst in Marble Mountains en stop voor een wandeling langs de locatie om lokale fabrieken van stenen sculpturen te zien - het meest indrukwekkende handwerkdorp in Da Nang. - Bekijk de Marble Mountains door naar de top te klimmen (lift is optioneel). Hier zullen we prachtige pagodes zien die in de 19e eeuw zijn gemaakt door de laatste dynastie van de Vietnamese monarchie, en de grotten Huyền Không en Tàng Chơn bezoeken. 11:30 - Ga door met het bekijken van de grootste fascinerende grot genaamd Âm Phủ-grot. Je leert interessante filosofieën van het boeddhisme en maakt foto's van verbazingwekkende natuurlijke creaties. 12:00 uur - Lunch in een lokaal restaurant met lokale en authentieke Vietnamese gerechten. 13:00 - Blijf in beweging naar de stad Hoi An en vertrek naar My Son Sanctuary - het werelderfgoed. 14:30 uur - Aankomst in My Son Sanctuary en we hebben 2 uur de tijd om de plek te ontdekken door door het landschap te wandelen, geschiedenis te leren met onze lokale Engelssprekende gids en te genieten van de traditionele uitvoeringen van de Champa. 16:30 - Ga terug naar de minibus en ga vervolgens naar de kade voor een boottocht naar Hoi An met een lekker koel briesje aan boord, een prachtig rivierlandschap bij zonsondergang op de grootste rivier in Vietnam Central genaamd Thu Bon River. Houd uw camera gereed voor het geweldige moment van de activiteiten van de lokale bevolking langs de rivier 18:00 uur - Aankomst in Hoi An, we brengen u naar uw hotel. Tour eindigt!

Hoi An: Middag Marmeren Bergen, Apen Bergen Tour

8. Hoi An: Middag Marmeren Bergen, Apen Bergen Tour

Middag Marmerbergen en Apenbergen tour in kleine groep Programma tour: 14.00 uur & terug 18.30 uur. De tour begint 's middags om 14.00 uur waar onze gids je ophaalt bij het hotel. Eerst bezoeken we Marble Mountain, ook bekend als Ngu Hanh Son, een groep van vijf heuvels, gemaakt van kalksteen en marmer. Ze zien eruit als 5 vingers die dicht bij de zee liggen. Er zijn verschillende grotten, spelonken, pagodes, vele trappen en 2 spectaculaire uitkijkpunten. Er zijn ook verschillende boeddhistische heiligdommen en hindoegrotto's die veel bezocht worden door de lokale bevolking. De marmeren berg is uitgegroeid tot een van de must-see bestemmingen voor degenen die genieten van de schoonheid van de natuur en een adempauze willen van de drukke stedelijke gebieden. Aan de voet van de bergen ligt een traditioneel marmeren kunstdorp dat meer dan 300 jaar oud is. Je zult de getalenteerde ambachtslieden, hun creativiteit en hun unieke mooie werken bewonderen. Apengebergte Terug in de bus gaan we verder met het verkennen van Monkey Mountains, waar we kunnen genieten van een panoramisch uitzicht over Da Nang vanaf een hoge positie. In Monkey Mountain bezoek je Linh Ung pagode, een van de grootste pogoda in Da Nang stad en het hoogste avalokitesvara bodhisattva (vrouwelijke buddha) standbeeld in Vietnam - 67m. We hebben ruim de tijd om foto's te maken en te ontspannen in dit prachtige gebied, als we geluk hebben zien we veel apen rond de pagode. Einde tour en transfer terug naar je hotel in Hoi An en Da Nang. HIGHLIGHT: Beklim de stenen trappen die in de Marble Mountain zijn uitgehouwen om grotten, grotten en een boeddhistische pagode te ontdekken. Bezoek het stenen dorp om te zien hoe vaardige beeldhouwers marmeren producten maken Bewonder prachtige natuurlijke vergezichten vanaf de berg Bezoek Linh Ung pagode, een van de grootste pogoda in Da Nang stad Het hoogste Avalokitesvara bodhisattva (vrouwelijke boeddha) beeld in Vietnam - 67m Wat moet je meenemen? Camera's, anti-insecten crème, sportschoenen Hoeden/petten, zonnebril, kleding die ellebogen en knieën bedekt zijn aanbevolen Tour inbegrepen: Ophaal- en terugbrengservice (vanaf hotels Hoi An) Engelssprekende gids Entreegeld Water Tour uitgesloten: Persoonlijke uitgaven Drankjes

Vanuit Hoi An/Da Nang: Dagvullende tour BaNa Hills, Gouden Brug

9. Vanuit Hoi An/Da Nang: Dagvullende tour BaNa Hills, Gouden Brug

Ba Na Hills ligt in het district Hoa Vang, ongeveer 25 km ten zuidwesten van het centrum van Da Nang, op een hoogte van 1487 m boven zeeniveau. Ba Na Hills staat bekend als een van de beroemdste plekken in Vietnam die je als toerist niet mag missen. Samen met de beroemde gouden brug wordt deze plek beschouwd als een "sprookjesland", als een "miniatuur Europa in het hart van de stad" met prachtige, magische oude architectonische werken en spelen of een hele geurige bloementuin wacht op bezoekers. Dagvullende tour BaNa Hills, Gouden Brug: Gids haalt je op bij je hotel en vertrekt naar Ba Na Hills. 7:00-7:30 uur: Hoi An omgeving 7:30-8:00 uur: Da Nang gebied - Aankomst bij het kabelbaanstation Ba Na - Suoi Mo, begin de klimtocht met de kabelbaan om 4 wereldrecords te vestigen. De kabelbaan brengt bezoekers door de uitgestrekte oerbossen en kijkt naar de mysterieuze Toc Tien waterval die het hele jaar door water giet. Je hebt het gevoel dat je verdwaald bent in een sprookjesland midden in de uitgestrekte ruimte. - Na de eerste kabelbaantocht kom je aan bij Ba Na Hill, waar je de Golden Bridge bezoekt - de plek met de vreemdste structuur en ook de meest prominente voetgangersbrug ter wereld, de Franse wijnkelder, Le Jardin, de tuin van D'amourn (met 9 zorgvuldig verzorgde bloementuinen die het hele jaar door in bloei staan), Linh Ung pagode. - Ga verder met de 2e kabelbaan om het Franse dorp te bezoeken - geniet van straatmuziek, bekijk de kunstbeelden, de klokkentoren, de godinnentempel met negen verdiepingen, de grafsteentempel, bekijk de festivalvoorstellingen, het Du Dome-plein... . Daag het populairste avonturenspel uit - Roller Coaster... - Lunch in het restaurant (buffet). - Neem de Lava Train van Sun Kingdom naar vele nieuwe attracties om in te checken, zoals Helios Waterfall, Time Gate, Moon Kingdom... Ga naar Fantasy Park door te wandelen in het Feeënbos, verken het Dinosauruspark, speel 5D Wild West, geniet van 4D death race, bekijk 3D mega 360 graden, maak een reis naar de ondergrondse wereld, ga Jurassic Park binnen, daag de Free Fall Tower uit en ga op avontuur in het Throne horrorhuis en meer dan 90 gratis spelletjes. 15:00: Terugkeer naar de kabelbaan die Ba Na Hills verlaat. 16:45 - 17:45: brengt je terug naar het hotel. Einde van de tour.

Vanuit de stad Hue: Dagvullende tour door Hoi An Stad & Marmeren Bergen

10. Vanuit de stad Hue: Dagvullende tour door Hoi An Stad & Marmeren Bergen

De Marble Mountains (Vietnamees: Ngu Hanh Son; letterlijk "bergen met vijf elementen") is een populaire bezienswaardigheid in Da Nang vanwege zijn verleidelijke schoonheid. Bij aankomst zullen we vele trappen naar boven nemen om de grotten en pagodes te bezoeken en het prachtige panoramische uitzicht te bewonderen. Lunch in een lokaal restaurant. Ontdek dan de stad Hoi An te voet. Terwijl we door de stad lopen, zullen we een paar stops maken om het Hoi An Museum te bezoeken, veel van de beroemde oude huizen van de stad met opmerkelijke architectuur, congreshallen met Chinese invloed; Art Craft Manufacturing Workshop en natuurlijk de must-see Japanse overdekte brug. Deze plekken worden beschouwd als typische architectuurstijlen in Hoi An en weerspiegelen duidelijk de kruiscultuur tussen Frankrijk, Japan, China en Vietnam. Hoi An was in de 16e eeuw een welvarende zeehavenstad, die al honderden jaren bestaat en bestand is tegen de hevigheid van het weer. Hoi An bestaat nog steeds en heeft zijn oude en rustige schoonheid behouden.

Alle activiteiten

27 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Son Tra Mountain

Wil je alle activiteiten in Son Tra Mountain bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.