St.Lucia ultieme eilandtour

St. Lucia ultieme privé-eilandtour

Product ID: 13937

Vanaf € 83 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Ophaalservice

Afhaaldienst hotels St. Lucia

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Hoor meer over de lokale geschiedenis en verhalen over de belangrijkste plekken van Saint Lucia
 • Sta versteld van de indrukwekkende en prachtige Piton bergen
 • Zie Morne Fortune, Marigot Bay, Botanische Tuinen en bananenplantage
 • Ga winkelen in Castries
 • Ga naar de spectaculaire Diamond waterval en de Sulphur Springs “drive-in vulkaan”
 • Beleef een met zorg uitgestippelde ervaring van het beste van Saint Lucia
 • Dompel jezelf onder in het rijke mineraalwater van de modderbaden, verwarmd door de vulkaan zelf
Overzicht
Ontdek Saint Lucia op deze ultieme privé-dagtour. Beleef het eiland door de ogen van een lokale inwoner, bezoek de Roseau Vallei, schattige vissersdorpjes, de ongelofelijke Piton bergen en de zwavelbronnen van Soufriere.
Wat te verwachten
Ga op een dagtour van St. Lucia en ervaar het eiland zoals een lokale inwoner. Deze 5-uur durende tour geeft je een compleet overzicht van dit relaxte Caribische eiland, en neemt je mee langs dé bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Pitons en de zwavelbronnen van Soufriere.

Begin met een bezoekje aan de hoofdstad van St. Lucia en zie het Derek Walcott Plein, naar de beroemde Saint Luciaanse schrijver die in 1922 stierf genoemd en die vooral bekend staat als Nobelprijswinnaar voor de Vrede.

Je zal ook de elegante Cathedral of the Immaculate Conception (Kathedraal van de Onbevlekte Bevangtenis) zien, een monument gewijd aan de gesneuvelde St. Luciaanse soldaten en een grote Samaan boom die, naar men meent, meer dan 400 jaar oud is.

Beleef dit authentieke paradijs van de Caribische Zee terwijl je langs de westkust van St. Lucia rijdt, één van de mooiste delen van het eiland, met zijn tropische allure en ongeraffineerde charme.

Ga dan naar de Roseau Vallei, beroemd om de meest omvangrijke bananenplantage in St.Lucia. Bananen zijn de levensader van het eiland en hier hoor je hoe ze geoogst worden. Je smaakpapillen worden ook verwend, want je krijgt de bananen vers van de boom te eten, als hij op zijn rijpst is.

Bezoek de uitzonderlijke vissersdorpjes Anse La Raye, en Canaries. Deze oceanische buurten liggen in de inhammen onderaan steile bergen, met felgekleurde vissersbootjes in de haventjes. Praat met de 'locals' en kijk naar de vissersmannen terwijl ze de vis klaarmaken en op hun Conch schelpen blazen.

De volgende stop zijn de ongelofelijk Piton bergen, één van de meest indrukwekkende plekken op het eiland. Je zal onder de indruk zijn van deze 2 vulkanische pluggen. Als je eenmaal op de top bent, kan je genieten van een schitterend uitzicht over Saint Lucia en de andere Caribische eilanden. Koel af bij de Piton waterval, die onderaan de Piton bergen ligt.

Ga dan verder naar de Sulphur Springs van Soufriere. De inwoners van Soufriere zijn erg trots over het feit dat zij de enige vulkaan in de wereld hebben waar je doorheen kan rijden. Het is een prachtig gezicht deze krater die zwavel uitstoot en lekker bubbelt terwijl jij er vlakbij bent.

Als er tijd is, dan ga je ook nog snorkelen of zwemmen bij een heerlijk wit strand. Je komt ook nog langs het huis van de gouverneur van St. Lucia. Het huis ligt bovenop Morne Fortune vlakbij Castries, en is bekend als de “Hill of Good Fortune.”

Op de terugweg stop je bij het Morne Fortune uitkijkpunt en vang een glimp op van de pittoreske zuidkant van Castries, met een adembenemend uitzicht op Vigie, en de haven van Castries, alsook de noordkant van het eiland.
Inbegrepen
 • Versnaperingen - water en lokale vruchtensappen
Niet inbegrepen
 • Entreeprijzen - Vulkaan USD 8,00 per persoon / Botanische Tuinen - USD 5,00 per persoon
 • Lunch kosten - USD 5 tot USD 10,00 per persoon
 • Fooi (facultatief)
Trefpunt

Kosten voor vervoer van en naar jouw verblijfplaats zitten reeds inbegrepen in de tour. Neem contact op met de organisator bij aankomst op het eiland om een afhaalplaats en -tijd af te spreken. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Neem schone kleren, handdoek, zwemkleding, camera en zonnebrand mee

Vanaf € 83 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (16 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Real St. Lucia Tours

Product ID: 13937