South Bank
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

South Bank: tours & tickets

South Bank: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 830 tickets en tours

Wat anderen zeggen over South Bank

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 3.122 beoordelingen

Goede indruk van de stad in paar uur !!!

De tour was erg leuk. Begon met de bustour waarbij je af en toe uit de bus ging. De gids deed het ook erg grappig en vertelde leuke verhalen. Daarna de tour en als laatst de Londen Eye. Echt een aanrader. De complete tour is leuk om te doen zeker als je Londen nog niet kent, gelijk in een paar uur goed beeld bij de stad omdat je op verschillende plekken komt.

Een goed gevoel overgehouden aan deze rondvaart

Een prima middel om een deel van Londen in vogelvlucht te verkennen. De 1e etappe hadden we een "live" guide die het werkelijk fantastisch deed. Speelde prima in op de deelnemers. Tijdens onze 2e en 3e etappe moesten we het doen met een "computer" guide. Hierdoor verslapte onze aandacht en op het laatst luister je niet een meer. Prima hop-on hop-off punten.

Theems: hop on, hop off-rondvaart Beoordeeld door

Leuke tour, in korte tijd veel gezien en gehoord!

Leuke manier om in korte tijd veel te zien van Londen. Fietsend dwars door het drukke verkeer in Londen en van tijd tot tijd een stop waarin het een en ander wordt verteld over een monument of andere wetenswaardigheid over de stad.

Londen: Classic Gold fietstocht van 3,5 uur Beoordeeld door

Ideaal voor een eerste kennismaking met de skyline van Londen.

De thuis afgedrukte tickets dienden toch eerst ingescand te worden aan het loket van de kiosk, waardoor de zo vermeende tijdswinst toch wel verloren ging. Verder konden we echter genieten van een heerlijke boottocht. Een aanrader!

Theems: hop on, hop off-rondvaart Beoordeeld door

Op een leuke en vlotte manier de stad bezichtigen

We hebben een rondleiding van Tanja in het Nederlands gehad. Binnen 3 uur zie je vele bezienswaardigheden. Met het OV heb je hier minimaal 2 dagen voor. En dan hadden wij ook nog eens Tanja als gids. We hebben ontspannen genoten.

Londen: Classic Gold fietstocht van 3,5 uur Beoordeeld door