South Bank

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over South Bank

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.806 beoordelingen

Goede indruk van de stad in paar uur !!!

De tour was erg leuk. Begon met de bustour waarbij je af en toe uit de bus ging. De gids deed het ook erg grappig en vertelde leuke verhalen. Daarna de tour en als laatst de Londen Eye. Echt een aanrader. De complete tour is leuk om te doen zeker als je Londen nog niet kent, gelijk in een paar uur goed beeld bij de stad omdat je op verschillende plekken komt.

Een goed gevoel overgehouden aan deze rondvaart

Een prima middel om een deel van Londen in vogelvlucht te verkennen. De 1e etappe hadden we een "live" guide die het werkelijk fantastisch deed. Speelde prima in op de deelnemers. Tijdens onze 2e en 3e etappe moesten we het doen met een "computer" guide. Hierdoor verslapte onze aandacht en op het laatst luister je niet een meer. Prima hop-on hop-off punten.

Ideaal voor een eerste kennismaking met de skyline van Londen.

De thuis afgedrukte tickets dienden toch eerst ingescand te worden aan het loket van de kiosk, waardoor de zo vermeende tijdswinst toch wel verloren ging. Verder konden we echter genieten van een heerlijke boottocht. Een aanrader!

Uitstekende rondvaart met erg leuke commentaar!

Uistekende rondvaart langs de grote hallmarks van Londen. Het live commentaar van sprekers met een echt Londen's accent voegt enorm veel toe aan deze rondvaart. Een absolute aanrader, zeker voor dat geld.

Het was een geweldige ervaring, de kapitein was heel enthousiast

Het was een geweldige ervaring .de kapitein leefde helemaal in zijn rol als tourgids , een enthousiaste persoon .de tour zelf was prachtig .een ervaring rijker . Zeker iets om over te doen .top