Belevingen in
South East England

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

South East England: De beste dingen die je niet wil missen

Brighton: ticket voor British Airways i360

1. Brighton: ticket voor British Airways i360

Geniet van uitzicht over Brighton, de South Downs en de kust van Sussex vanuit een volledig afgesloten futuristische glazen bubbel. Maak gebruik van de gratis te bekijken plattegrond en de gratis app om meer te weten te komen over veel van de attracties in de omgeving die te zien zijn vanuit BAi360. Geniet van een drankje bij de Nyetimber Sky Bar, waar lokale drankjes geserveerd worden waaronder ook Nyetimber, een prijswinnende sprankelende wijn. Bezoek het gebouw aan het strand en bekijk de tentoonstelling British Airways i360: How it Was Built. Geniet van een maaltijd bij de West Beach Bar & Kitchen of de West Pier Tea Room of verken de winkel van BAi360, waar een groot aanbod aan geschenken en souvenirs te vinden is, veelal gemaakt door lokale vakmensen uit Brighton.

...
Oxford: rondwandeling door de universiteit en de stad

2. Oxford: rondwandeling door de universiteit en de stad

Sluit je aan bij een tour door Oxford met een universitair opgeleide gids, die jaren aan ervaring in de stad én haar collegebanken heeft. Verken de dromerige torenspitsen van een van de oudste universiteiten ter wereld tijdens een wandeltour van 90 minuten. Betreed een van de meest historische faculteiten, zoals New College, die in 1379 gesticht is en recentelijk in de Harry Potter-films en tv-programma's 'Inspector Morse' en 'Lewis' verscheen. Exeter College, gesticht in 1314, is een andere favoriet tijdens de meeste tours. Hertford College is met zijn romantische gevel en Bridge of Sighs, gelijk te herkennen van 'Brideshead Revisited'. De openingstijden van de faculteiten kunnen toegang beperken, maar alle tours zullen in elk geval naar de universiteitsbibliotheek gaan om meer te weten te komen over het collegesysteem dat typisch is voor Oxford en Cambridge. Ontdek beroemde alumni die gestudeerd of onderwezen hebben op de universiteit, waaronder de beroemde dr. Spooner, wiens portretten in de eetzaal van New College hangen en wiens naam gebruikt is voor het speelse taalkundige fenomeen "spoonerisme".

...
Oxford: universiteits- en stadswandeling met oud-student

3. Oxford: universiteits- en stadswandeling met oud-student

Deze rondwandeling door de universiteit van Oxford en de stad begint in het centrum van Oxford en biedt je de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Het kleine formaat van de groep stelt de gids, die zelf student is, in staat om een persoonlijk beeld van het universitaire leven te geven. Bezoek één van de oudste university colleges en de Bodleian Library. Kom meer te weten over de geschiedenis van university colleges, zoals het All Souls College, het Trinity College, het Oriel College, het Hertford College en et Merton College en ook de Radcliffe Camera, de University Church of St. Mary en nog veel meer. Je komt net zoveel te weten over de geschiedenis van de stad. Kom meer te weten over de ceremonies die in Oxford worden gehouden, beroemde afgestudeerden, avonturen van Alice in Wonderland en ook hoe de machtigste aartsbisschop van Canterbury op de brandstapel werd verbrand in Oxford.

...
Oxford schemerlicht geestentour

4. Oxford schemerlicht geestentour

Hou je hart vast op deze 75 minuten durende wandeltocht door Oxford. De ontspannen avondwandeling verkent veel van Oxford's achterstraatjes en steegjes op zoek naar de legendarische geesten van de stad. Oxford heeft veel verschillende verhalen over geesten, van ketterse bisschoppen tot soldaten die bij zonsopgang geëxecuteerd werden tijdens de Engelse Burgeroorlog. Jouw gids zal hen allen tot leven brengen, zo goed zelfs dat je er misschien zelfs een aantal gaat geloven! Wandel door de oudste delen van de stad waar de meeste spookachtige activiteiten plaatsvinden. Bekijk spookachtige plekken zoals de locatie waar de bloederige Town Versus Gown rellen begonnen. Bezoek mysterieuze kerkhoven, bekijk de sombere Bridge of Sighs, en loop over Dead Man's Walk.

...
Chatham Historic Dockyard: Bel de verloskundigenreis

5. Chatham Historic Dockyard: Bel de verloskundigenreis

Ontdek filmlocatiesites van de bekroonde tv-aanpassing van Call the Midwife door Jennifer Worth. Doe mee aan een begeleide wandeling door de historische scheepswerf van Chatham, onder leiding van een gekostumeerde gids om de wereld van een vroedvrouw tot leven te brengen! Krijg een sneak peak achter de schermen terwijl je fascinerende anekdotes hoort over het filmen van de show. Ontworpen om het verarmde East End van Londen in de jaren 1950 en 60 te vertegenwoordigen, hebben de scheepswerven ook een fascinerende geschiedenis van hun eigen land. Loop door de straten die werden gebruikt om de sloppenwijken van Poplar Dock te vertegenwoordigen en wandel in de voetsporen van enkele van de meest gedenkwaardige scènes van Miranda Hart en Jenny Agutter. Geniet de hele dag van volledige toegang tot de historische scheepswerf van Chatham en ontdek andere memorabele tentoonstellingen, waaronder historische oorlogsschepen en een oude Victoriaanse touwfabriek.

...
Portsmouth: Historisch Dockyard Ultimate Explorer-ticket

6. Portsmouth: Historisch Dockyard Ultimate Explorer-ticket

Bezoek de tentoonstellingen in de Historic Dockyard in Portsmouth in elke gewenste volgorde en op elk gewenst moment binnen een jaar. Gezins- en individuele inschrijvingen zijn mogelijk. Verken historische schepen, waaronder het wereldberoemde vlaggenschip HMS Victory van Lord Nelson, de HMS Warrior van koningin Victoria, de HMS M.33 uit de Eerste Wereldoorlog en de nieuwe tentoonstelling Horrible Histories Pirates. Bewonder het Tudor-oorlogsschip van Henry VIII, de Mary Rose, dat nu is inbegrepen in het alles-in-één-ticket voor 2021. Neem de gratis waterbus naar Gosport en verken de onderzeeër uit de Koude Oorlog, HMS Alliance. Maak een havenrondleiding om door de haven van Portsmouth te varen en de schepen van de moderne Royal Navy te zien.

...
Isle of Wight: toegangsbewijs voor Osborne

7. Isle of Wight: toegangsbewijs voor Osborne

Bewonder de weelderige Royal Apartments en privé-familiekamers in het landhuis. Bekijk de dubbele bureaus waar koningin Victoria en prins Albert werkten. Verken de prachtig ingerichte Durbar Room. De meubels en kunstvoorwerpen onthullen ingewikkelde details over entertainment in Osborne, van staatsbanketten tot familiemaaltijden. Momenteel is alleen de benedenverdieping van Osborne House open voor bezoekers om te bekijken. Kijk waar de koninklijke kinderen huis speelden en hun eigen tuinen verzorgden in de Swiss Cottage. Er is een kamer gekleed zoals het was op 11 juli 1861, toen de kinderen afternoon tea voor hun ouders bereidden, niet lang voor de tragische dood van prins Albert. Wandel door de lusthoven, langs historische bomen, en geniet net als het koninklijk paar van de Victoriaanse ommuurde tuin. Maak een uitstapje naar het ooit zorgvuldig bewaakte privéstrand van de koninklijke familie, met Victoria's gerestaureerde badmachine.

...
Windsor Castle: entreeticket

8. Windsor Castle: entreeticket

Windsor Castle is in de 11e eeuw opgericht door Willem de Veroveraar, en is het oudste en grootste nog bewoonde kasteel ter wereld. Het is daarna verbouwd door verschillende koningen en koninginnen, zoals Henry II, Charles II, en George IV. Vandaag de dag brengt de koningin regelmatig haar vrije weekenden in Windsor Castle door en wordt het gebruikt voor ceremoniële gelegenheden. Het ticket biedt toegang tot het kasteel, waaronder de State Apartments, ingericht met enkele van de mooiste meubelen uit de Koninklijke collectie. Daaronder zijn schilderijen van Holbein, Rubens en Van Dyck, evenals bijzonder Engels en Frans meubilair. Tijdens de wintermaanden worden de weelderige privé vertrekken van George IV, bekend als de Semi-State Rooms, open gesteld voor bezoekers. Het ticket is inclusief toegang tot de kapel van St. George's. Dit is een van de mooiste kerkelijke gebouwen in Engeland, en de laatste rustplaats voor 10 heersers, waaronder Henry VIII en Charles I. Er is veel te zien en te doen in Windsor Castle, dus geef jezelf de tijd om het meeste uit je bezoek te halen - reken zeker op 2,5 tot 3 uur. Het kasteel is gevestigd op een steile heuvel en de bezoekersroute is vrij lang, dus zorg dat je comfortabele schoenen draagt.

...
Londen: dagtour Windsor Castle, Stonehenge & Bath

9. Londen: dagtour Windsor Castle, Stonehenge & Bath

Deze tour is een excursie die alle bezoekers van Londen gedaan moeten hebben. Tijdens de uitstap krijg je het beroemde Windsor Castle, de mysterieuze stenenring Stonehenge en de mooie georgiaanse stad Bath te zien. Vervoer en rondleidingen bij alle locaties zijn bij de prijs inbegrepen. Begin bij Windsor Castle, al 900 jaar een woning van de koninklijke familie, en vandaag de dag nog steeds een officiële residentie van de koningin. Je bezoekt de indrukwekkende State Apartments, die nog steeds gebruikt worden voor staatszaken en koninklijke ontvangsten. Verken de landerijen van het kasteel en zie de St. George's Chapel uit de 14e eeuw, een van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse kerkarchitectuur in Engeland en de begraafplaats van veel koningen en koninginnen, waaronder Hendrik VIII en zijn vrouw Jane Seymour. Ga door naar Stonehenge over het platteland van Wiltshire. De oeroude stenenkring Stonehenge wordt omringd door mysteries, is een geweldig staaltje bouwkunst en is het belangrijkste prehistorische monument van Engeland.  Ga in westelijke richting verder naar Bath, een mooie georgiaanse stad met prachtige honingkleurige architectuur en de beroemde Romeinse baden. Geniet van een panoramische tour langs een paar van de mooiste architecturale bezienswaardigheden van Europa, waaronder Bath Abbey, de Royal Crescent, het Circus, de Assembly Rooms en de beroemde Pulteney Bridge. Kies de optie met de Romeinse baden, die rondom thermale bronnen gebouwd zijn die al meer dan 2000 jaar voor water zorgen.

...
Londen: dagtocht per bus naar Stonehenge, Windsor & Bath

10. Londen: dagtocht per bus naar Stonehenge, Windsor & Bath

Ontvlucht Londen om de charme van het Engelse platteland te ontdekken tijdens deze excursie naar enkele beroemde historische locaties. Zie het pittoreske Windsor, bewonder het oude Stonehenge en stop bij de Romeinse baden voor een drankje in de Pump Room. Je rijdt 's ochtends naar Windsor, een plek omgeven door prachtige natuur. Ontdek de 17e-eeuwse historische monumenten in de geplaveide straten, zoals de woning van Queen Elizabeth II, die je kunt bezoeken, en kijk door het sleutelgat van het grootste en oudste kasteel ter wereld. Vervolgens ga je naar Stonehenge, waar de monolitische stenen rechtop staan tegen de skyline op Salisbury Hill. Er zijn talloze theorieën over deze mysterieuze rotsformatie. Daarna reis je verder naar Bath. Het mooie Bath ligt op de helling van de rivier de Avon en was de eerste stad in Engeland die door UNESCO tot Werelderfgoed werd uitgeroepen. De prachtige abdij uit de 15e eeuw, de fenomenale Georgiaanse architectuur en de romantische Pulteney Bridge - naar het voorbeeld van de Ponte Vecchio in Florence - zijn stuk voor stuk onvergetelijk. Verken de geneugten van Bath op je gemak.

...

Sitemap South East England

Wil je alle activiteiten in South East England ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over South East England

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 22.865 beoordelingen

Geboekt via Get your Guide. Gedrukte tickets uit maar ook gedownloade app. Een dagpas gekocht, dus bedacht wat we op een dag konden doen met de pas. Gebruikte Big Bus Tours. Het duurt eeuwen om de hele cirkel van de stad te doorkruisen. We kregen 2 uur te horen, maar het is meer 2 en 1/2. Miste het zien van enkele van de bezienswaardigheden vanwege wegafsluitingen. We gingen naar Westminster Abbey. Geboekt van 15.00 tot 15.30 uur op straat Paul's. Stapte om 1.45 uur in de bus en kwam pas om 15.30 uur in de bus. De bus ging 3 of 4 keer langs de abdij, wat vreemd was. Van St Paul's maakten we onze boeking om 18.00 uur bij de Shard. Zou aanraden om de pas en de attracties die we bezochten te kopen.

Wat een fantastische dag! De Cotswolds zijn absoluut charmant. De perfecte remedie voor 9 dagen in de stad. Oxford was prachtig met zoveel geschiedenis. Onze gids, Samuel (Jezus), was deskundig en had een geweldig gevoel voor humor. Hij hield onze groep de hele dag op tijd. Geen gemakkelijke taak met 14 toeristen. Hij had ook geweldige aanbevelingen voor plaatsen om naartoe te gaan en dingen om te eten. Hij raadde melkthee en scones aan en gaf zelfs zeer gedetailleerde instructies over de juiste manier om een scone te eten, zodat we onszelf (of onze gids) niet in verlegenheid brachten.

Oxford was een leuke stad, maar de tijd was niet genoeg om de hele stad te verkennen, zal zeker nog een keer willen gaan, maar de volgende keer misschien voor een volledige dag. Uitzicht vanaf St Mary's kapel was geweldig. Cotswold-reis was echt leuk, John de gids leidde ons rond in Bibury en vertelde ons interessante verhalen over enkele van de huizen daar. De minibus was comfortabel, behalve de veiligheidsgordel, die je zijde een beetje pijnlijk maakte. John de gids annex chauffeur had een goed gevoel voor humor.

dat is geweldig !! goed georganiseerde excursies. Oxford en magnifiek met deze universiteiten die ook het filmen van de film mogelijk maakten. De Harry Potter-studio is geweldig en we hadden genoeg tijd om het allemaal te doen. dankzij de gids

Wij hadden Peter als gids. Enthousiaste en grappige man die heel kon vertellen over van alles, maar ook weer nieuwsgierig naar zijn klanten waardoor het heel interessant actief wordt.