South West England
Dagtochten naar

Meer dan 700 keer geboekt vorige week

Dagtochten naar
204 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

South West England

South West England

Activiteiten in South West England

Wat te doen in Engeland

Andere activiteiten in South West England

Wil je alle activiteiten in South West England bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over South West England

Gemiddelde beoordeling

5
(5 beoordelingen)

4 juni deze excursie gedaan met 2 personen. Enorm genoten van de trip. Het was erg fijn dat je met een klein groepje was. De tourgids was ook erg leuk! Gaf veel leuke en interessante informatie tijdens het rijden over Engeland en de cotswolds. Het is een prijzige tour, maar zeker de moeite waard. Veel mogen zien in de verschillende dorpjes, genoeg tijd om lekker de winkeltjes in te gaan, en nog in de omgeving rond te lopen.

David en Naeven begeleidden ons de hele dag met veel goed humeur en veel informatie. Twee duimen omhoog voor beiden. Het was echt een prachtige dag, ondanks enkele buien en de reistijden tussen de afzonderlijke bestemmingen was het een leuke en veelbewogen dag. Wij boeken de volgende reis graag weer.

Het is geweldig om 's ochtends vroeg te gaan, omdat je dan aankomt en alles rustiger ziet. Dan kom je om 14.00 uur aan in Londen en heb je de hele middag voor je. Onze gids Freya en chauffeur Maria waren uitzonderlijk. bedankt voor alles 😃

Onze gids was zeer behulpzaam en informatief. Ik wou alleen dat we meer tijd hadden in Stonehenge en Bath. Het voelde een beetje gehaast. Anders was de bus mooi en comfortabel.

De chauffeur en gids (Claire) reden goed, hadden een schat aan verhalen en weetjes, waren zeer aangenaam en zorgden ervoor dat we ons op ons gemak voelden.