Belevingen in
Southampton

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Southampton: De beste dingen die je niet wil missen

Londen naar Southampton Cruise Terminal via Stonehenge

1. Londen naar Southampton Cruise Terminal via Stonehenge

Reis door de bus van Londen naar de Southampton cruise terminal via Stonehenge op deze 6-uurs excursie. Een van de grootste mysteries van de prehistorische wereld, Stonehenge is beschreven als een tempel, als een klok, en sommigen als een begraafplaats. Geniet van een bezoek met een audio-rondleiding rond de wereldberoemde stenen. Na 90 minuten bij Stonehenge vertrekt u op 1 uur rijden naar Southampton. Wanneer u bij de cruiseterminal aankomt, hoeft u alleen maar uw bagage aan de portiers te identificeren en vervolgens in te checken om uw cruise te beginnen. De tour prijs omvat reis door de bus, toegang tot Stonehenge, de diensten van een tourmanager, en afstappen bij de Southampton Cruise Terminal.

...
Transfer van Southampton Cruise Terminal naar hotel / luchthaven

2. Transfer van Southampton Cruise Terminal naar hotel / luchthaven

Deze transfer van een cruiseterminal van de cruiseterminal van Southampton naar de luchthavens van Londen of Londen maakt reizen eenvoudig en gemakkelijk voor u. Deze transfers werken 24 uur, 7 dagen per week. Deze gedeelde transfer brengt u naar de aankomsthal van uw cruiseterminal naar de bestemming van uw keuze. Uw chauffeur wacht op u met een bordje met uw naam erop. Zij helpen u met uw bagage en brengen u vervolgens naar uw bestemming terwijl u comfortabel in het voertuig ontspant.

...
Transfers van Londen naar Zuid-Engeland met cruiseterminals

3. Transfers van Londen naar Zuid-Engeland met cruiseterminals

Uw chauffeur of assistent zal u ontmoeten in uw accommodatie, met een bord met de naam van de hoofdreiziger erop. De chauffeur helpt u dan met uw bagage en laadt hem in het voertuig. Het gebruikte voertuig is niet meer dan 3 jaar oud. Er zal voldoende tijd worden toegestaan voor eventuele vertragingen in het verkeer, zodat u op tijd aankomt. Geniet van het Engelse platteland terwijl u naar de cruisehaven reist. De chauffeur zal je opnieuw helpen met je bagage en je vaarwel zeggen terwijl je aan boord van het cruiseschip gaat.

...
Van Southampton: Bath and Windsor Tour met London Drop-Off

4. Van Southampton: Bath and Windsor Tour met London Drop-Off

Nadat je je gids en chauffeur hebt ontmoet, begint de tour aan de reis naar het kalkstenen land, compleet met glooiende heuvels en honingkleurige huisjes, voordat je westwaarts de Mendip Hills in gaat richting Bath, een stad die al meer dan tweeduizend jaar populair is vanwege de hete thermale bronnen die zowel Keltische koningen als een tijdje later de Romeinse aristocratie aantrokken en nog steeds een populaire bestemming zijn. Bij aankomst is er een volledige tour gevolgd door optionele toegang tot de Romeinse baden, een bewijs van de cultus van Sulis Minerva, zowel een God van genezing als van de onderwereld. Loop langs de originele Romeinse bestrating, bewonder de ruïnes van de oude tempel en stoombaden. Na de stadstour is er vrije tijd om te lunchen voordat de tour vertrekt naar de volgende stop, Royal Windsor. Meer dan 900 jaar koninklijke geschiedenis wacht op u in het majestueuze Windsor Castle, een favoriet huis van de huidige koningin, en het grootste bewoonde kasteel ter wereld. Je hebt de mogelijkheid om het kasteel binnen te gaan (behalve op dinsdag en woensdag) waar je de staatsappartementen en de koninklijke kapel van Sint-Joris kunt zien. De stad Windsor ligt aan de rivier de Theems met koninklijke parken, traditionele winkels en typisch Engelse pubs, waardoor het een van de populairste bestemmingen van Engeland is. Vanuit Windsor vertrekt de bus met de drop-offs naar geselecteerde Heathrow-hotels, alle Heathrow-luchthaventerminals, geselecteerde treinstations en alle centraal gelegen accommodatie in Londen. De drop-offs op Heathrow beginnen tussen 17:15 en 17:45 uur, en de tour is bedoeld om tussen 18:45 en 19:30 uur in Londen af te zetten. Alle tijden zijn bij benadering en onderhevig aan verkeers- en andere vertragingen.

...
Londen: Transfer naar Southampton met Windsor Castle Visit

5. Londen: Transfer naar Southampton met Windsor Castle Visit

De dag begint met het ophalen van uw accommodatie in Londen of Heathrow en gaat vervolgens richting Windsor Castle waar meer dan 900 jaar koninklijke geschiedenis op u wacht. Windsor Castle is het oudste en grootste continu bewoonde kasteel ter wereld en het officiële huis van de huidige koningin, Elizabeth II. Geniet in het kasteel van de kans om de weelderige staatsappartementen, de Grand Reception Room en de Royal Chapel of St George te verkennen, de rustplaats van voormalige koningen en koninginnen en ook het decor voor het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle in 2018. Na uw bezoek aan Windsor Castle, begint u aan de reis van 90 tot 120 minuten naar Southampton. Bij aankomst in Southampton gaat u rechtstreeks naar de incheckbalie van de cruiseterminal waar de dragers voor uw bagage zorgen en ervoor zorgen dat deze in uw hut wordt afgeleverd. Zorg ervoor dat u het bagagelabel in uw cruisepakket gebruikt om dit te vergemakkelijken. Afzetten bij de terminal is tussen 13:30 en 14:00 uur.

...
Southampton Cruise Terminal naar London Direct Transfer

6. Southampton Cruise Terminal naar London Direct Transfer

Ontspan aan het einde van uw cruise en maak gebruik van een directe transfer van de cruiseschipterminal in Southampton naar de luchthaven Heathrow of geselecteerde treinstations of hotels in het centrum van Londen als u van plan bent de nacht door te brengen. Bespaar geld met een gedeelde service, gepland voor schepen van Celebrity Cruise Lines, Royal Caribbean, Oceania, Norwegian Cruise Lines en Princess. Als uw schip met een andere cruisemaatschappij is, kunt u nog steeds profiteren van de service door uw eigen weg te banen naar het dichtstbijzijnde schip op de ophaallijst. Ontvang een meet & greet van een chauffeur in het terminalgebouw na ontscheping, en ontspan in de wetenschap dat als uw schip vertraging heeft, de vertrektijd overeenkomstig zal worden aangepast. Leun achterover en ontspan terwijl u per executive-voertuig reist voor uw reis naar hotels en terminals op Heathrow Airport, voordat u doorgaat naar hotels en geselecteerde treinstations in het centrum van Londen.

...
Londen: City Centre en Heathrow naar Southampton Transfer

7. Londen: City Centre en Heathrow naar Southampton Transfer

Geniet van een stressvrije start van uw cruise en profiteer van deze gedeelde, directe transfer van elk hotel in het centrum van Londen, Airbnb-accommodatie en geselecteerde Heathrow Airport-hotels naar cruiseterminals in Southampton. Ophalen begint in het centrum van Londen vanaf 09.45 uur en Heathrow hotels vanaf 10.30 uur. U wordt kort na het reserveren gecontacteerd met uw exacte ophaaltijd. Elk voertuig heeft maximaal 6 passagiers en 4 pick-ups die onderweg worden voltooid, om een vlotte en efficiënte service te garanderen. Nadat het ophalen is voltooid, reis je rechtstreeks naar Southampton in een luxe minibus met airconditioning (een reis die ongeveer 2,5 uur duurt) met als doel tussen 13:00 en 13:30 uur in Southampton aan te komen. Bij aankomst op de cruiseterminal in Southampton loopt u rechtstreeks naar de incheckbalie. Porters zorgen dan voor uw bagage en zorgen ervoor dat deze in uw cabine wordt afgeleverd (zorg ervoor dat u het bagagelabel in uw cruisepakket gebruikt om dit te vergemakkelijken).

...
Privé transfer London Heathrow Airport naar Southampton Port

8. Privé transfer London Heathrow Airport naar Southampton Port

Reis gemakkelijk en stressvrij van London Heathrow Airport naar Southampton Port met een privétransfer met chauffeur. Nadat u door de douane bent geklaard, wordt u begroet door uw chauffeur met een bord met uw naam bij de informatiebalie in de Aankomsthallen. U wordt naar uw auto met chauffeur begeleid en uw bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Daarna wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gereden. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen. Wij bieden transfers van alle grote Londense luchthavens, waaronder Gatwick, Heathrow en Stansted, naar elk adres, zowel hotel als privé, in de omgeving van Londen. De privétransfer wordt ook aangeboden vanuit de belangrijkste Britse havens van Southampton, Dover en Harwich van en naar elk hotel in centraal Londen.

...
Londen: Transfer naar Southampton Terminals via Winchester

9. Londen: Transfer naar Southampton Terminals via Winchester

De ervaring begint met ophalen vanuit Londen en laat de stad achter als je via Winchester richting Southampton gaat. Ooit de gezamenlijke hoofdstad van Engeland, is Winchester al sinds de beroemde Alfred de Grote geassocieerd met royalty's en biedt het een scala aan historische bezienswaardigheden, waaronder een middeleeuwse kathedraal. Bij aankomst ga je naar de ongelooflijke Winchester Cathedral, de rustplaats van veel Saksische koningen, evenals koning William Rufus, en de romanschrijver Jane Austen. Geniet van het indrukwekkende interieur van het gebouw, dat het langste schip van Europa heeft en een originele middeleeuwse tegelvloer. Leer meer over de geschiedenis van de kathedraal, die in 1554 werd gebruikt als locatie voor de bruiloft van koning Filips van Spanje met de beruchte 'Bloody Mary', ook bekend als Queen Mary Tudor. Tijdens uw verblijf in Winchester kunt u ook de Great Hall bezoeken, een zetel van vele Engelse koningen en koninginnen, en de thuisbasis van de legendarische ronde tafel van koning Arthur. Na enige tijd Winchester te hebben verkend, spring je terug in de bus voor het laatste deel van de reis naar Southampton, die ongeveer 30 tot 45 minuten duurt. Na uw aankomst op Southampton Cruise Terminals gaat u rechtstreeks naar de incheckbalie waar de dragers voor uw bagage zorgen en ervoor zorgen dat deze in uw hut wordt afgeleverd. Zorg ervoor dat u het bagagelabel in uw cruisepakket gebruikt om dit te vergemakkelijken.

...
Privétransfer van Londen naar de haven van Southampton

10. Privétransfer van Londen naar de haven van Southampton

Boek deze privévervoersdienst voor de beste manier om van uw hotel of accommodatie in Londen naar de haven van Southampton te komen. Uw chauffeur wacht in uw lobby van het hotel met een bord met de naam van de hoofdreiziger erop en helpt u met uw bagage. Er zal voldoende tijd worden gegeven voor eventuele verkeersvertragingen om ervoor te zorgen dat u op tijd bent. Bewonder het platteland van Engeland terwijl u over de wegen vaart en tijdig op uw bestemming aankomt, Southampton Port. Uw chauffeur zal u nogmaals bijstaan met uw bagage en u afscheid nemen wanneer u aan boord van uw cruiseschip gaat.

...

Sitemap Southampton

Wil je alle activiteiten in Southampton ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.