Kies data

Southernmost Point Buoy

Southernmost Point Buoy: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Key West: begeleide fietstocht van 3 uur met Key Lime Pie

1. Key West: begeleide fietstocht van 3 uur met Key Lime Pie

Ontmoet je vriendelijke gids op het kantoor van onze lokale partner waar je je fietsuitrusting ontvangt. Na  een korte veiligheidsbriefing  begint je  eilandavontuur. Ontdek de mooiste plekken die Key West te bieden heeft. Je eerste bezoek is aan het iconische Mallory  Square, waar elke avond de zonsondergang wordt gevierd. Daar leer je meer over de geschiedenis van het eiland, over de smokkelaars en de scheepswrakken die bij het nabijgelegen rif zijn gestrand. Fiets dan langs de presidentiële poorten, voor het Little White House van Harry Truman, waar hij zijn vakantie het liefst doorbracht. De volgende bestemming van je tour is Mile Marker Zero, het spreekwoordelijke einde van de VS. Bezoek het voormalige huis van Ernest Hemingway, waar de beroemde schrijver veel van zijn geliefde romans schreef. Een van de hoogtepunten van de tour is het zuidelijkste puntje van de continentale VS. Maak daar een foto en bezoek uiteindelijk Higgs Beach, White Street Pier, Key West-begraafplaats en de historische haven. Als afsluiting van je 3 uur durende fietstour is een welverdiende pauze met een plakje traditionele Key Lime Pie, een absolute must voor elke bezoeker van het eiland.

Florida: Key West Overseas Highway zelfrijdende tour

2. Florida: Key West Overseas Highway zelfrijdende tour

Begin uw zonovergoten reis slechts een uur buiten Miami, Florida: op Key Largo. Begin de schilderachtige rit van 100 mijl langs de 'African Queen', de iconische Hollywood-rivierboot. Treed in de historische voetsporen van de Overseas Railroad naar Plantation Key, de haven van de smokkelaars. Terwijl je daar bent, bekijk Big Betsy, de gigantische kreeft, en Theatre of the Sea, de thuisbasis van de originele dolfijnenshows. Ga verder door Isla Morada terwijl je leert over de orkanen, ecosystemen en dieren in het wild van de tropische Florida Keys. Verken Anne's Beach, Long Key en Marathon, die elk unieke attracties bevatten. Steek de iconische Seven Mile Bridge over en bezoek Fred the Tree, de beroemde geest van de Keys. Reis langs Pigeon Key en Geiger Beach totdat je de beroemdste Key van allemaal bereikt: Key West. Ontdek in het populaire Key West Mallory Square, Truman's White House, het Hemingway Home, Tennessee Williams' House en de historische vuurtoren. Sluit je tour af op het zuidelijkste punt van de continentale VS.

Key West: zelfgeleide wandeltocht door oude stadsschatten

3. Key West: zelfgeleide wandeltocht door oude stadsschatten

Ontdek waarom Key West zoveel culturele legendes aantrok tijdens een zelfgeleide wandeling door de eigenzinnige oude stad. Volg vanaf Mallory Square de precieze aanwijzingen van uw mobiele audiogids-app om de fascinerende geschiedenis te leren kennen achter de mensen en plaatsen die het eiland zo speciaal maken. Beginnend bij de Memorial Sculpture Garden in Mallory Square, ontdek je de verhalen achter de beroemdste bezienswaardigheden van Key West, waaronder de residentie van voormalig president Harry Truman, de oudste bar van Florida, het hotel waar Tennessee Williams tien jaar verbleef en de zogenaamde langste straat ter wereld. Onderweg leer je hoe het bergen van scheepswrakken de stad heeft getransformeerd, waarom de esthetiek van de gebouwen zo streng wordt gecontroleerd, hoe de stad bekend werd als de 'Conch Republic' en waarom er zoveel kippen rondlopen.

Key West: Geschiedenis en cultuur Zuidelijkste wandeltocht

4. Key West: Geschiedenis en cultuur Zuidelijkste wandeltocht

Begin uw reis op het beroemde Kino Sandals Plaza, waar u uw lokale gids zult ontmoeten. Luister tijdens je wandeling naar verhalen over hoe Key West halverwege de 19e eeuw een van de rijkste steden werd. Meer informatie over de scheepswrakkenindustrie van het eiland, sponsoogst en sigarenproductie. Het einde van de tour eindigt bij een boei met het zuidelijkste punt van de continentale VS. Hier geeft uw gids u gratis kaarten zodat u de verschillende winkels, musea en andere interessante plaatsen langs dit deel van de eiland.

Sitemap Southernmost Point Buoy

Wil je alle activiteiten in Southernmost Point Buoy ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Southernmost Point Buoy

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 64 beoordelingen

Uitstekende tour met onze gids op de dag - Lauren Shepard - zeer deskundig- en informatief. De Key Lime-taart aan het einde van de tour was een geweldige manier om te eindigen. Kan aanbevelen !!

Het was geweldig - Lauren liet ons veel nieuwe plaatsen zien en vertelde ook een aantal interessante dingen over Key West. Geschikt voor alle fitnessniveaus. Bedankt!