Kathedraal van Southwark

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kathedraal van Southwark: tours & tickets

Sitemap Kathedraal van Southwark

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Southwark ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Southwark

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 3.345 beoordelingen

Geboekt via Get your Guide. Gedrukte tickets uit maar ook gedownloade app. Een dagpas gekocht, dus bedacht wat we op een dag konden doen met de pas. Gebruikte Big Bus Tours. Het duurt eeuwen om de hele cirkel van de stad te doorkruisen. We kregen 2 uur te horen, maar het is meer 2 en 1/2. Miste het zien van enkele van de bezienswaardigheden vanwege wegafsluitingen. We gingen naar Westminster Abbey. Geboekt van 15.00 tot 15.30 uur op straat Paul's. Stapte om 1.45 uur in de bus en kwam pas om 15.30 uur in de bus. De bus ging 3 of 4 keer langs de abdij, wat vreemd was. Van St Paul's maakten we onze boeking om 18.00 uur bij de Shard. Zou aanraden om de pas en de attracties die we bezochten te kopen.

Ik vond het geweldig, omdat een suggestie zegt dat je een oesterkaart koopt maar deze niet gebruikt, gelukkig niet koopt, ik vond de houding van onze gids erg leuk.

Onze gids Henry was echt geweldig, vol humor en anekdotes. Team zeer attent om uw verblijf onvergetelijk te maken. Hartelijk dank

een heel fijne manier om veel te kunnen zien in korte tijd. voor lopen zijn de afstanden net is te groot om te wandelen.

Het was fantastisch om mee te reizen. De boottocht die inclusief is, was ook erg leuk!