Southwark Park
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Southwark Park: tours & tickets

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 776 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Southwark Park

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 4.528 beoordelingen

Heel prettig. Ik had de tickets al in Nederland geregeld voor ons gezin- scheelde qua prijs - met de uitgeprinte versie kan je zo op de bus stappen. Op straat is het ook heel makkelijk om tickets te kopen. Wel was het even onduidelijk welke maatschappij wij moesten hebben want er rijden 4 maatschappijen. Wij hadden de Golden Tour. Iemand was zo behulpzaam om dit voor ons na te kijken. Met de bus kom je bij alle trekpleisters van Londen. Alleen al in de bus zitten en je rond laten rijden is een uitje op zich. Echt een aanrader !!

Londen: hop on, hop off-bustour met open dak Beoordeeld door

Hele leuke dag gehad en veel kunnen zien!

Zeker een aanrader, aan begin van de dag naar één van de aangegeven locaties op je ticket gaan, daar krijg je papieren waarmee je de bus in kan en waarmee je evt de canal cruise en wandelroute kan doen. Tip: rijd eerst een rondje door london en besluit daarna waar je eruit wilt! Ik ging namelijk al snel eruit bij het british museum (wat wel meeega mooi is), maar ben daar veel rijd verloren en dat is zonde van de hop on hop off bus. Veeel pelzier mocht je dit gaan doen!

Londen: hop on, hop off-bustour met open dak Beoordeeld door

Prima Pass, alleen jammer dat de London Eye, Shrek Adventure en Burkingham Palace er niet bij horen. Hier kun je dus niet gratis naar binnen. Voor de rest met de pass veel gezien en gedaan in Londen

The Londen Pass met toegang tot meer dan 80 attracties Beoordeeld door

je hoeft niet je voucher in te leveren bij het meetingpoint. je kunt gewoon bij een busstop instappen. kijk bij de stations of er op de bordjes golden tour staat, dan stopt er een bus.

Londen: hop on, hop off-bustour met open dak Beoordeeld door

Prima alles van top tot teen. Meteen na betaling de voucher ontvangen per mail en deze gewoon digitaal kunnen laten zien voor de entree. Niks op aan te merken.

Omslagfoto: Augustine Lim, Public domain