Spaccanapoli
Huren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Spaccanapoli Huren: Onze meest aanbevolen

Napels: Sightseeingtour per e-bike

1. Napels: Sightseeingtour per e-bike

Krijg een betere waardering van de historische stad Napels en zijn indrukwekkende monumenten tijdens een begeleide e-bike-tour. Begin met een rit door Spaccanapoli in het historische hart van de stad om aan te komen op Piazza del Municipio, waar het 13e-eeuwse Castel Nuovo (Maschio Angioino) zich bevindt. Rijd verder naar Piazza del Plebiscito en bewonder de zuilengalerijen van het Koninklijk Paleis en het oudste actieve operahuis ter wereld in het Real Teatro di San Carlo. Fiets vervolgens veilig over de fietspaden van de promenade naar Marinaro, de thuisbasis van het Castel dell'Ovo, het oudste kasteel van Napels. Kom meer te weten over enkele van de legendes die verband houden met het fort, zoals de mythe van de sirene koningin Partenope. Bekijk de oude nederzetting Monte Echia van dichterbij, beschouwd als het eerste gebied van Neapolis dat door de Grieken werd gesticht. Reis langs de prachtige kustlijn van de Golf van Napels met een indrukwekkend uitzicht op de Vesuvius en de eilanden Capri, Ischia en Procida bij bijna elke bocht in de weg.

...
Napels: panoramische e-bike-tour

2. Napels: panoramische e-bike-tour

Begin vanuit de oude straat van Spaccanapoli, gelegen in het hart van de historische stad Napels, om het Piazza del Municipio te bereiken, waar het kasteel Maschio Angioino ligt en ga vervolgens naar Piazza Plebiscito met zijn koninklijke paleis en het San Carlo-theater. Ga naar de promenade langs het fietspad, waar u zult stoppen bij het oude dorp Marinaro met Castel dell'Ovo, het oudste kasteel van Napels en de bron van oude legendes zoals die van de sirene Parthenope. Voor het kasteel ziet u Monte Echia, door de Grieken beschouwd als het eerste nederzettingsgebied van Neapolis. Je tocht vervolgt dan de prachtige kustlijn door de prachtige kloof van de Vesuvius, het schiereiland van Sorrento en de eilanden Capri, Ischia en Procida. Je volgende stop is in Virgilian Natural Park vanwaar je gemakkelijk de heuvel van Posillipo kunt beklimmen. Vanaf hier verlaat u het voormalige industriegebied van Bagnoli en bezoekt u de Noordpier (een wandeling van 1000 meter over de zee en een werk van industriële architectuur dat het oude ponton van ILVA was). Ga tenslotte terug naar het centrum door het westen van de stad.

...
Napels: elektrische fietstour door archeologisch park Pausilypon

3. Napels: elektrische fietstour door archeologisch park Pausilypon

Begin vanaf de oude Spaccanapoli-straat in het hart van de historische stad Napels om Piazza del Municipio te bereiken, waar het kasteel Maschio Angioino zich bevindt, en ga dan naar Piazza Plebiscito met het koninklijk paleis en het San Carlo-theater. Een gids leidt de tour en laat je de panoramische punten zien, evenals de artistieke en culturele bezienswaardigheden langs de weg tot de Seiano-grot via Coroglio. De tour gaat verder over de prachtige kustlijn naar de prachtige baai die wordt gekenmerkt door de Vesuvius, het schiereiland van Sorrento en de eilanden Capri, Ischia en Procida. Zodra u de e-bikes bij de ingang van het Pausilypon-park achterlaat, begint uw bezoek aan het archeologische en ecologische gebied van de eerste eeuw voor Christus met het oversteken van de grot van Seiano. Langs de 770 meter van de route zal je gids de geschiedenis, de opgravingstechnieken en de verschillende gebeurtenissen uitleggen die de geschiedenis van de grot door de eeuwen heen hebben gezien. Aan het andere uiteinde van de grot kun je de overblijfselen bewonderen van de charmante villa van Publio Vedio Pollione op de kaap met uitzicht op de prachtige baai van Trentaremi. De tour gaat verder door de 'pars publica' van de oude villa, waar de overblijfselen van het theater en van het odeion-gebied zijn. De tour gaat verder over een smal pad, omgeven door typische mediterrane vegetatie en eindigt bij een uitkijkpunt dat uitkijkt over de eilanden van Gaiola, vanwaar je de baai van Napels kunt bewonderen. Daarna hervat je je e-bikes en keer je terug naar via Capitelli 31, door een oud, in onbruik geraakt industrieel gebied en door het westelijke deel van de stad Napels.  

...
Napels: fietsverhuur voor een hele dag met bezorging

4. Napels: fietsverhuur voor een hele dag met bezorging

Bekijk meer bezienswaardigheden en bedek meer terrein tijdens uw verblijf in Napels door een fiets te huren voor een dag. Geniet van een ontspannen rit door de stad en haar omgeving terwijl je langs oude monumenten, charmante pleinen en langs historische wegen peddelt en elke site bezoekt die je onderweg interesseert. Profiteer van het feit dat de fiets direct bij de deur wordt afgeleverd met de handige drop-off service van het hotel. Bespaar meer tijd en bereid je voor op je dag vol avontuur zonder het gedoe van het zoeken naar de fietsenwinkel in de ochtend. Verhuur omvat een helm, slot, verzekering en een hoogwaardige fiets met voorvering en dikke banden, ideaal voor het diverse terrein van de stad. Terwijl je door de stad rijdt, geniet je van een adembenemend uitzicht op de baai van Napels en fiets je langs de kusten van Caracciolo en Mergellina. Geniet van het beste uitzicht op de Vesuvius vanuit het chique deel van Posillipo. U kunt ook de spectaculaire eilanden in de Golf van Napels bezoeken, waaronder Capri, Ischia en Procida. Als u wilt, haalt u de fiets direct bij de zeehaven op en brengt u deze terug, zodat u zonder gedoe direct aan boord van de veerboot kunt gaan.

...

Sitemap Spaccanapoli

Wil je alle activiteiten in Spaccanapoli ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.