Specerijensoek van Dubai
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Specerijensoek van Dubai: tours & tickets

Specerijensoek van Dubai: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Dubai

Bekijk alle 352 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Specerijensoek van Dubai

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 7.430 beoordelingen

Uitstekende mogelijkheid om Dubai in korte tijd van al zijn specifieke kanten te zien. Bijzonder is ook, dat het aquarium in de Duba Mall, de tour Dubai in de Marina (boottocht van 1 uur) en de Boottocht inner Jumeirah Palm bij de prijs in begrepen zaten. Er waren nog een aantal dingen gratis, maar daar ontbrak ons de tijd voor. Het inwisselen van de voucher ging prima.

Dubai: hop on, hop off-bustour voor 24, 48 of 72 uur Beoordeeld door

Goede hop on busmaatschappij, rijden voldoende bussen rond zodat je niet lang hoeft te wachten. Vriendelijke mensen die je bijstaan bij alle vragen. Wij hadden de luxe tickets voor 5 dagen, zaten veel extra's bij, allemaal mooi maar de nighttour is geen aanrader, eerlijk gezegd was het zonde van de tijd. Maar de rest was top.

Het enthousiasme waarmee de gids vertelden over de geschiedenis en het ontstaan van dubai. Ondanks de niet te voorspellen medische klacht waar 1 passagier last van kreeg en er daardoor een tussenstop moest plaatsvinden bij een kliniek en het daarna later weer moeten ophalen was alles prima geregeld.

Sami was erg enthousiastst en vertelt veel over UAE. Wij kregen de gelegenheid om veel zelf te shoppen en werden hierbij ondersteund waar nodig. De plekjes die wij hebben bezocht waren prachtig! Ook de shuttle chauffeur genaamd Ali was niet beroerd om ons meer te vertellen over Dubai.

Dubai: rondleiding Oud en Modern met bezoek Blauwe Moskee Beoordeeld door

tour voor 5 dagen genomen. beste manier om in deze tijd de stad te verkennen. tevens bij dit arrangement gratis 2 x boottocht en kaartjes aquarium. echt een aanrader. boeken via internet is goedkoper.

Omslagfoto: lam_chihang, CC BY 2.0