Belevingen in

Speyside

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Speyside

Wil je alle activiteiten in Speyside ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Speyside

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 125 beoordelingen

Als je erover denkt om deze tour te doen, stop dan met denken en doe het! Dave was onze chauffeur en gids en hij was uitstekend! Na een kleine introductie nam hij ons mee naar veel geweldige plekken - de tour had eigenlijk veel meer dingen te zien -, waarbij hij altijd informatie en details gaf over Schotland, de locaties en het landschap, terwijl hij zeer attent en veilig was (ook uitzonderlijk rijden! ). Het hoogtepunt, de rondleiding door glenfiddich (bedankt Chris!). We hadden de kans om alle stadia van het proces te zien en niet alleen een whisky (zonder een "E", vraag Dave en hij zal het uitleggen) te proeven, maar we hadden ook de kans om heel oude whisky te ruiken die nog in hun kisten rijpt. Op het einde, geloof me, je zult het gevoel hebben dat je onderbetaald wordt. Mis deze NIET! Luís Escudeiro luisescudeiroadv@gmail.com

Een echt leuke en comfortabele tour met veel informatie en verhalen over de geschiedenis van de hooglanden, Cairngorm en whisky! Ik hield van de tour en Dave, onze gids, was geweldig! Grappig, openhartig en erg vriendelijk. Ik voelde me de hele tour op mijn gemak en ik ben blij dat ik het heb gedaan!

Geweldig dagje uit, veel geleerd van de deskundige chauffeur, Dave. Zou deze reis ten zeerste aanbevelen aan iedereen die de schoonheid wil zien die Schotland te bieden heeft. De finale in de glenfiddich whiskystokerij was interessant en de drie drams die we aan het eind proefden waren zeer welkom.

Ik kan geen slecht woord zeggen over deze reis. De gids Duncan was uitstekend! Grappig, proactief, benaderbaar, zeer informatief en vriendelijk. Heeft duidelijk een enorme kennis van de lokale geschiedenis. 2e trip met Rabbies en 2e treffer. Ik kijk uit naar de volgende. Het is een must.

Mijn beste maat en ik hebben een fantastische trip gehad, het alternatief de Cardhu distillerij omdat Glenfiddich door Carona was gesloten, was geweldig en de extra bezichtigingen van de Craigellachie brug vlakbij Macallan was Geweldig.