Spinalonga

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Spinalonga

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 886 beoordelingen

Goed georganiseerd. Het was wel erg druk op het schip helemaal met de bbq. Maar ook dat ging vlotter als ik dacht ondanks de drukte. Moesten drie kwartier tot een uur wachten voordat het schip vertrok de eerste keer vanwege laatkomers. Gidsen ware top en erg enthousiast, bus chauffeur top, eiland en het strand van Kolokitha erg mooi (pas op voor zee egels bij de kleine rotsen langs het strand). Het laatste stadje waar je heen gaat hadden wij geen zin meer in (dag was best lang).

Leuke boottrip van ongeveer een uur naar een eiland waar de verbeelding voor zichzelf spreekt. Erg indrukwekkend Met aansluitend een barbeque in een baai met kraakhelder water Ook de mogelijkheid om te zwemmen was lekker met de hoge temperaturen van dit seizoen

Aanrader: fijne boottrip en een Nederlandstalige gids met een goed verhaal! De tijd op het eiland was wat ons betreft precies goed. Let op, het winkeltje op het eiland is extreem duur, beter koop je eten aan land of op de boot.

Leuke dag! Eiland zeker de moeite waard om te bezoeken. Het half uurtje zwemmen bleek maar 20 minuten en omdat iedereen via achterdek het water in moest ontstond er een wachtrij waardoor ik Max 10 minuten heb gezwommen.

Het was goed georganiseerd en we hadden een erg leuke Nederlands sprekende gids die boeiend kon vertellen. Echt een aanrader!!