Split
4 dagen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Split : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Split a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Split

Het was een kleine speedboot waar ongeveer 10 mensen (en dan nog 2 bestuurders) op konden. Flink hobbelig ritje. Niet voor mensen die snel misselijk worden. Maar wel echt heel gaaf. Eerste stop in Trogir, een leuke en mooie maar kleine stad. Niet heel bijzonder. De stop was 1 uur en 10 minuten. Niet genoeg om wat te eten en het dorpje rond te lopen. Daarna naar de blue lagoon. Door corona was er vrijwel niemand, maar ook het café was dicht (restaurant wel open). Blue lagoon was niet zo heel blauw, maar misschien kwam dit door het weer. Duikbril (geen snorkel) gekregen en hiermee kon je wel leuk naar de visjes kijken. Hierbij is het wel een kiezelstrand, dus waterschoenen zou wel handig zijn. Derde stop was eiland Šolta. Erg klein dorpje. Ook hier een stop van 1 uur en 10 minuten wat net genoeg was om een cocktail te drinken en rond te lopen. De gidsen/bestuurders waren heel aardig maar vertelden echt het nodige.

mooi park, teveel volk, kostprijs 49 € !

Organisatie tour volledig in orde. Groot minpunt, op site staat vanaf 27 € (nogal groot aangebracht) met klein kruisje entreeticket nog te betalen. OK het stond vermeld, maar er stond niet bij dat dit nogmaals 22 € was. Kostprijs dagexcursie : 49 €

Leuke wandeling om in een korte tijd de bezienswaardigheden van de stad te zien. Fijne gids die goed op de hoogte was van de geschiedenis van de stad en voldoende vertelde over de bezochte plaatsen.

Goed onderhouden boot. Gastvrij personeel. Goede band met relaxte (dans)muziek. We mochten wel eerder vertrekken, dan hadden we meer van de zonsondergang kunnen zien.

Heel mooi park, reis er naartoe en terug is goed geregeld! Alleen het woord 'rondvaart' slaat hier volledig de plank mis en ze waren zelf te laat op het verzamelpunt.